Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:40
LEKARZ KLUBOWY I GABINET MEDYCYNY SPORTOWEJ
Autor Wiadomość
kibicKKS

Wysłany: Wto Kwi 01, 2014 18:56   

kamstudio napisał/a:
"pani doktor" nie pracuje za darmo... sam formułowałem umowę więc wiem... dr. Stefan Zdeb również nie pracował za darmo... choć w przeciwieństwie do obecnego "lekarza klubowego" prowadził dokumentację solidnie i nie dopuszczał zawodników bez badań

Pisząc "za darmo" miałem na myśli pieniądze rzeczywiście wypłacone i zaległości, bo oczywiście że na papierze była kwota

asteraes napisał/a:

Przecież to nie chodzi o to, żeby rzecznik prasowy zwalniał lekarza klubowego, tylko jak dostanie kilka maili z pytaniami do zarządu, przekaże to może oni pod presją zaczną coś robić w tej sprawie. To chodzi o zastosowanie przepływu informacji, przymuszenie ich do działania.

A poza tym chyba mało wiesz o tym klubie, skoro tak spłyciłeś pracę MŚ, ale podejrzewam zamienić się z nim i zając miejsca raczej być nie chciał, wiedząc co się tam dzieje :)

Presję? Uważasz, że MŚ z całym szacunkiem do niego potrafi wywrzeć na zarządzie presję? Spławią go tak jak z pytaniami na które miały być szumne odpowiedzi a zbyli wszystkich byle czym. Nie wiem mało o klubie ale wiem jak dużo z obiecanek jest "realizowane" niektóre z nich sam MŚ przedstawiał jak jeszcze tu miał czas zaglądać.
Obiecane było marketingowe przyspieszenie a tu nawet większej ilości plakatów zapowiadających mecze nie ma.

Nie mam pretensji do osoby MŚ bo właśnie wiem jak w klubie jest dlatego napisałem, że go spławią, bo dobre chęci nie wystarczą jak się ma do czynienia z kimś komu nie zależy na sprawnym funkcjonowaniu klubu. O działaniach zarządu nawet sam Brocki co nieco powiedział. Dlatego napisałem że nie ma co mu pytań zadawać...
Ostatnio zmieniony przez kibicKKS Wto Kwi 01, 2014 19:03, w całości zmieniany 2 razy  
[Profil] [PM] [E-mail]

nitroactive

Wysłany: Wto Kwi 01, 2014 21:01   

Wy to na serio ???
[Profil] [PM] [E-mail]

kamstudio

Wysłany: Wto Kwi 01, 2014 21:05   

my to na serio pomimo tego, że dzień jest nie na serio... Pavla Besty nie ma w Sandecji... więc gdzie się podział i dlaczego??
[Profil] [PM] [E-mail]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Wto Kwi 01, 2014 22:20   

Panie kamstudio, proszę swoje prywatne sprawy załatwiać gdzie indziej.
Cała opisana przez Pana sytuacja jest z tego co wiem przynajmniej po części prawdziwa ale nie zmienia to faktu że chce Pan się posłużyć forum do własnych porachunków.

Bez odbioru

kamstudio

Wysłany: Wto Kwi 01, 2014 22:32   

a ja z tego co wiem to właśnie Kibice mogą mieć wpływ na to co dzieje się w Klubie, bo to Oni kupując bilety utrzymują Klub i wydaje mi się, że powinni być poinformowani... chyba, że jest Pan zwolennikiem zamiatania spraw "pod dywan"
[Profil] [PM] [E-mail]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Wto Kwi 01, 2014 22:40   

Nie jestem zwolennikiem zamiatania pod dywan ale równocześnie jestem WIELKIM przeciwnikiem wysługiwania się Nami do prywatnych porachunków. A sam Pan dobrze wie że takie pobudki Panem kierują. Uprzejmie więc proszę o zakończenie wpisów na forum jednocześnie w imieniu ogółu kibiców dziękuję za poinformowanie nas o tej sprawie.

nitroactive

Wysłany: Wto Kwi 01, 2014 22:42   

Tak czułem że musi być drugie dno :D
[Profil] [PM] [E-mail]

vanacastin
[Usunięty]

Wysłany: Wto Kwi 01, 2014 23:00   

kamstudio napisał/a:
a ja z tego co wiem to właśnie Kibice mogą mieć wpływ na to co dzieje się w Klubie, bo to Oni kupując bilety utrzymują Klub i wydaje mi się, że powinni być poinformowani... chyba, że jest Pan zwolennikiem zamiatania spraw "pod dywan"

Z tego co udało mi się dowiedzieć, zresztą zasięgając wiedzy u jednego z wymienionych przez pana ludzi, to chyba szuka Pan zemsty na pani doktor. Może nie jest ona najlepszym lekarzem na świecie, czy nawet w NS, ale wylewając te wszystkie żale zapomniał Pan wspomnieć o jednym. Mianowicie był Pan partnerem tej kobiety! (tworzyliście związek, mieliście romans czy jakkolwiek to nazwać). Zatem ten pominięty fakt rzuca zupełnie inne światło na całą sytuację. Sam Pan napisał o wspólnej podróży ze szkolenia czy stworzeniu umowy, więc raczej informacja o Państwa relacji wydaje się prawdziwa. Mając to na uwadze w pełni zgadzam się z moderatorem, który napisał o prywacie. Właśnie tym to pachnie, że coś się popsuło w relacjach i te wpisy mają być po prostu zemstą. Takie brudy proszę prać samemu, a nie podburzać kibiców Sandecji. Dziecinada. Nie wiem jak to inaczej nazwać, a przecież jesteście dorosłymi ludźmi.

kamstudio

Wysłany: Sro Kwi 02, 2014 00:06   

zatem pozostawię to bez komentarza...

więc pozostawmy jedynie fakty z moich wypowiedzi, a proszę zauważyć, że nie robię osobistych wycieczek w emocje, a podaje właśnie fakty...

czy te fakty mają inny wydźwięk patrząc na otoczkę sytuacji ? Czy ewidentne błędy lekarskie znaczą coś innego w związku z tym co Panowie piszecie ??

Czy to, że takie czy inne związki mnie łączyły z "panią doktor" zmienia fakty ?
[Profil] [PM] [E-mail]

bzyku

Wysłany: Sro Kwi 02, 2014 00:08   

Może i prywata chęć zemsty ale fakty są faktami jeżeli ktoś popełnił błąd to powinny być wyciągnięte wnioski na przyszłość

[Profil] [PM]

kamstudio

Wysłany: Sro Kwi 02, 2014 00:08   

i oczywiście nie mam już absolutnie nic do dodania dziękuję za poświęcony czas...
[Profil] [PM] [E-mail]

vanacastin
[Usunięty]

Wysłany: Sro Kwi 02, 2014 00:36   

kamstudio napisał/a:
zatem pozostawię to bez komentarza...

więc pozostawmy jedynie fakty z moich wypowiedzi, a proszę zauważyć, że nie robię osobistych wycieczek w emocje, a podaje właśnie fakty...

czy te fakty mają inny wydźwięk patrząc na otoczkę sytuacji ? Czy ewidentne błędy lekarskie znaczą coś innego w związku z tym co Panowie piszecie ??

Czy to, że takie czy inne związki mnie łączyły z "panią doktor" zmienia fakty ?

Od tego są instytucje kontrolujące lekarzy, jakieś związki branżowe, przełożeni tej pani doktor w szpitalu czy gdzie ona tam pracuje, a wyżej prokuratura oraz sądy. Jeśli naprawdę popełniła błąd, to należy to zgłosić właśnie tam zamiast żalić się na forum kibiców. Tym bardziej, że subiektywne przedstawianie sytuacji wcale nie pomogło w wiarygodnym nakreśleniu sprawy. Nadanie temu odpowiedniego toru może pomóc w rozwiązaniu problemu, natomiast kontynuowanie dyskusji tutaj nie.

kamstudio

Wysłany: Sro Kwi 02, 2014 00:42   

nie będę kontynuował dyskusji...

proszę jednak o wyjaśnienie jak fakty można przedstawiać subiektywnie??

poza tym mam wrażenie, że kibiców interesuje co dzieje się w Klubie, a pracownikom Klubu ta dyskusja jest mocno nie w smak...

ale dobrze zakończmy to
[Profil] [PM] [E-mail]

vanacastin
[Usunięty]

Wysłany: Sro Kwi 02, 2014 00:55   

kamstudio napisał/a:
proszę jednak o wyjaśnienie jak fakty można przedstawiać subiektywnie??

Nie da się przedstawić sytuacji subiektywnie? To już robienie z nas idiotów!

Opisuje pan wszystkie te rzeczy bez dodania, że był w związku z panią doktor i jesteście świeżo po rozstaniu. Nie zauważyłem, aby pokazany był choćby jeden dokument, o którym mowa. Pisanie o faszerowaniu lekami jest już poniżej pasa, może teraz też pan jest na lekach i widzi świat nieco inaczej? Nie bronię pani doktor, zarządu czy pracowników klubu, ale wszystko po prostu złożone w całość jest podejrzane. Jeśli faktycznie popełniono błąd lekarski, to proszę przedstawić sprawę w prokuraturze, a ta zajmie się wyjaśnieniem. Skoro to prawda, są dowody, to sąd je rozpatrzy, następnie wyda wyrok i ktoś za to odpowie. Nakręcanie się na forum jest dziecinne, a pan chyba dawno dzieckiem nie jest.

kamstudio

Wysłany: Sro Kwi 02, 2014 01:07   

cóż skoro posiada Pan takie informacje to już wiem dlaczego zależy Panu aby ta dyskusja nie miała miejsca....

posiadając takie informacje potwierdza się, że nie rozmawiam z Kibicem a z pracownikiem Klubu... i to mocno zainteresowanym tym aby temat zakończył istnienie...

Czy to, że ja jestem garbaty świadczy o tym, że problemu nie ma ?? świadczy o tym, że sytuacja się nie wydarzyła? czy świadczy o tym, że lekarz nie popełnił błędu w sztuce?

Poza tym kiedy ja podaje suche fakty i nie robię wycieczek w kierunku informacji na inne tematy nietaktem jest obrzucanie mnie błotem...

tak nie jestem idealny, tak popełniłem wiele błędów... ale to nie zmienia faktów

I NIE ZMIENIA TEGO, ŻE KIBICE MAJĄ PRAWO WIEDZIEĆ CO DZIEJE SIĘ W ICH KLUBIE

więc proszę sobie darować wycieczki pod moim adresem bo to przypomina dyskusje : ty jesteś kulawy... no i co z tego jak ty masz garba

ZADAM PYTANIE ZATEM

CZY KLUB ZROBI Z TYM PORZĄDEK ?
Ostatnio zmieniony przez kamstudio Sro Kwi 02, 2014 01:16, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » LEKARZ KLUBOWY I GABINET MEDYCYNY SPORTOWEJ
[ ZAMKNIĘTY ]