Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:34
OGARNIAMY BAJZEL?
Autor Wiadomość
kacper108

Wysłany: Pią Cze 27, 2014 18:23   

Niestety jutro mam wesele, z którego ciężko będzie się urwać na spotkanie z racji odległości do Nowego Sącza ale całym sercem jestem za tym żeby sytuacja naszych trybun została rozwiązana i dogadana. Miałem to zaoferować jutro no ale z racji nieobecności robię to tu i dzisiaj. A mianowicie jestem do dyspozycji jeżeli chodzi o stronę internetową, grafikę itd z racji fachu, którym zajmuję się na co dzień, zresztą już nieraz takie rzeczy tutaj na forum wykonywałem. Wystarczy priv i ile dam rady tyle pomogę.

Powodzenia jutro w rozmowach!!!
[Profil] [PM]

Kazek G f H

Wysłany: Sob Cze 28, 2014 14:01   

Do zobaczenia na spotkaniu ! :)

Owca
Nabijacz postów

Wysłany: Sob Cze 28, 2014 21:25   

Na dzisiejszym spotkaniu zjawiło się sporo osób, które mają na uwadze dobro naszego klubu od strony kibicowskiej. Każdy z uczestników mógł zabrać głos, powiedzieć co mu się podoba i co chciałby zmienić. Porządek obrad można podzielić na dwie części. Pierwsza dotyczyła atmosfery na naszym podwórku, natomiast druga odnosiła się do meczów wyjazdowych. W sprawie meczy na stadionie przy ul. Kilińskiego ustalony został 3 punktowy plan naprawczy:
1) Godzinę przed każdym meczem wszyscy zbieramy się w jednym miejscu i razem udajemy się w stronę stadionu. Miejsce zwane dalej "bazą wypadową" zostanie ustalone i podane do ogólnej wiadomości w późniejszym czasie.
2) Kilka dni przed każdym meczem zostanie ustalone, w jakich kolorach odzieży wierzchniej (koszulki, bluzy, kurtki, ortaliony, polówki, pelerynki itp.) przychodzimy na młyn, rzecz jasna są to kolory: biały albo czarny.
3) Koniec z siedzeniem obok młyna na zielonych krzesełkach i opierdalanie się. Wszyscy biorą czynny udział w dopingu, albo opuszczają sektor. Jak to ujął Gmail, bezczynność deprawuje pozostałych kibiców z młyna.

W kwestii wyjazdów, ustalono że dziewczyny na wyjazdy nie jeżdżą. Wyjątek stanowić będą wyjazdy do Katowic oraz Niecieczy.

Pragnę na koniec dodać, iż przed startem sezonu, odbędzie się kolejne spotkanie. Oczywiście, każdy będzie mógł wziąć w nim udział i zabrać głos w sprawie powyższych ustaleń.

Pozdro

Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat!
[Profil] [PM] [E-mail]

krzysiek186

Wysłany: Sob Cze 28, 2014 21:36   

Ja dodam od siebie, że warto było przyjść. Nie sądziłem że aż tyle osób pojawi się dzisiaj. To dobrze rokuje.
[Profil] [PM]

wborzecki@gmail.com

Wysłany: Sob Cze 28, 2014 22:03   

NAPRAWDĘ BYŁO NAS WIELU :-D
I DYSKUSJA BYŁA NA POZIOMIE :-))
ZA CO WSZYSTKIM OBECNYM DZIĘKUJE.
[Profil] [PM] [E-mail]

mirek678
mirek678

Wysłany: Nie Cze 29, 2014 01:29   

niestety nie mogłem być na spotkaniu :/ a jeżeli mogę spytać coś odnośnie sektora C żeby zameldował się na F było mówione ? Jeżeli tak to jakie ustalenia ?
[Profil] [PM] [E-mail]

kamel

Wysłany: Nie Cze 29, 2014 03:15   

Jeszcze jedna kwestia nie była poruszana... Niezależnie co by się nie działo, to Grzeszczyk to cw**...:) Dziękuje, dobranoc ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

Owca
Nabijacz postów

Wysłany: Nie Cze 29, 2014 07:08   

Jak napisałem wcześniej, odbędzie się jeszcze jedno spotkanie przed rozpoczęciem sezonu. Informacja o takowym zostanie wcześniej podana do wiadomości. Wtedy też będziemy mogli we własnym gronie określić kto i dlaczego jest cwelem.

Pozdro

Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat!
[Profil] [PM] [E-mail]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Nie Cze 29, 2014 07:24   

mirek678 napisał/a:
niestety nie mogłem być na spotkaniu :/ a jeżeli mogę spytać coś odnośnie sektora C żeby zameldował się na F było mówione ? Jeżeli tak to jakie ustalenia ?

z racji remontu C (budowa zadaszenia) na pierwszych meczach jest prawdopodobne ze grupa PSC pojawi sie na młynie. Kwestia na ile meczów tam zostaną nie jest ustalona, musza spotkac sie w swoim gronie i przedyskutować

SączerS
Sector 17

Wysłany: Nie Cze 29, 2014 12:42   

Jak było widać wczoraj,komuś zależy na tym aby atmosfera na meczach była taka jak dawniej, frekwencja napawa optymizmem i to jak będzie wyglądało zależy tylko od NAS !
[Profil] [PM]

mlodykks

Wysłany: Nie Cze 29, 2014 13:31   

Ciężki rok przed nami, to jest być albo nie być na kolejne lata, zabieramy się do pracy, ogarniamy swoje osiedla/miejscowości, całość. Nie przywrócimy przeszłości, mamy zadbać o lepszą przyszłość ! Zrobimy to razem albo wszyscy ! SANDECJA TO MY !
[Profil] [PM] [E-mail]

arkoniusz

Wysłany: Nie Cze 29, 2014 21:22   

Niestety nie mogłem być, ale z tego co czytam to co Ofca napisał to dobre założenia i to co mogę dodać od siebie, to trza pogadać z klubem, żeby zwiększył marketing meczów, myśle, że można zatrudnić ze dwie, trzy osoby które by rozwieszały plakaty po mieście, ale tylko w miejsca do tego "przeznaczonych" ale gdzie popadnie. Mam też nadzieje, ze bilety na F będą tańsze, szczególnie, że ten sektor narazie nie będzie zadaszony. Myślę, że fajna sprawą było by rozgrywanie meczów o godz: 19:10. Zawsze to jakiś symbol. Jestem pewien, że będzie dobrze :)
[Profil] [PM]

kks13
Saczersik

Wysłany: Nie Cze 29, 2014 23:02   

Niestety na spotkanie nie dalem rady przyjść , na nastepne postaram sie przyjsc, była poruszana kwestia szalikòw , bo chyba nie którzy zapomnieli że trzeba go zabrać ze sobą na mecz.
[Profil] [PM] [E-mail]

K47

Wysłany: Pon Cze 30, 2014 09:20   

Na spotkaniu frekwencja elegancka teraz idziemy tylko do przodu ! :)
[Profil] [PM] [E-mail]

KAPI

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon Cze 30, 2014 09:35   

OWSZEM lecz nie oczekujmy że na pierwsze mecze przyjdzie do młyna 600osob na to potrzebujemy czasu i naszej pracy to jak bedziemy zachecac wszystkich na mecz i na sekto F
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » OGARNIAMY BAJZEL?
[ ZAMKNIĘTY ]