Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:41 |
Piast Gliwice ~ SANDECJA |
Autor |
Wiadomość |
syfon12
Łoboz Marcin
|
Wysłany: Sob Paź 14, 2017 19:01
|
|
|
szydar napisał/a: | Co robi w 11 Cetnarski ? |
Post rundy:)) |
|
|
|
 |
młodyC
|
Wysłany: Sob Paź 14, 2017 20:13
|
|
|
I pomyśleć że kiedyś pożegnaliśmy Gliwe, i po jakimś czasie, gdy nie mieliśmy nikogo innego się do nas wrócił. Sam w niego nie wierzyłem, a teraz ratuje nas w każdym meczu. Nie sądziłem że ktoś przebije wyczyny Cabaja, który uratował bas przed spadkiem do 2 ligi, a jednak. Gdy widziałem jak Jankowski z Piasta wychodził sam na sam z Gliwą, byłem spokojny.
Cetnarski tez dobry mecz i nie chodzi mi tylko o bramkę. Szukajmy powoli alternatywy dla Barana bo widać że wieku nie oszuka. Kolev dziś bez szału zmarnował dwie setki, które normalnie by trafił. |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Nie Paź 15, 2017 09:05
|
|
|
Skrót spotkania
http://m.ekstraklasa.tv/skroty,m8r4wt |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
kibicns
|
Wysłany: Nie Paź 15, 2017 12:32
|
|
|
Fajnie, że jest skrót meczu. Jednak ja się pytam czemu na Sandecja TV nie ma ani jednego wywiadu z piłkarzami?!
Zawsze były zaraz po meczu, a tu tyle czasu minęło i nic nie ma... |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Nie Paź 15, 2017 15:37
|
|
|
kibicns napisał/a: | Fajnie, że jest skrót meczu. Jednak ja się pytam czemu na Sandecja TV nie ma ani jednego wywiadu z piłkarzami?!
Chwiliwo nie ma ich kto przeprowadzać. |
|
|
|
 |
KaKaEs1910
|
Wysłany: Nie Paź 15, 2017 15:47
|
|
|
Według mnie to na własne życzenie stracone zwycięstwo ( mowa o końcówce ) 6min doliczonego czasu to jest trochę a my staneliśmy w polu karnym i dosłownie prosiliśmy się o remis. Powinni starać się utrzymywać przy piłce kraść czas, a nie wybijać na oślep i to na parę metrów... Efekt każdy widział |
|
|
|
 |
SilverCommander

|
|
|
|
 |
jaro. s
|
Wysłany: Nie Paź 15, 2017 16:54
|
|
|
Dobry komentarz p. Niemca...M. Gliwa najlepszy. |
|
|
|
 |
syfon12
Łoboz Marcin
|
|
|
|
 |
fanatycznie
|
Wysłany: Nie Paź 15, 2017 18:44
|
|
|
co on w klubie jeszcze robi? Przecież podobno dostał wypowiedzenie |
_________________ to dla dzieci ulic, życzę wam dużo miłości, szczerej przyjaźni i wiecznej wolności!!! |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Nie Paź 15, 2017 19:57
|
|
|
fanatycznie napisał/a: |
Michała Śmierciaka w klubie nie ma od 1,5 roku |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Pon Paź 16, 2017 07:18
|
|
|
internacionale napisał/a: | fanatycznie napisał/a: |
Michała Śmierciaka w klubie nie ma od 1,5 roku |
Owszem, że nie ma...ale ktoś życzliwy Mu donosi, żeby "coś" było na pewnym portalu...swoją drogą to dziwię się Michałowi, bo na każdym meczu ekstraklasy są różni ludzie, różni "pseudoskauci" a to, że ktoś coś pisał to równie dobrze można napisać, że jeden podtarł się papierem toaletowym a drugi gazetą...dlatego ta informacja jest dla tyle warta co ten papier toaletowy.
Po drugie dobrze by było, aby urwać to "sprzedawanie" informacji klubowych do mediów poza oficjalnymi komunikatami... |
|
|
|
 |
kibicns
|
Wysłany: Pon Paź 16, 2017 11:00
|
|
|
internacionale napisał/a: | kibicns napisał/a: | Fajnie, że jest skrót meczu. Jednak ja się pytam czemu na Sandecja TV nie ma ani jednego wywiadu z piłkarzami?!
Jak to nie ma kto? Do tej pory zawsze prowadził jakiś chłopak i było dobrze. Nagle nie ma kto... PATOLOGIA! |
|
|
|
 |
krzysiek186

|
Wysłany: Pon Paź 16, 2017 11:38
|
|
|
kibicns napisał/a: | internacionale napisał/a: | kibicns napisał/a: | Fajnie, że jest skrót meczu. Jednak ja się pytam czemu na Sandecja TV nie ma ani jednego wywiadu z piłkarzami?!
Jak to nie ma kto? Do tej pory zawsze prowadził jakiś chłopak i było dobrze. Nagle nie ma kto... PATOLOGIA! |
Poprowadzisz? |
|
|
|
 |
kibicns
|
Wysłany: Pon Paź 16, 2017 11:48
|
|
|
krzysiek186 napisał/a: | kibicns napisał/a: | internacionale napisał/a: | kibicns napisał/a: | Fajnie, że jest skrót meczu. Jednak ja się pytam czemu na Sandecja TV nie ma ani jednego wywiadu z piłkarzami?!
Poprowadzisz? |
Nie ja jestem od tego. To zarząd powinien zatrudnić odpowiednią osobę! |
|
|
|
 |
|