Otwarty przez: kolafy Czw Cze 20, 2013 14:10 |
Forumowicze |
Autor |
Wiadomość |
KubaNS
|
Wysłany: Czw Wrz 29, 2005 23:25
|
[Cytuj]
|
|
Ernesto.. dokladnie :) ja tez nie mialem pojecia ze to Ninja.. dopiero wczoraj mnie nasza zolto-czerwona siostra uswiadomila ;)
Kuki- pozytywnie pojebany ;), duze zaciecie, w niektorych rzeczach przypomina mi... Czubskiego ;).. mlody A. ;)
Wnuczka- kolejna Koroniara, ktora pokazuja ze jezdzic potrafi, kolezanka Izki...
pantera- Gumior, wporzadku chlopak, pozytywne jazdy, SCH Sklad, BMW Boys i... Supporter ;)
Pablo- malo aktywny na forum, ale meczow na Kilinskiego nie odpuszcza, ziomek admina, wyjazd do Zabierzowa... |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Pią Wrz 30, 2005 19:38
|
[Cytuj]
|
|
Erni - kiedys chlopak ktory bal sie jezdzic szybciej niz 60 na godzine :) obecnie po wyjezdzie Bianca jeden z glownych organizatorow, MOT
KubaNS - kumpel z osiedla lawki itp itd rowniez jego telefon byl najczesciej wykorzystywanym teefonem podczas organizacji wyjazdow jak i kilku spraw chuliganskich ostatnio jego fotki goszcza na stronie
Bianco - po wyjezdzie Czubskiego pierwsze skrzypce Sandecji no i oczywiscie bęben
Wciagacz - czlowiek zajawka " HoolsHeaven" KMWTW :) podobnie jak Kuba kumpel z osiedla
Admin,Pablo,Radziu i Pulpet - znani mi sa tylko z kilku wyjazdow i kilku spotkan chodz Radzia i Pulpeta widuje czesciej
Grzechotnik - w sumie nie wiem co napisac ale wyjazd na hute jego astra i maluchem to bylo kozackie zajscie :)
Indor - pierwszy raz go zobaczylem z naszywka VAdera i utkwi mi w pamieci, najbogatszy kibic Sandecji :P
Grubas_KKS - chopak sie rozkreca, kiedys pamietam go ze Startu
S@ndecja - jeden z najaktywniejszych mlodocianych zagniewanych :) moglby troche ruszyc mlodziezowke
mk89 - mlodszy vlepkowy :)
Pantera - ,moj ulbiony porzadkowy na stadionie Hutnika ogolnie wporzo ziom, jazdy z Suppem :)
to chyba tyle
Pozdro |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pią Wrz 30, 2005 21:14
|
[Cytuj]
|
|
No pasuje się wkońcu cokolwiek wypowiedzieć w temacie:
Indor - mój przyjaciel Steryd :)) Nie ma to jak się trochę po przyjacielsku pokłócić z Indorkiem i trochę sobie nawrzucać :)
KubaNS - najkrócej będzie napsać, ze porządny z niego chłopak
Ernesto - mój najlepszy kierowca, prawie zawsze można na niego liczyc, chyba, że akurat boli go brzuch ;)
Dziekan - Wciągacz i wszystko jasne, jeden z większych zakrętów zyciowych jakich znam :D
Hanys - starszy vlepkowy, krawcowa, wieczny kaszel :D
Grzechotnik - jeden z pierwszych forumowiczów, który postarał się o małego Sączersa :)
grubas_KKS - oby tak dalej ....
S@NDECJA - dużo chce, ale nie zawsze mu wychodzi :) czasem za dużo pyskuje :)
FANATYK1910 - to samo co wyżej, będą z niego ludzie :)
MAŁOLAT_19 - pozytywnie zakręcony, takich jak on nam trzeba i oby takich więcej
Kuki - heh qrwa lubię tego małego czuba (no chyba, że jest za bardzo zjarany i mu się morda nie zamyka to mam go ochotę wtedy utłuc :D)
admin - moje praktyki studenckie :) jak jeszcze trochę pojeździ to bedzie mi mógł mówić cześc na ulicy buhahahahahahahaha
Na razie może wystarczy :)) |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Pią Wrz 30, 2005 22:20
|
[Cytuj]
|
|
teraz moja kolej :)
KubaNS - prze gitareczka ziomuś !! wspólny wyjazd na Repre :) dobrze zorganizowany chłopak
Ernesto - tez pozytywny zawodnik !! jego Maluch znany jest juz prawie w całej Polsce heh...aha Cosik Cię ziomeczku przybyło ostatnio :) ...koksy hehe
Bianco - BYŁ BĘDZIE JEST NA SANDECJI ZAWSZE !! Mało juz zostalo takich konkretnych osób ze starej ekipy jak Bianco !!...daleko mi do Niego...ale może kiedys... :)
Grzechotnik - kolejny zawodnik ze starej ekipy !! ogólnie spoko Ziomek
Indor - mój sąsiad :) tez stara gwardia !!
Dziekan - zielony reprezentant Sandecji na emigracji :) pozytywnie zakręcony ten Wojtas heh
Hanys - heh paparazzi :) spoko koleś
admin - osobiście go nie znam ale widzę że sie powoli rozkręca...Zabierzów
radziufan,SandyFan RydzSmigly - wyjazd na Reprez wspolny heh też się chłopaki rozkręcają :)
S@NDECJA - moj zielarski zawodnik :) Żygała heh Biały Bąk heh wspólne wyjazdy zajebisty ziomek !! wiadra miażdżą hehe
Izka_Korona - dama z Kielc :) osobiscie się z Nią nie poznałem :( ale postarm sie to zmienić przy najbilższej okazji heh...wspolny gril po meczu Korona- Craxa
Kuti_vip - nasz boski Romeo :) wyjazd na Repre :)...rugbista heh
blanca estrella - wiślacka ściemniara !! oby juz nie gościła na naszym forum ze swoimi "epopejami" na 1000 zdań !!
Ninja - osobiście go nie znam...chyba :) rożkreca powoli całą Muszyne kibicowaniem !!
Wachan - RONI PIERONI MAKARONI !! zajebisty zielony ziomeczek !! bez Niego nie ma jazdy heh kawał o 'skurwielu"...GARGI ...JAGA&GARGI bo Nasza zgoda najlepsza w Polsce jest :))
malolat_19 - mój ziomek od kilku lat !! SIUP SKŁAD !!ostatnio bardzo zaangażowany w działalność kibicowską...jeden z moich najlepszych kolegów !!
Kuki - wariat w 100% heh zajebisty moj kolejny ziomeczek :) smoke weed everyday heh pozytywnie zakręcony
mk89 - młode pokolenie :) ...ciągnie Go do wyjazdów...oby tak dalej
Kamel - kolejny "młodzieżowiec" z YG heh ziomek odemnie z ośki :) Kwiaty we włosach...heh ogol tę szopke wreście Antoś :)
fanatyk_1_9_1_0 - kolejny wariat młodego pokolenia :) ... stałe 'promocje" co wyjazd heh
to chyba tyle wiary co teraz kojarze :) pozdro |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
Dziekan
MDMA
|
Wysłany: Pon Paź 03, 2005 14:10
|
[Cytuj]
|
|
haha ale mam jazde z tych tekstow...i zeby nie bylo wlasnie jestem zjarany i siedze w bibliotece :D dzisiaj palilem z kibicami Tottenhamu :D ku*** zal sie robi jak sie to czyta i czlowieka nie ma w Saczu :) . Gratuluje dobrego wyjazdu do tychow a teraz do rzeczy was zjade po calosci male diably :D
KubaNS - wlasciwie to nie wiem jak go poznalem heheee ale zawwsze bylo tam gdzie kuba na meczu tam i ja i na odwrot :)
Ernesto - krokodyla skurwiela to ja wkrecilem :D maly batmobil z niego przez ta brodke ale odolnie pozytywny gosc o ile nie zjebie mu sie brzuch po jakims hotdogu - wtedy wymoitnik mu sie uruchamia w brzuch- on tour
Bianco - to taka wyjaca koza ...warto ja czasem dozywic kielecka pizza :) ten jego kwik to najbardziej charakterystyczny glos jaki w zyciu slyszalem :)
Grzechotnik - spoko ziomek, tak jak ja zdupcyl od bab za granice :) ...od poczatku byly jego preferencje byly wiadome (motyw Izrael) . Pozdrowki dla ziomka !
Dziekan - no ku*** nieskromnie powiem przechuj, trenowal prawie wszystko ale w niczym nic nie osiagnal, narkoman ze sklonnosciami do myziania po brodce Emila :), Uzdolniony raper, rymocholik, zloczynca umilajacy wyjazdy El-greko, rownoczesnie wyprowadzajacy z rownowagi wszechwiedzacego kioskarza-gazeciarza :). Skurwiel do eNtej.
Hanys - nasza lala z wasem i co tu duzo mowic, kiziii mizi poka wasik :D
admin - osobiście go nie znam, prawdopodobnie to Milosz ;), taka dziewica wyjazdowa jak Ernesto na poczatku :)
radziufan,SandyFan RydzSmigly -trudny temat ogolnie takie studenciki :)
S@NDECJA - kolejny zjeb po mnie na Sandecji :) ku*** w sumie kazdy jest zjebany na jakims punkcie :) Dobre warunki na metke ale woli bletke :)
Izka_Korona - Spoko kumpela , czesto robimy sobie fotki ...;) Korona Kielce :)
blanca estrella - ilez mozna czytac o wisle, motyw grzechotnika i stadionu
Ninja - rowny ziomek, dobra impra w Aldze po derbach
malolat_19 - SIUP SKŁAD !!ostatnio bardzo zaangażowany w działalność kibicowską...mozna na nim polegac. Pamietam ze w mlodosci wylapalem strzala za niego w 41 :)
Kuki - wariat :) dobry zawodnik, wiecej takich swirow
mk89 - dobry zawodnik pod metke tak jak kolafy, troche za spokojny wiec powinien podbic jakies anabole i kwasy :)
Kamel - nie znam chyba ale pozdrawiam
fanatyk_1_9_1_0 - stałe 'promocje" co wyjazd heh
Indor- motyw harcerki i koksiarza, misio kwadratowy na rowerku :D
[ Dodano: 2005-10-03, 14:12 ]
Pantera - wspolne melanze akcje, motyw szyby tramwajowej, za kazdym razem placz ze smiechu :), motywy gadugadowe, SCH sklad zgoda Sadecko Nowohucka :) |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Pon Paź 03, 2005 15:28
|
[Cytuj]
|
|
Dziekan - a nie pomylil Ci sie czasem Ninja z devem ? ;) |
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Pon Paź 03, 2005 15:33
|
[Cytuj]
|
|
Na pewno mu sie pojebalo... :)
Dziekan napisał/a: | wlasciwie to nie wiem jak go poznalem heheee |
Moze miec to jakis zwiazek z tym, ze od kilkunastu lat mieszkamy 100 m od siebie ;) Ale nie jestem pewien.. ;) |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Pon Paź 03, 2005 15:38
|
[Cytuj]
|
|
No na bank sie pomyliło, a ziołko z Angli widze ze kelpie dobrze hehehe :D |
|
|
|
 |
Ninja [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Paź 03, 2005 22:06
|
[Cytuj]
|
|
tak to pewnie był Dev bo ja nie byłem na derbach :) |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Pon Paź 03, 2005 22:55
|
[Cytuj]
|
|
ja bylem i siedzielismy w Whisky Pubie (bo nie w Aldze byla ta imprezka) i wiem, ze tam byl dev ;) Ciebie nie widzialem, ale tak jak mowie, dopiero rozpoznawalny dla mnie jestes od tego melanzu w Muszynie ;)
Za to zaczyna mi sie przypominac pare rozmow, w ktorych wspominal, ze zna "Ninje" ... i teraz juz w 100% mi sie wszystko zgadza, bo chodzilo mu o deva ;)
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Izka_Korona
DSSFSK ;)

|
Wysłany: Wto Paź 04, 2005 15:51
|
[Cytuj]
|
|
nie moglabym jeszcze zapomniec o 2 osobach z tego forum, ktorzy raczej zadko sie wypowiadaja z tego co zauwazylam, ale jednak... :
fanatyk_1_9_1_0 - hehe pozytywny chlopak, mlody gniewny ;) sprzeczki przed malzenskie w drodze na Malogoszcz ;) bardzo czesto go mozna spotkac w naszym krolestwie :)
Kuki - hehe tez bardzo pozytywny tylko czasem jak sie bardzo zjara to nie wiem wogole o co mu chodzi;) i slyszalam o jego slynnej bajerce ;)
A tak po krocie mozna Was wszystkich scharakteryzowac w jednym zdaniu:
Najprzystojniejsi, najseksowniejsi ( najbardziej wasaci;) ) heej heej SANDECJA!!!! :))))))))) |
|
|
|
 |
kuti_vip [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Paź 11, 2005 22:15
|
[Cytuj]
|
|
KubaNS - znamys ie od lat... odkad go znam chodzi na sandecję :)..... kiedyś w EKCH ale teraz juz tylk oekstremalny odłam tego pięknego klubu hehehe ......
Dziekan - trenował juz wszystk ojak to napsiał ale w niczym nic nie osiagnął hehehehe ale "wysportowany to chłopak "
Ernesto - swego czasu próbowął nas zabić ( kubaNS, dziekan i ja) ale udalo nam sie uniknac zderzenia z tirem hehe ...... teraz dołaczył do znajomych an wyspach ...
Hanys - pochodzi z ziem okupowanych ale w sumei fajny chłopak z niego ( przynajmniej tak sądzi :) ... ) .. też odkąd znam zajmoał sie komentoaniem akcji kibicówskich na świecie :)..... jedym słowem BOSS
RadziuFan - razem z kubaNs tworzą rodzinną mafię na tmy forum ... najlepiej spikujacy cżłowiek którego znam hehe :).....
Grzechotnik - spoko koleś ale jak wiekszość za granicą ..... |
|
|
|
 |
wnuczka [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Gru 15, 2005 22:22
|
[Cytuj]
|
|
jako, że pewna osoba mi wypomniała, że sie zarejestrowałam i sie nie udzielam, to czas abym sie przełamała i zadebiutowała ;) moze zacznijmy od tego miłego tematu :)
co ja moge powiedzieć
jak narazie znam Kube, Indora, Ernesta, Kukiego i osobe ukrywającą sie pod nickiem 'S@NDECJA'
a wczoraj dane mi było poznać też Grzechotnika :))
mam nadzieje, że o nikim nie zapomniałam
moge powiedzieć tyle: BARDZO SYMPATYCZNI :)
Grzechotnik pamiętasz na co nas zapraszałes?:P pewnie nie :))
i zapamiętaj: nie Babcia tylko Wnuczka :)) ;)
"KielPolki" ;)
a no znam jeszcze przeciez jedną z tutejszych forumowiczek ;) Iska, jeszcze dużo drogi mamy do przebycia i stadionów do zdobycia ;)
pozdrowienia |
Ostatnio zmieniony przez wnuczka Pią Gru 16, 2005 23:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
pantera [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Gru 16, 2005 16:08
|
[Cytuj]
|
|
wypowiem się o tych, z którymi mam kontakt albo przynajmniej miewam kontakt :)
KubaNS - osobiście nie znam, jednak kumaty typ, spory staż, ogromna wiedza na tematy kibicowskie, mój współdyskutant na pewnym forum :D
Bianco - osobiście nie znam, aczkolwiek widziałem go :) (on mnie zresztą też ale to przy innej okazji :) - wiadomo jakiej :) ), z czym mi sie kojarzy - chyba z opierdolem za hujową ankiete którą mu podrzuciłem, hehe ale luz, wyjaśnione wszystko bo to nie do konca ja byłem jej autorem :) , ogólnie wyluzowany typ
Hanys - kojarzy mi sie z rozmowami na gg na różne tematy, ale istnieje taki JEDEN na który rozmawiamy godzinami (nie tylko z nim zresztą :) ), wporządku koleś, raz go wrobiliśmy na gg z Dziekanem, Źrebięciem i Kubą (wiecej osób w tym maczało palce) :) poza tym, raz widziałem go na żywca, przed budynkiem klubowym w NH, tylko że wlazł szybko na stadion i se nie pogadalismy :(
Dziekan - hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ku*** nie moge nic napisać bo leżeee :)
łuuusaaaa - wporzo koleś :D:D:DD: |
|
|
|
 |
Grzechotnik

|
Wysłany: Sob Gru 17, 2005 13:53
|
[Cytuj]
|
|
Fajny temat, teraz dopiero zauwazylem... :)
Kuba- prze w porzadeczku chlopak... Chociaz z drugiej strony ostatnio zdenerwował mnie tym ze musiałem pić sam (czyt. za niego w pewnym autobusie podążającym do Kielc ;) ) Jedyny minus - mało chlopak pije ;)
Ernesto - zdecydowanie "żygacz" numer 1 na Sandecji... To mu nie podchodzi piwo (najczesciej w Kielcach) albo jakieś hot dogi na Starcie... Poza tym kudłaty;)
Indor - sts-maniak, i te jego rowerowe wyprawy do SS... :)
Bianconeri - jedyna gęba z forum która dłużej chodzi ode mnie na Sandecje ( a moze sie myle?)
Wciągacz i Kuki - Was to do jednego wora - "zielone" chłopaki... ;)
Grubas i Małolat - Pozytywnie zakręceni - oby wiecej takich osób u nas...
hanys - ach ten wąs :) ogólnie ok...
S@NDECJA - spoko ziomek, wspólne sprawy itd... ;)
Kuti Vip - "lovelas" nr1 na Sandecji... ;)
Izka i Wnuczka - Kiel... "KielPolki" - I wszystko jasne... Kumaci wiedza o co lotto ;)
Wnuczka odbierz pryw. wiadom.... pzdr |
|
|
|
 |
|