Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
Wigry Suwałki-Sandecja Nowy Sącz |
Autor |
Wiadomość |
seseba
123
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 10:18
|
|
|
Ja powiem od siebie tylko tyle, po wysłuchaniu relacji live w radiu i przeczytaniu tej na stronie internetowej, zauważyłem, że bardzo dużo razy Kozioł bronił nogami, wychodził nawet naprzeciw napastnika i wybijał nogami, a nie jak bramkarz Wigier, który rzucał się od razu całym ciałem, mógł iść tylko nogami i wtedy byłby tzw. "spaw" piłka by sie gdzieś odbiła i po sprawie... |
|
|
|
 |
krochmal

|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 10:29
|
|
|
Po oglądnięciu relacji i zdjęć uważam, dokładnie jak większość i zmieniam zdanie co do swojej wczorajszej wypowiedzi - bramkarz nie miał piłki w rękach Fabianowski o nią walczył właśnie przecież po to jest napastnikiem. Trafił nieszczęśliwie, fakt - ale to wynikało nie z brutalności a z walki. Podobnie można by powiedzieć o sytuacji z jesieni jak Piosik czy Niedbała u nas byli kontuzjowani. Też tamci zawodnicy powinni czerwone kartki dostać-żółta dla Fabianowskiego ale nie czerwona.Na pewno nie. |
|
|
|
 |
seseba
123
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 10:36
|
|
|
Pytanie kto miał bliżej do piłki ? I drugie: Czy będąc bliżej piłki od bramkarza, napastnik ma prawo odpuszczać ? Troche więc śmieszą mnie wypowiedzi niektórych. |
|
|
|
 |
piafel [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 13:32 skrót z meczu
|
|
|
skrót z meczu ma być dziś o 15 na www.wigry.suwalki.pl |
|
|
|
 |
EMILKA [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 13:59
|
|
|
PANIWIE I PANIE SZANOWNI KIBICE SĘDZIOWIE MYLILI SIE I DALEJ TAK BENDZIE FAK SZKODA BRAMKARZA ALE FABIAN WALCZYŁ I BRAWA MU ZA TO CZAS ZACZĄĆ MYŚLEĆ O KOGUTOWIE TEN MUSIMY WYGRAĆ KIBICE NA STADION A PIŁKARZE GRAĆ NA CAŁEGO 1 LIGA MUSI BYĆ W NOWYM SĄCZU TO MIASTO I TEN KLUB ZASŁUGUJE NA TO SANDECJA DO BIJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 14:03 Re: skrót z meczu
|
|
|
Juz o 14 mial byc ; )
O 15 zmienia, na 16 ^^ |
|
|
|
 |
lysy1234 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 14:44
|
|
|
Ja też jestem z Suwałk i tak sobie tu czytam i sie załamuje najwiec do powiedzenia maja ci ktorzy nie byli na meczu no ale oni wszystko wiedza. Ja tak sie sklada bylem na tym meczu. Spiker nic nie podpowiadał sędziemu jedynie powiedzail ze byl blisko calej sytułacji nastepnie co do faulu atak był jedna noga ale nie w piłke a naszego bramkarza i nie wiem co z was za ekspercji ale gdzie byscie nie czytali albo oglądali meczy to nie wiem czy wiecie ale jest takie cos ze bramkarz ma zawsze pierszenstwo i zawodnik powinien przeskoczyc go. Kazdy trener broni swoje drużyny wiec też nie rozumiem tych waszych śmiechow? Co do oprawy i zdjec to tez lepiej nic nie mowcie bo u was doping trwal moze w sumie z 5 minut przed meczem i w trakcjie pierwszej polowy w drogiej tak jak by was nie bylo. Co do gry to przewaga naszych ale Sandencja miala tez stoje dobre sytuacjie mysle ze wynik zasłużony i cieszy a spalonego nie bylo dziś w filmie bedziecie sobie mogli obejrzec. Pozdro z Suwałk. |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 14:53
|
|
|
lysy1234 napisał/a: | Ja też jestem z Suwałk i tak sobie tu czytam i sie załamuje najwiec do powiedzenia maja ci ktorzy nie byli na meczu no ale oni wszystko wiedza. Ja tak sie sklada bylem na tym meczu. Spiker nic nie podpowiadał sędziemu jedynie powiedzail ze byl blisko calej sytułacji nastepnie co do faulu atak był jedna noga ale nie w piłke a naszego bramkarza i nie wiem co z was za ekspercji ale gdzie byscie nie czytali albo oglądali meczy to nie wiem czy wiecie ale jest takie cos ze bramkarz ma zawsze pierszenstwo i zawodnik powinien przeskoczyc go. Kazdy trener broni swoje drużyny wiec też nie rozumiem tych waszych śmiechow? Co do oprawy i zdjec to tez lepiej nic nie mowcie bo u was doping trwal moze w sumie z 5 minut przed meczem i w trakcjie pierwszej polowy w drogiej tak jak by was nie bylo. Co do gry to przewaga naszych ale Sandencja miala tez stoje dobre sytuacjie mysle ze wynik zasłużony i cieszy a spalonego nie bylo dziś w filmie bedziecie sobie mogli obejrzec. Pozdro z Suwałk. |
Kolego poczytaj najpierw jak sie pisze nazwy klubów
jest Sandecja a nie zadna Sandencja...
Kazdy nastepny wyskok tego typu od razu leci z forum do chuja pana milego |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
lysy1234 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 14:55
|
|
|
fakt mój bład Sandecja pomyłka literowa ale wolal bym o odniesienie do tego no napisalem |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 15:00
|
|
|
lysy1234 napisał/a: | ...bramkarz ma zawsze pierszenstwo i zawodnik powinien przeskoczyc go... |
Niby jak miał go przeskoczyć skoro do piłki wchodził wślizgiem. |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 15:01
|
|
|
lysy1234 napisał/a: | ale jest takie cos ze bramkarz ma zawsze pierszenstwo i zawodnik powinien przeskoczyc go |
Ja myślałem, że to tylko ten ich trener się tak pląta i kombinuje jak koń pod górę, ale widzę że to jednak na tej dalekiej północy to jakieś zaraźliwe jest, oni grają w piłkę nożną opartą na innych zasadach - bramkarz ma pierwszeństwo! A to dobre! Ale chyba tylko u was w Suwałkach!
Pierwszeństwo to możesz mieć w ruchu drogowym na skrzyżowaniu, a nie na boisku, przepraszam - w tym przypadku klepisku chciałem powiedzieć!
btw: uważam że WigrNy to dobry zespół:lol: |
|
|
|
 |
lysy1234 [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 15:10
|
|
|
jeden i drogi zle obliczyli odlaglosc do piłki nie chce tu sie kłucic ale wiadomo ze bramkarz odpuscic nie może natomiast napastnik moze zwolnic stalo sie jak stalo czerwona kartka mysle ze zasłuzona nie wynikajaca moze ze zlosliwosci ale z przypadku. Mysle ze z tym sie zgodzice a co do internetowych napinaczy:D tak jak ten ktos powyrzej to aż szkoda sie robi mój błąd literowy do którego sie przyznalem ale zeby takim chamstwem odwdzieczyc? Nie bede dalej postu wyzej komentowal... |
|
|
|
 |
sns1910
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 15:15
|
|
|
Cytat: | Ja też jestem z Suwałk i tak sobie tu czytam i sie załamuje najwiec do powiedzenia maja ci ktorzy nie byli na meczu no ale oni wszystko wiedza. Ja tak sie sklada bylem na tym meczu. Spiker nic nie podpowiadał sędziemu jedynie powiedzail ze byl blisko calej sytułacji nastepnie co do faulu atak był jedna noga ale nie w piłke a naszego bramkarza i nie wiem co z was za ekspercji ale gdzie byscie nie czytali albo oglądali meczy to nie wiem czy wiecie ale jest takie cos ze bramkarz ma zawsze pierszenstwo i zawodnik powinien przeskoczyc go. Kazdy trener broni swoje drużyny wiec też nie rozumiem tych waszych śmiechow? Co do oprawy i zdjec to tez lepiej nic nie mowcie bo u was doping trwal moze w sumie z 5 minut przed meczem i w trakcjie pierwszej polowy w drogiej tak jak by was nie bylo. Co do gry to przewaga naszych ale Sandencja miala tez stoje dobre sytuacjie mysle ze wynik zasłużony i cieszy a spalonego nie bylo dziś w filmie bedziecie sobie mogli obejrzec. Pozdro z Suwałk. |
O co Ci gościu chodzi? przecież na waszej stronie jest film i wszystko na nim widać i słychać nawet pewnie lepiej niż na stadionie... |
|
|
|
 |
jaro_jaro [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 15:15
|
|
|
Każdy tu na swój sposób broni swojego zawodnika, tak jak by to odwrócił i Kozioł był by tym poszkodowanym to uważalibyście ze czerwona kartka się należy.. i tak można się kłócić i kłócić... |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 15:20
|
|
|
Panowie ponieważ dalsza dyskusja na temat faulu wydaje mi sie bezensowna i nie prowadzi do niczego tylko wzajemnego obrażania, to kolejne wpisy na ten temat beda kasowane.
Sam temat już też niebawem zamkniemy więc jak ktoś ma coś jeszcze do powiedzenia na temat meczu (a nie tego kto miał bliżej do piłki i czy noga była zgięta czy wyprostowana) to nich się spieszy:)
pozdrawiam i trzymać fason!
skrót meczu juz na stronie Wigier!! |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
Ostatnio zmieniony przez radziufan Nie Mar 29, 2009 15:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|