Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:30
SANDECJA-KSZO!
Autor Wiadomość
Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 22:34   

Dokładnie Jaro brawa dla Owcy...rozkrecal wtedy to ,,lalalalal...." i zyl tym.....i to sie udzielalo wszystkim....Jedno moja uwaga jak i wiekszosci..-trzeba spiewac rowno i nie przekrzykiwac sie!...a bylo dzis tak ze lewa strona mlynu (patrzac na boisko) jechala po KSZO czy cos a reszta spiewala co powiedzial mlynowy...:/...Cos takiego nie moze byc...Wszyscy spiewaja to co mowi mlynowy ! ! ! :)....Jego sie slucha! ! pzdr .......Bylo super:)
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 23:52   

kamilyes napisał/a:
byłą jedna taka sytuacja gdzie sektor C śpiewa: Druga Strona odpowiada! Za chwilę Kto wygra mecz!!? A sektor F - cisza. Niewiem niesłyszeliście czy co?

Było tak, ale to jest w pewnym sensie usprawiedliwione. Sektor C był podzielony tak jakby na 3 częsci. Ci co siedzieli przy klatce umilali życie kibicom KSZO, Ci co w środku jechali z dopingiem Korona Kielce, druga strona odpowiada itd a ta cześć od strony krytej tez krzyczała swój repertuar;)) tyle wyjaśniń-naprawdę było super i jak zauważyłem to kibice KSZo chyba byli w szoku, że niby sektor piknikowy a tyle gardeł dopingowało i czasem bluzgało. Sektor C spisał się bardzo dobrze....martwi mnie sztywniactwo na sektorze chyba to jest A ten na początku od strony Kamienicy.
[Profil] [PM]

DNL

Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 23:55   

A jest rownolegle do sektora C, ten po 2 stronei krytej.
Cala trybuna od strony kamienicy to sektor F.

Ja tam 1 polowe spedzilem na C, 2 w mlynie - pewnie jeszcze tam zawitam ; )
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 23:57   

chodzi mi o te dwa początkowe sektory od strony Kamienicy - od strony toy toy-ów:D niech i będzie to sektor F:)
[Profil] [PM]

poskus

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 00:05   

Jak by ktoś mógł to proszę o wrzucenie filmików na youtube z meczu
[Profil] [PM] [E-mail]

style

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 00:12   

To teraz ja cos od siebie :)

Meczyk konkretny, atmosfera na stadionie wspaniała ciezko bylo znaleźc wolne miejsce a w zasadzie sie nie dalo :)

Doping w młynie super, było pare razy ciszej ale w 90% konkret.

Na C super atmosfera niektorzy az rwali sie do dopingu, a i wg mnie za duzo bluzg i napinek na KSZOkow ludzi siedzacych blisko klatki.

ogólnie mecz super a atmosfera 2x lepsza niż na Kolejarzu :) oby tak dalej !

ps. postaram sie jak najszybciej wrzucic dwa filmiki oprawy krecone z sektora C
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 00:13   

jak oceniacie ilościowo Nasz młyn?? na moje oko to ponad 500 osób....
[Profil] [PM]

style

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 00:15   

x_cite napisał/a:
jak oceniacie ilościowo Nasz młyn?? na moje oko to ponad 500 osób....

mi ceizko tak sie ocenia ale okolo 400 ale niemam daru oceniania ilosci osob na oko:)

Wrzucam dwa filmiki z oprawy, jakosc srednia bo krecone na szybkiego i z komorki.

http://www.youtube.com/watch?v=1mOPqu1WZvo - Jestesmy jak zaraza

http://www.youtube.com/watch?v=sgN9yFXIssQ - piro
[Profil] [PM] [E-mail]

mariuszc15
mariuszc15

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 07:50   

potrzebny nam jakis prowadzacy z mlyna na sektor C to bedzie o wiele lepiej
[Profil] [PM] [E-mail]

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 08:00   

Jedni narzekają... A ja tu z zachwytu obgryzłem wszystkie palce u rąk ! Mistrzostwo świata co się dzieje na trybunach !! Oby tak dalej i jeszcze lepiej! Gul mi skacze masakrycznie!Pozdrówka!

małolat_19

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 08:26   

Młyn to spokojnie ok 500.os ..Nas w najgorszym wypadku tylko 350,a doliczcie sobie jeszcze zgody;)..Ogólnie klasa cały mecz..

P4weł

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 10:00   

Moim zdaniem młyn to ok 600osob:) pod koniec lewa strona dolaczyla sie do dopingu, spodobało im sie sialala hey sandecja. Mecz zaciety, wynik na plus i b.dobry doping.
[Profil] [PM] [E-mail]

małolat_19

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 10:35   

SANDECJA - KSZO..

W szlagierowym spotkaniu zarówno pod względem kibicowskim jak i piłkarskim,w młynie zbiera się Nas ok.500os(w tym 78os.Korona,42os.Czarni i po 10os.z Craxy i Stali Mielec)..Prezentujemy 2 oprawy,,Jesteśmy jak zaraza'' oraz racowisko..Przez cały mecz jedziemy z b.dobrym dopingiem,do którego w dużej mierze dołącza się cały stadion..Gości jak sami się ocenili 240os. w tym Stal Sanok,mają po jednej fanie i do straty bramki coś tam dopingują..Na meczu obustronne bluzgi,no ale ciężko jest nad tym zapanować;)..

Wielkie dzięki dla zgód za wsparcie!..

DNL

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 11:04   

To moze jeszcze dla uzupelnienia relacja ze strony KSZO

Cytat:
Na wyjazd do Nowego Sącza pod stadionem zbieramy się w ok. 150 osób (w tym 5 Hetman Włoszczowa). Po monotonnym prawie dwugodzinnym wpuszczaniu nas do autokarów, z Ostrowca wyjeżdżamy ok. 11:30 w sile 3 autokarów. Droga do Nowego Sącza mija dość szybko i spokojnie. Przed Nowym Sączem jeszcze raz jesteśmy trzepani przez policję i na stadion Sandecjii podjeżdżamy po jednym autokarze. Na miejscu czeka już na Nas duża liczba prewencji, ale bez większych problemów wchodzimy do klatki i od ok. 20 minuty meczu wszyscy już oglądamy mecz. W tym czasie dołączają do nas przyjaciele ze Stali Sanok w sile 60 osób, co daje łączną sumę 210 głów.

Na meczu widnieją 2 flagi: "CH.O.H" oraz "Forza Stal". Dopingujemy dobrze i słyszalnie, jednak zdarzają nam się krótkie przerwy. Sączersów w młynie ok. 500 osób, w trakcie meczu dołącza do nich na nasze oko ok. 50 - 60 osobowa grupa z Kielc. Nie obywa się bez wzajemnych wymian poglądów, które ciągną się przez cały mecz. Nasi kopacze niestety przegrywają, ale nadal zostajemy na fotelu lidera. Po meczu czekamy ok. 20-30 minut i zostajemy puszczeni w drogę do Ostrowca. Droga powrotna mija spokojnie, po przejechaniu Wisły zatrzymujemy się na stacji i zaopatrujemy w prowiant. W Ostrowcu meldujemy się dokładnie o 22:45 i wracamy do domów. Wyjazd jak najbardziej udany. Wielkie dzięki dla chłopaków z Sanoka i Włoszczowy za wsparcie w Nowym Sączu!
[Profil] [PM]

spdr
STREET ROCKIN'

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 11:26   

jakby ktoś chciał się pośmiać to zapraszam do poczytania pomeczowych wypowiedzi zawodników KSZO i ciekawego komentarza jednego z fanów drużyny przyjezdnej na ich oficjalnej stronie ... napinkowo to rośnie nam drugie kogutowo
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » SANDECJA-KSZO!
[ ZAMKNIĘTY ]