Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
Sandecja Nowy Sącz - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 18.04.09r |
Autor |
Wiadomość |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 22:14
|
|
|
^^
to drobna wpadka, przebaczymy im:) |
|
|
|
 |
Sączers1910

|
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 22:17
|
|
|
spdr napisał/a: | Tata? Mama? Wujek? ciocia?
trener sam wie kto powinien grać wiec dajmy spokój z takimi tekstami |
Chyba raczej nie wie do końca kto ma grać bo ta gra nie wygląda za dobrze ... |
_________________ Prawda jest nazywana nienawiścią
Przez tych, którzy nienawidzą prawdy.
http://www.youtube.com/watch?v=QugIX0VDrg0
Na zawsze w pamięci
Żołnierze wyklęci ! |
|
|
|
 |
stefantelefan
|
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 22:17
|
|
|
Mecz bardzo fajny, kto oczekiwał pięknej gry Sandecji to chyba nie był poważny w takich meczach nie da się grać pięknie i widowiskowo, nie ma na to miejsca bo przeciwnik nie daje swobody.
Nie śledziłem życiorysu trenera Moskala ale dużo razy było pisane że to trener defensywny , póki co w tym sezonie nie widziałem tego w każdym meczu gramy 2 napastnikami a dzisiaj prowadząc wprowadził 3go zamiast bronic wyniku BRAWO Panie trenerze.
Niestety mamy słaby środek Zawadzki gra momentami jakby go piłka parzyła ale i tak zagraj przyzwoicie.
BRAWO za walkę
BRAWO za atmosferę oby to stało się codziennością przy Kilińskiego.
Pozdrawiam i oby to zwycięstwo nie poszło na marne. |
|
|
|
 |
spdr
STREET ROCKIN'
|
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 22:18
|
|
|
tzn zrobimy małą dywersję i zamiast logo KK na stronie zamieścimy im imiona i nazwiska Naszych zawodników
a co !!!
niech się uczą
hahahaha |
_________________ jesteśmy otoczeni???
to wspaniale !!!
możemy atakować we wszystkich kierunkach !!! |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 22:20
|
|
|
kolego Sączers1910 a jakiej Ty sie gry spodziewales z meczu z takim przeciwnikiem jak KSZO? czy mys;lales moze ze ich zmiażdzymy 6:0 jak Łomże?
czego Ci brakowalo sie pytam?
chyba każdy wie że gra się tak jak pozwala na to przeciwnik a naszym przeciwnikiem była drużyna zajmująca 1 miejsce w lidze i będąca bardzo blisko zasłużonego awansu do I ligi.
Nie narzekajmy prosze.....cieszmy sie cieszmy |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
Sączers1910

|
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 22:21
|
|
|
Nie no wiadomo że punkty się liczą :D
Teraz kolejne punkty muszą wpaść w Zamościu |
_________________ Prawda jest nazywana nienawiścią
Przez tych, którzy nienawidzą prawdy.
http://www.youtube.com/watch?v=QugIX0VDrg0
Na zawsze w pamięci
Żołnierze wyklęci ! |
|
|
|
 |
jaro_jaro [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 22:47
|
|
|
Piłkarsko cięzki mecz, ale cieszą trzy punkty ;) Jesteśmy najlepsi w rundzie wiosennej - 6 spotkań 4 zwycięstwa, 2 remisy i 0 porażek ;) NIEPOKONANA SANDECJA NASZA KOCHANA !! |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 22:49
|
|
|
^^
Najlepszy jest chyba Stomil, bilans 5-0-1, ale myślę, że do czasu:) |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 23:43
|
|
|
kosiarz napisał/a: | W sektorze C, siedziało wielu "starych" kibiców Sandecji z dawnych lat...i tak jakoś się wszystko przypomniało. ;) |
oj tak racja starych starych;))) ale jeszcze dajemy radę kolego;)))ja nie mogę mówić tak gadło darłem jak za dawnych lat-lata już nie te-hehhe;))) |
|
|
|
 |
simo_n
|
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 23:44
|
|
|
Nie zapominajcie o 2 meczach z wiosennej, rozegranych jesienią!!! |
|
|
|
 |
jaro_jaro [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 23:46
|
|
|
x_cite napisał/a: | kosiarz napisał/a: | W sektorze C, siedziało wielu "starych" kibiców Sandecji z dawnych lat...i tak jakoś się wszystko przypomniało. ;) |
oj tak racja starych starych;))) ale jeszcze dajemy radę kolego;)))ja nie mogę mówić tak gadło darłem jak za dawnych lat-lata już nie te-hehhe;))) |
hehe no to kilka takich meczy i przeżyjesz drugą młodość ;) |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 00:00
|
|
|
jaro_jaro napisał/a: | x_cite napisał/a: | kosiarz napisał/a: | W sektorze C, siedziało wielu "starych" kibiców Sandecji z dawnych lat...i tak jakoś się wszystko przypomniało. ;) |
hehe no to kilka takich meczy i przeżyjesz drugą młodość ;) |
Ja ją cały czas przeżywam będąć na meczach Sandecji:) to już ładny kawał czasu!
[ Dodano: Nie 19 Kwi, 2009 ]
http://o-c.pl/~kszoinfo/m...rticle&sid=3254
Marcin Dziewulski: Ten mecz przegraliśmy rzeczywiście bardzo pechowo. Sądzę, że nie powinniśmy go przegrać, zdarzył się błąd, ale takie spotkania i błędy zdarzają się w piłce nożnej. Dla mnie mecz był na remis tym bardziej, że mieliśmy swoje sytuacje, chyba nawet więcej, niż Sandecja. Nie wyszło, wraca się bez żadnego punktu do Ostrowca.
chyba był na innym meczu!!! więcej sytuacji mieli a to dobre! może ja byłem na innym meczu?!!! ehhh szkoda pisać więcej o tym
[ Dodano: Nie 19 Kwi, 2009 ]
http://o-c.pl/~kszoinfo/m...rticle&sid=3254
Marcin Dziewulski: Ten mecz przegraliśmy rzeczywiście bardzo pechowo. Sądzę, że nie powinniśmy go przegrać, zdarzył się błąd, ale takie spotkania i błędy zdarzają się w piłce nożnej. Dla mnie mecz był na remis tym bardziej, że mieliśmy swoje sytuacje, chyba nawet więcej, niż Sandecja. Nie wyszło, wraca się bez żadnego punktu do Ostrowca.
chyba był na innym meczu!!! więcej sytuacji mieli a to dobre! może ja byłem na innym meczu?!!! ehhh szkoda pisać więcej o tym |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 00:41
|
|
|
Nie od dziś wiadomo, że sport wywołuje emocje, a co za tym idzie i brak pewnego obiektywizmu :)
Mecz wyrównany, ale tylko w środkowej części boiska. Pod bramkami dominowali gospodarze. Gdyby nie prawy obrońca Sandecji Makuch to KSZO w ogóle by pewnie nie podeszło pod pole karne. Na wyróżnienie zasługuję Skrzypek do momentu, aż nie zszedł, a także dwójka środkowych obrońców ze wskazaniem na niesamowitego Jana. Ten facet to prawdziwa opoka drużyny, a jego interwencje powinno się młodym adeptom piłki puszczać - majstersztyk. Dosyć pewnie Kozioł, ale za dużo pracy to on nie miał. Troszkę zawodził mnie dzisiaj Zawiślan, ale tylko do momentu asysty. Bania jak zwykle aktywny, ale tym razem brakło troszeczkę prezycji ;)
Kibice byli dzisiaj wspaniali. Chyba najlepszy doping jaki widziałem na Kilińskiego w życiu. Świetna oprawa i na takie coś warto wrzucić do puszeczki :) Brawo Panowie !! |
|
|
|
 |
jaro_jaro [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 00:44
|
|
|
Żółte kartki dla Jana i Bani, bez konsekwencji ? czy będą pauzować w Zamościu ? ktoś wie...? |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 00:48
|
|
|
PIŁKARZE SANDECJI O MECZU SANDECJA-KSZO
19.04.2009 00:06
-Na pewno spodziewaliśmy się ciężkiego meczu, aczkolwiek wierzyliśmy we własne możliwości, umiejętności. Liczyliśmy na zwycięstwo i chwałą chłopakom za walkę, za ambicję i dobrą grę. Wiadomo, że rywal nie był słaby i też chciał wygrać mecz, aczkolwiek grali z Sandecją i to Sandecja na dzień dzisiejszy okazała się lepsza - powiedział dla KSZO.net.pl kapitan Sandecji Jano Frohlich.
- Był to ciężki mecz. Ta czerwona kartka chyba nam troszkę pomogła. My się bardziej ruszyliśmy, natomiast KSZO już tak nie atakowało, dlatego mogliśmy bardziej ruszyć do przodu. Są to bardzo ważne trzy punkty. Myślę, że właśnie zrobiliśmy poważny krok do tego, by osiągnąć ten cel, jakim jest awans. Oby7 tak dalej. Teraz jedziemy na Hetmana Zamość. Musimy to podtrzymać i myślę, że będzie dobrze. Uważam, że sędzia sam bardzo wysoko sobie podniósł poprzeczkę, bo już w trzeciej minucie dał kartkę - nie potrzebnie. A skoro zaczął rozdawanie tak wcześnie, to można powiedzieć, że później już praktycznie każdy faul był honorowany kartką. Chyba trochę za bardzo się pośpieszył. Czasami tak jest, że to sędzia próbuje być większym bohaterem niż piłkarze - podsumował spotkanie Piotr Chlipała.
- My też gramy ostro, nie odstawiamy nogi. Spodziewaliśmy się tutaj ciężkiego meczu i tak było. Sytuacji z czerwoną kartką nie widziałem, ponieważ byłem odwrócony i biegłem już do piłki, która była skierowana do przodu i szczerze mówiąc, naprawdę nie widziałem tej sytuacji więc ciężko mi się do niej odnieść. Myślę, że jesteśmy dobrze przygotowani do sezonu i w kolejnych meczach, również tym środowym, nie będzie problemu - powiedział strzelec jedynej bramki w meczu Wojciech Fabianowski.
Autor: Sobi ||
info: http://www.kszo.net.pl/ |
|
|
|
 |
|