Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:32 |
KKS SANDECJA - Zawisza Bydgoszcz |
Autor |
Wiadomość |
ViruS
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 20:42
|
|
|
Kod: | ich strony intonacja "Sektor Gości odpowiada..." było to zaraz po ichniejszym pozdrawianiu Tyskich, pewnie z nami też chcieli ich wspólnie poZdrowić, jednak u nas w tym czasie "Zawisza gol, gol, gol gol, gol!" i pewnie ledwo kto to słyszał. |
Tak jak myślałem...nie olali Nas tylko Nas nie słyszeli :) |
_________________ :) |
|
|
|
 |
Kmicic

|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 20:55
|
|
|
ViruS napisał/a: | Kod: | ich strony intonacja "Sektor Gości odpowiada..." było to zaraz po ichniejszym pozdrawianiu Tyskich, pewnie z nami też chcieli ich wspólnie poZdrowić, jednak u nas w tym czasie "Zawisza gol, gol, gol gol, gol!" i pewnie ledwo kto to słyszał. |
Tak jak myślałem...nie olali Nas tylko Nas nie słyszeli :) |
Na bank nie słyszeli, z C specjalnie wtedy zwróciłem na to uwagę. |
|
|
|
 |
andrew_ns
|
Wysłany: Pon Lis 07, 2011 09:36
|
|
|
Ja od siebie dodam tylko tyle, że na stadionie była kiszka jeżeli chodzi o doping, ale na osiedlach z relacji wynika, że była miazga. Ludzie z pracy z różnych części miasta mi mówili, że już dawno takiego huku nie było. Cały hałas jaki robimy na stadionie idzie w eter taką mamy specyfikę stadionu. Oczywiście zawsze może być lepiej ale wcale nie było tak źle. Pozdr. |
|
|
|
 |
aidos

|
Wysłany: Sro Lis 09, 2011 09:55
|
|
|
kolafy napisał/a: | Przychodzimy wszyscy na CZARNO z szalem w ręce na sektor F |
A na "Gnieździe" gość na "szaro" widoczny na cały stadion - a przykład idzie z góry.
I to nie tylko ten mecz ale da się zauważyć że dość często Ci "najważniejsi", "najstarsi", "z autorytetem" przychodzą to na czerwono, to na zielono zupełnie inaczej niż powinni dawać przykład.
Pzdr |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Sro Lis 09, 2011 10:23
|
|
|
aidos napisał/a: | kolafy napisał/a: | Przychodzimy wszyscy na CZARNO z szalem w ręce na sektor F |
A na "Gnieździe" gość na "szaro" widoczny na cały stadion - a przykład idzie z góry.
I to nie tylko ten mecz ale da się zauważyć że dość często Ci "najważniejsi", "najstarsi", "z autorytetem" przychodzą to na czerwono, to na zielono zupełnie inaczej niż powinni dawać przykład.
Pzdr |
A to po to żeby wszyscy inni wiedzeli kogo się mają słuchac ! :) |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Sro Lis 09, 2011 12:23
|
|
|
Jak by nie patrzył chłop ma racje ;) |
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Sro Lis 09, 2011 14:11
|
|
|
Czy komukolwiek, cokolwiek sie w sobote podobalo?;)
Czytajac ten temat nie znalazlem niczego pozytywnego. Rzeczywiscie az tak zle bylo? Pytam bo nie wiem czy bylem na tym meczu ;)
PS. Zawisza wypadl na piatke. Jedna z lepszch ekip na Kilinskiego od czasu naszego awansu. TOP 5. |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
Misiek_m90
|
Wysłany: Sro Lis 09, 2011 18:02
|
|
|
szczeze jedynie o co mozemy miec pretensje to o gre pilkarzy bo znaszej srtrony robilismy porzadny halas takze powiem krotko
KIBICE NA 5
PIŁKARZE I TRENER NA 2 |
_________________ Mój normalny dzień zawsze BLACK AND WHITE |
|
|
|
 |
pasi

|
Wysłany: Sro Lis 09, 2011 23:42
|
|
|
Macie racje trochę z kolorami ale to pic na wodę. Mi się podobało bardzo więcej akcji bez koszulek bo wtedy jakaś większa mobilizacja jest :) |
|
 |
|