Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Marketing w klubie
Autor Wiadomość
Bianconeri

Wysłany: Pon Paź 10, 2011 18:05   

Tak tylko mi chodziło bardziej o to, że sprawy patentowe o herb (stary i nowy) 'toczą' się conajmniej od late 4 i się dotoczyć nie mogą ...

kolafy

Wysłany: Pon Paź 10, 2011 19:05   

Niech nas wyjebią to będą sobie sami siebie dopingować ;)
[Profil] [PM]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Pon Paź 10, 2011 19:34   

albo po prostu teraz do nich dotarlo ze moga jeszcze gdzies kase wydoic.
Sprawa toczy sie od 05-01-2009, w ostatnim czasie zglosili jeszcze nowy herb a konkretnie 6 czerwca tego roku

w sprawe jest zamieszana galeria sandecja, gdyz jest konflikt zarowno dzialow ktorego herb by dotyczyl jak i samej nazwy.
z tego co mowil mi rzecznik to sprawe wygra(my) klub ze wzgledu na jakies tam pierdoly, ale decyzja o tym bedzie juz na calosc, tj na nowy i stary herb oraz na nazwe, dlatego to znowu sie przeciagnie w czasie

pozdro

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Archero

Wysłany: Wto Paź 11, 2011 12:58   

W Tylko Piłka jest podobno wywiad z Burkhardem ma ktoś jakiś wgląd w to ?

[Profil] [PM] [E-mail]

Bianconeri

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 20:37   

Że tylko remis - ciul przeżyję, że ludzi mimo wszystko mogło być więcej - ciul przeżyję, że w młynie mogło by być więcej - ciul przeżyję, że doping mógłby być lepszy - ciul przeżyję ... ALE ku*** TEGO, ŻE NA BANDACH LED JAKIŚ DEBIL DAŁ HERB MOJEGO UKOCHANEGO KLUBU "W NEGATYWIE", BIAŁE LITERY NA CZARNYM TLE, PASY ZACZYNAJĄCE SIĘ OD CZARNEGO ITP TO JUŻ ku*** NIE PRZEŻYJĘ !!

Ja pie***** kto w tym klubie pracuje ...

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Pon Paź 17, 2011 20:27   

Bianconeri napisał/a:
Że tylko remis - ciul przeżyję, że ludzi mimo wszystko mogło być więcej - ciul przeżyję, że w młynie mogło by być więcej - ciul przeżyję, że doping mógłby być lepszy - ciul przeżyję ... ALE ku*** TEGO, ŻE NA BANDACH LED JAKIŚ DEBIL DAŁ HERB MOJEGO UKOCHANEGO KLUBU "W NEGATYWIE", BIAŁE LITERY NA CZARNYM TLE, PASY ZACZYNAJĄCE SIĘ OD CZARNEGO ITP TO JUŻ ku*** NIE PRZEŻYJĘ !!

Ja pie***** kto w tym klubie pracuje ...

tam pracuje banda led ;D

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Mileniak

Wysłany: Sro Lis 23, 2011 19:58   

http://www.groupon.pl/dea...1_0_0_327&a=399

Mądre posunięcie działaczy Cracovii i wspaniała promocja klubu. Niestety ze względu na małą popularność tego typu formy zakupów w Nowym Sączu pomysł nie do przeniesienia na grunt sądecki.

nitroactive

Wysłany: Sro Lis 23, 2011 20:45   

Ale za to można by zrobić akcję typu "pracownik firmy ... na meczu Sandecji" w ramach której firmy dla swoich pracowników mogły by kupić bilet po niższej cenie. Na pewno więcej ludzi byłoby chętnych na wspólne wyjście na mecz z kolegami z pracy. Z punktu widzenia zarządzania personelem, firmy myślę że byłby chętne tym bardziej że koszt takich biletów dla takiego np. Fakro, czy Newagu lub Carbonu nie jest duży...
Druga sprawa to darmowe wejściówki dla dzieci do 10 roku zycia, za 10 lat taki kibic "wychowany" przyjdzie ze swoją żoną/ dziewczyną może dzieckiem :D

...Sektor rodzinny ???
[Profil] [PM] [E-mail]

kolafy

Wysłany: Czw Lis 24, 2011 07:31   

Zejście na ziemie ?
[Profil] [PM]

nitroactive

Wysłany: Czw Lis 24, 2011 15:57   

co tylko powiem cokolwiek, to zaraz ktoś na ziemie chce schodzić i tak na tej ziemi siedzimy razem z tym miastem ;) OK ja już nic nie mówię ani w temacie stadionu ani marketingu bo nie ma sensu skoro nawet dyskutować się nikomu nie chce to tym bardziej nic się lepszego nie stanie :)
[Profil] [PM] [E-mail]

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Lis 24, 2011 16:32   

nitroactive napisał/a:
co tylko powiem cokolwiek, to zaraz ktoś na ziemie chce schodzić i tak na tej ziemi siedzimy razem z tym miastem ;) OK ja już nic nie mówię ani w temacie stadionu ani marketingu bo nie ma sensu skoro nawet dyskutować się nikomu nie chce to tym bardziej nic się lepszego nie stanie :)

Każdy Twój post zaczynający się od "a może by tak..." (i tu pada światła idea) jest irytujący dla każdego, kto spędził na tym forum troszkę więcej czasu niż od 28 października 2011 roku:).

Po pierwsze dlatego, że nie mówisz niczego, o czym ktoś by tu już kiedyś nie wspominał, a po drugie (i ważniejsze) dlatego, że Twoje pomysły są zupełnie oderwane od rzeczywistości, która nas wszystkich (czy aby na pewno?:)) otacza.

Jeśli masz takie wspaniałe wizje, które są tak proste i oczywiste do zrealizowania, tylko niestety nikt poza Tobą nie dostrzega ich genialności, to podejdź na meczu do prezesa Danka, umów się na spotkanie i podziel się dobrą nowiną z organami decyzyjnymi, a nie zaczynaj na forum każdego posta od "a może by tak..."
[Profil] [PM] [E-mail]

nitroactive

Wysłany: Czw Lis 24, 2011 17:21   

No widzisz nie sądzę żeby prezes miał ochotę gadać z każdym kibicem o jego pomysłach. Zwłąszcza takich które wymagają pracy. Jego zadania są jasne i nie robi nic. Gdyby chciał marketningu to zatrudniłby w klubie marketingowca (na tyle inteligenty chyba jest), ale najwyraźniej nikt nie chce.
Z resztą ochroniarze by mnie na tego VIPa nie wpuścili,nie jestem księdzem i nie mam znajomości niestety dlatego mogę sobie popisać.
Nie będę się licytował na ilu meczach w tej rundzie byłem, na ilu w ogóle w 1 lidze, 2 lidze i w 3... Nie było mnie na forum, to fakt. Chodziłem na mecze zamiast siedzieć przed kompem...

Kilinskiego 47 napisał/a:

Po pierwsze dlatego, że nie mówisz niczego, o czym ktoś by tu już kiedyś nie wspominał, a po drugie (i ważniejsze) dlatego, że Twoje pomysły są zupełnie oderwane od rzeczywistości, która nas wszystkich (czy aby na pewno?:)) otacza.

Oderwanie rzeczywistości... moje pomysły- proste dlatego że nie zadaję sobie większego trudu i podaje pierwsze lepsze jakie mi do głowy przychodzą, nie są to odkrycia ameryki, i to że nawet tego, nikt nie potrafi wcielić w tym klubie w życie też takim odkryciem nie jest, ale powodem do wstydu tych właśnie "organów decyzyjnych" już jak najbardziej jest.
Nie mam najmniejszych szans na zrobienie czegokolwiek bo nie posiadam nabytej zdolności wchodzenia ludziom w d...e, i układania się w siatce kontaktów, brzydze się tym i takimi ludźmi, więc nawet się nie łudzę że kiedyś będę mógł coś zrobić. No chyba że się dorobie na tyle żeby kupić pakiet akcji w spółce- która może kiedyś powstanie.
Widać dominujące podejście do jakichkolwiek spraw. Nie da się, oderwane od rzeczywistości, nie możliwe... (Nie mam pretensji tutaj do nikogo na tym forum żeby było jasne) ale tak jest właśnie w Nowym Sączu, który znam od dziecka- tak apropos komentarza na ten temat. Z takim myśleniem to miasto jest skazane na bycie zawsze w cieniu Krakowa. Uprzedzam złośliwych którzy zaraz napiszą że NS jest mniejszy- nie o to chodzi. Nic tu się nie dzieje, prócz inwestycji prywatnych (głównie galerie, ale są też zakłady pracy), wielkich daru(ów) naszego lokalnego oligarchy, 2 remontów dróg, i wymiany nawierzchni na paru innych- które szumnie zostały nazwane remontem... Do pewnego mostu już się nie odnoszę bo już to gdzieś pisałem. Na tym kończę, możecie się ze mną nie zgadzać- wasze prawo. Na koniec dodam że nie zamierzam startować w wyborach do niczego ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Czw Lis 24, 2011 18:26   

Błagam zamknijmy forum na czas sezonu ogórkowego, bo jak pomyślę, że to dopiero jego początek, to w marcu doczekamy się postów na temat wybudowania stadionu-promu kosmicznego, żeby latać nim na wyjazdy i zawsze tym sposobem grać u siebie.

kolafy

Wysłany: Czw Lis 24, 2011 18:32   

Panie nitroactive ale marketingowca to my już w klubie mamy ;]
[Profil] [PM]

nitroactive

Wysłany: Czw Lis 24, 2011 22:38   

kolafy napisał/a:
Panie nitroactive ale marketingowca to my już w klubie mamy ;]

racja ;) działa prężnie :D

www.megachem.pl,
Gdyby wszystkie ogórki chodziły na mecze Sandecji tak jak ja chodzę to mielibyśmy komplet nawet na Dolcanie i Bruk-Becie i to z dopingiem. Daruj sobie takie komentarze jak nie wiesz do kogo piszesz ;) To że mam szersze spojrzenie na pewne sprawy nie znaczy że jestem lamusem, z I-ligowej fali kibiców ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Marketing w klubie
[ ZAMKNIĘTY ]