Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:33 |
Charytatywny mecz przyjaźni Czarni Jasło- Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
damo_kks

|
Wysłany: Nie Lut 17, 2013 14:25
|
|
|
Kto nie jedzie ten za unią!!! |
|
|
|
 |
Kazek G f H

|
Wysłany: Nie Lut 17, 2013 16:41
|
|
|
Panowie jechać i wywieźć z tego Jasła do Sącza wszystkie piękne jaślanki. Wzrost demograficzny czas rozpocząć hehe :) |
_________________ Brutal Fans Hooligans - Glinik Gorlice ... :)
 |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Pon Lut 18, 2013 08:54
|
|
|
W zaufaniu i po CICHU UDAŁO SIĘ MI DOWIEDZIEĆ JAKIM ŚRODKIEM LOKOMOCJI POJEDZIE NA MECZ DO JASŁA. Oto wyniki mojego śledztwa udokumentowane tym oto zdjęciem- http://img266.imageshack....ff6c552393d.jpg
[ Dodano: Pon Lut 18, 2013 09:03 ]
PYTANIE ZA 100 punktów.
czyje to oto TO na ZDJĘCIU :-)
NAJLEPIEJ OPISANA I UDOKUMENTOWANA ODPOWIEDZ ZOSTANIE NAGRODZONA W DRODZE DO JASŁA. :-) :-D:-D |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
Czacha_JKS
Szkodniki
|
|
|
|
 |
Kazek G f H

|
Wysłany: Pon Lut 18, 2013 23:16
|
|
|
W NAJBLIŻSZY CZWARTEK ORAZ PIĄTEK NA HALI SPORTOWEJ PRZY ULICY NADBRZEŻNEJ W GODZINACH OD 18-20 BĘDZIE MOŻNA ZAKUPIĆ BILETY NA MECZ W JAŚLE DLA OSÓB PODRÓŻUJĄCYCH WŁASNYM TRANSPORTEM.
CENA BILETU 10 ZŁ. |
 |
|
|
|
 |
maniekKKS
Sądecki KKS
|
Wysłany: Wto Lut 19, 2013 21:48
|
|
|
Będzie jutro możliwość zapisania się na Batorego bo dzisiaj byłem ale facet co tam pracuje mówił, że nie wie gdzie jest lista ? |
|
|
|
 |
kibicns7
|
Wysłany: Wto Lut 19, 2013 21:50
|
|
|
w rynku mozna sie zapisac bez problemu. |
|
|
|
 |
Koniu
Piknik z A

|
Wysłany: Wto Lut 19, 2013 22:23
|
|
|
maniekKKS napisał/a: | Będzie jutro możliwość zapisania się na Batorego bo dzisiaj byłem ale facet co tam pracuje mówił, że nie wie gdzie jest lista ? |
Pracownik dziś urlop sobie wziął i "nieogarnięty" koleś go zastępował ;)
Tak to normalnie można się ciągle zapisywać! |
_________________ https://www.facebook.com/YonugGroup2004 |
|
|
|
 |
mirek678
mirek678
|
Wysłany: Sro Lut 20, 2013 01:26
|
|
|
ku*** Mać My organizujemy ten mecz a tak mało nas jest ?? co z wami ?? ruszać te dupska i się zapisywać ... odmów sobie 8 piw i jedź na mecz... Przyjaźń to rzecz ŚWIĘTA .... WSZYSCY DO JASŁA... |
|
|
|
 |
Kazek G f H

|
Wysłany: Sro Lut 20, 2013 11:19
|
|
|
PRZYPOMINAM ŻE JUTRO ORAZ W PIĄTEK NA HALI SPORTOWEJ PRZY ULICY NADBRZEŻNEJ W GODZINACH OD 18-20 BĘDZIE MOŻNA ZAKUPIĆ BILETY NA MECZ W JAŚLE DLA OSÓB PODRÓŻUJĄCYCH WŁASNYM TRANSPORTEM.
CENA BILETU 10 ZŁ. |
 |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Sro Lut 20, 2013 20:19
|
|
|
Czy wśród nas jest ktoś kto miał kiedykolwiek w ręce kamerkę i miałby ochotę sfilmować mecz z Jasłem od strony kibicowskiej ? Tj, Podróż, trybuny, powrót....
Ze swojej strony udostępniam sprzęt. |
|
|
|
 |
Seba Kotlina
|
Wysłany: Sro Lut 20, 2013 22:08
|
|
|
mirek678 napisał/a: | ku*** Mać My organizujemy ten mecz a tak mało nas jest ?? co z wami ?? ruszać te dupska i się zapisywać ... odmów sobie 8 piw i jedź na mecz... Przyjaźń to rzecz ŚWIĘTA .... WSZYSCY DO JASŁA... |
Tak w gwoli wyjaśnienia to Sandecja jest inicjatorem rozegrania spotkania. Organizatorem są Czarni Jasło. Korzystaliśmy z pomocy Kazka i Michała Śmierciaka i to na tyle :) |
|
|
|
 |
Kazek G f H

|
Wysłany: Sro Lut 20, 2013 22:27
|
|
|
Ja jestem reżyserem kina akcji. |
 |
|
|
|
 |
Rudy
Young-Group '04

|
Wysłany: Sro Lut 20, 2013 22:37
|
|
|
Kazek G f H napisał/a: | Ja jestem reżyserem kina akcji. |
Internacionale i znalazłeś kamerzystę!
Seba Kotlina napisał/a: | mirek678 napisał/a: | ku*** Mać My organizujemy ten mecz a tak mało nas jest ?? co z wami ?? ruszać te dupska i się zapisywać ... odmów sobie 8 piw i jedź na mecz... Przyjaźń to rzecz ŚWIĘTA .... WSZYSCY DO JASŁA... |
Tak w gwoli wyjaśnienia to Sandecja jest inicjatorem rozegrania spotkania. Organizatorem są Czarni Jasło. Korzystaliśmy z pomocy Kazka i Michała Śmierciaka i to na tyle :) |
Chłopak stara się na forum mobilizować tych, którzy jeszcze się nie zapisali, a Ty swoją skrupulatnością sprowadzasz go do parteru... Taki z Ciebie kolega zgodowicz :D |
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Czw Lut 21, 2013 08:04
|
|
|
PANIE REZYSEZEE JA PROSZĘ ROLĘ W REMEJKU ( łał co za trudne słowo z rana) :-)) filmu akcji ,,KUNG-FU PANDA,, (rola Pandy jest MOJA) |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
|