Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Marketing w klubie |
Autor |
Wiadomość |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 09:48
|
|
|
To idź się zatrudnij w klubie, jako społeczny doradca. Amen. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
pawellm
|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 10:16
|
|
|
www.megachem.pl napisał/a: | Błagam zamknijmy forum na czas sezonu ogórkowego, bo jak pomyślę, że to dopiero jego początek, to w marcu doczekamy się postów na temat wybudowania stadionu-promu kosmicznego, żeby latać nim na wyjazdy i zawsze tym sposobem grać u siebie. |
Błagam wyjmij kabel sieciowy z kompa albo wyłącz wi-fi na czas sezonu ogórkowego, bo jak pomyśle, że możesz jeszcze kilka takich "inteligentnych" postów napisać to sam się nad tym zastanawiam.
Pomysły bywają lepsze i gorsze, bardziej realne, mniej realne i całkowicie nierealne, ale od tego jest forum żeby dyskutować! Nie chcesz – nie rób tego, ale przynajmniej nie krytykuj innych. |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 11:25
|
|
|
Marketing?O jakim Wy marketingu chcecie rozmawiać skoro klub Sandecja Nowy Sącz na dzień dzisiejszy jest ORGANIZACYJNYM DNEM !! Najpierw to niech działacze w klubie zaczną funkcjonować na wyższym i bardziej profesjonalnym poziomie a dopiero później takie "nowości" jak marketing... Klub w którym najwięcej do powiedzenia organizacyjnie ma policja a piłkarsko jakiś Słowak... Dajcie spokój! |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
nitroactive
|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 12:55
|
|
|
grubas_KKS, www.megachem.pl napisał/a: | To idź się zatrudnij w klubie, jako społeczny doradca. Amen. |
No właśnie- amen. Za dużo nie masz do powiedzenia...
grubas_KKS, No to jest podstawa, od której się wszystko zaczyna:) To nie jest przypadek że klub nie może znaleźć inwestora. Potencjalny inwestor który ma wydać kasę pierwsze co zrobi to oceni jakość i profesjonalizm struktury, czy da się coś zrobić na lepsze etc. a tu pełna amatorka... |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 13:52
|
|
|
Ty za to masz dużo do powiedzenia, a palcem w życiu nie kiwnąłeś żeby coś dobrego w kierunku marketingu zrobić... |
|
|
|
 |
nitroactive
|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 14:16
|
|
|
Jak już powiedziałem ja nikomu w du---e nie będę wchodził tylko po to żeby ktoś łaskawie mi pozwolił coś zrobić. Jeśli będzie oferta pracy w klubie w dziale marketingu będe pierwszym który wyśle CV, jeśli klub będzie chciał to mnie zatrudni... Tyle że ja wiem że taką prace dostanie znajomy znajomego.
No i to co powiedział grubas_KKS, ludzie którzy mają póki co władzę muszą chcieć ten klub zrobić profesjonalnym. |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 14:22
|
|
|
Ale jakie CV jakie zatrudnienie chłopie, my czyli ja, Gruby i wielu innych wariatów jeszcze ze swojego dokłada żeby ten marketing popchnąć w formie robienia transów, plakatów, a później ich wieszania to taki przykład jeden z wielu bo nie mam tu na celu wychwalania się co zrobiliśmy tylko czasem grzeją mnie takie osoby jak Ty pytające wiecznie co Sandecja w końcu dla nich zrobi nie robiąc nic dla niej!
Bez odbioru. |
|
|
|
 |
nitroactive
|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 14:36
|
|
|
Nie wiesz o czym ja mówię- nie o kibicach, nie o stowarzyszeniu tylko o klubie- dziale marketingu a to troche bardziej skomplikowana sprawa w profesjonalnym klubie. Dokładnie skończmy temat. |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 15:59
|
|
|
internacionale napisał/a: | Plotka głosi, że jak wszystko dobrze pójdzie to firma ADIDAS przygotuje dla piłkarzy Sandecji unikalne pasiaste stroje. Nie jest pewne czy zdążą przed rozpoczęciem rundy ale napewno będą. |
internacionale napisał/a: | Te specjalne koszulki o których pisałem - to niestety sprawa się przeciągnęła i dopiero za pół roku będą... Teraz mają nowe Adidasa ale w tego samego wzoru. |
Czy wiadomo juz cos w tej sprawie czy moze umarla ona smiercia naturalna? |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
kristoff
|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 22:18
|
|
|
Maerqin napisał/a: | internacionale napisał/a: | Plotka głosi, że jak wszystko dobrze pójdzie to firma ADIDAS przygotuje dla piłkarzy Sandecji unikalne pasiaste stroje. Nie jest pewne czy zdążą przed rozpoczęciem rundy ale napewno będą. |
internacionale napisał/a: | Te specjalne koszulki o których pisałem - to niestety sprawa się przeciągnęła i dopiero za pół roku będą... Teraz mają nowe Adidasa ale w tego samego wzoru. |
Czy wiadomo juz cos w tej sprawie czy moze umarla ona smiercia naturalna? |
dobrze, że ktoś poruszył tą sprawę. Ciekawe kto jest odpowiedzialny w klubie za tą sprawę, dyrektor sportowy, czy przedstawiciel prasowy, może asystent trenera lub prezesi...??? |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sob Lis 26, 2011 13:36
|
|
|
Akurat z koszulkami do do końca nie wiem co i jak.
ale ogólnie sprawy wyglądają w ten sposób, że do każdej sprawy wszyscy mają coś do powiedzenia, każdy jest najmądrzejszy, wszechwiedzący, wybitnym specem w tym temacie, wykazuje się kreatywnością i inwencją twórczą itp.
Tylko oczywiście 'w papierach" nie ma nigdy po tym śladu i wszystko jest załatwiane na gębę, a jak się coś spierdoli to oczywiście nigdy nie ma winnego bo to nie on i nie jego działka i odsyłanie od jednego do drugiego. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
pawellm
|
Wysłany: Sob Lis 26, 2011 14:52
|
|
|
^^ jak jest bałagan w klubie i nie ma wyznaczonych osób do konkretnych zadań to tak będzie. A przecież to jest qrwa takie proste: Prezes -> Dyrektor -> Kierownik -> Pracownik. Najprostszy w świecie schemat organizacyjny! Jest projekt - wyznacza sie odpowiedniego Dyrektora odpowiedniego działu - ten ma swojego kierownika który bezpośrednio nadzoruje wykonanie przez wskazanego pracownika. Jeżeli coś sie spierdoli to bierze się dyrektora za dupę, on kierownika a kierownik pracownika. Ktoś w którymś miejscu musiał zawalić więc nie ma możliwości, żeby nie znaleźć winnego. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sob Lis 26, 2011 14:55
|
|
|
Nie tutaj:) |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
pawellm
|
Wysłany: Sob Lis 26, 2011 15:04
|
|
|
^^ niestety... a od tego wypadałoby zacząć. |
|
|
|
 |
collo
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2011 14:52
|
|
|
A ja mam pytanie do zorientowanych.
Klub zaczął współpracę z siecią sklepów Real? Dzisiaj dostałem cynk, że w właśnie w Realu jest stoisko (podobno niedaleko zabawek) gdzie są miedzy innymi dostępne koszulki meczowe, lub mini koszulki Sandecji (razem z logiem adidasa i sponsorów)
Coś wiadomo na ten temat? |
|
|
|
 |
|