Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Marketing w klubie
Autor Wiadomość
www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 09:48   

To idź się zatrudnij w klubie, jako społeczny doradca. Amen.

pawellm

Wysłany: Pią Lis 25, 2011 10:16   

www.megachem.pl napisał/a:
Błagam zamknijmy forum na czas sezonu ogórkowego, bo jak pomyślę, że to dopiero jego początek, to w marcu doczekamy się postów na temat wybudowania stadionu-promu kosmicznego, żeby latać nim na wyjazdy i zawsze tym sposobem grać u siebie.

Błagam wyjmij kabel sieciowy z kompa albo wyłącz wi-fi na czas sezonu ogórkowego, bo jak pomyśle, że możesz jeszcze kilka takich "inteligentnych" postów napisać to sam się nad tym zastanawiam.
Pomysły bywają lepsze i gorsze, bardziej realne, mniej realne i całkowicie nierealne, ale od tego jest forum żeby dyskutować! Nie chcesz – nie rób tego, ale przynajmniej nie krytykuj innych.
[Profil] [PM]

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Pią Lis 25, 2011 11:25   

Marketing?O jakim Wy marketingu chcecie rozmawiać skoro klub Sandecja Nowy Sącz na dzień dzisiejszy jest ORGANIZACYJNYM DNEM !! Najpierw to niech działacze w klubie zaczną funkcjonować na wyższym i bardziej profesjonalnym poziomie a dopiero później takie "nowości" jak marketing... Klub w którym najwięcej do powiedzenia organizacyjnie ma policja a piłkarsko jakiś Słowak... Dajcie spokój!

nitroactive

Wysłany: Pią Lis 25, 2011 12:55   

grubas_KKS,
www.megachem.pl napisał/a:
To idź się zatrudnij w klubie, jako społeczny doradca. Amen.

No właśnie- amen. Za dużo nie masz do powiedzenia...

grubas_KKS, No to jest podstawa, od której się wszystko zaczyna:) To nie jest przypadek że klub nie może znaleźć inwestora. Potencjalny inwestor który ma wydać kasę pierwsze co zrobi to oceni jakość i profesjonalizm struktury, czy da się coś zrobić na lepsze etc. a tu pełna amatorka...
[Profil] [PM] [E-mail]

kolafy

Wysłany: Pią Lis 25, 2011 13:52   

Ty za to masz dużo do powiedzenia, a palcem w życiu nie kiwnąłeś żeby coś dobrego w kierunku marketingu zrobić...
[Profil] [PM]

nitroactive

Wysłany: Pią Lis 25, 2011 14:16   

Jak już powiedziałem ja nikomu w du---e nie będę wchodził tylko po to żeby ktoś łaskawie mi pozwolił coś zrobić. Jeśli będzie oferta pracy w klubie w dziale marketingu będe pierwszym który wyśle CV, jeśli klub będzie chciał to mnie zatrudni... Tyle że ja wiem że taką prace dostanie znajomy znajomego.

No i to co powiedział grubas_KKS, ludzie którzy mają póki co władzę muszą chcieć ten klub zrobić profesjonalnym.
[Profil] [PM] [E-mail]

kolafy

Wysłany: Pią Lis 25, 2011 14:22   

Ale jakie CV jakie zatrudnienie chłopie, my czyli ja, Gruby i wielu innych wariatów jeszcze ze swojego dokłada żeby ten marketing popchnąć w formie robienia transów, plakatów, a później ich wieszania to taki przykład jeden z wielu bo nie mam tu na celu wychwalania się co zrobiliśmy tylko czasem grzeją mnie takie osoby jak Ty pytające wiecznie co Sandecja w końcu dla nich zrobi nie robiąc nic dla niej!

Bez odbioru.
[Profil] [PM]

nitroactive

Wysłany: Pią Lis 25, 2011 14:36   

Nie wiesz o czym ja mówię- nie o kibicach, nie o stowarzyszeniu tylko o klubie- dziale marketingu a to troche bardziej skomplikowana sprawa w profesjonalnym klubie. Dokładnie skończmy temat.
[Profil] [PM] [E-mail]

Maerqin

Wysłany: Pią Lis 25, 2011 15:59   

internacionale napisał/a:
Plotka głosi, że jak wszystko dobrze pójdzie to firma ADIDAS przygotuje dla piłkarzy Sandecji unikalne pasiaste stroje. Nie jest pewne czy zdążą przed rozpoczęciem rundy ale napewno będą.

Te specjalne koszulki o których pisałem - to niestety sprawa się przeciągnęła i dopiero za pół roku będą... Teraz mają nowe Adidasa ale w tego samego wzoru.

Czy wiadomo juz cos w tej sprawie czy moze umarla ona smiercia naturalna?

kristoff

Wysłany: Pią Lis 25, 2011 22:18   

Maerqin napisał/a:
Plotka głosi, że jak wszystko dobrze pójdzie to firma ADIDAS przygotuje dla piłkarzy Sandecji unikalne pasiaste stroje. Nie jest pewne czy zdążą przed rozpoczęciem rundy ale napewno będą.

Te specjalne koszulki o których pisałem - to niestety sprawa się przeciągnęła i dopiero za pół roku będą... Teraz mają nowe Adidasa ale w tego samego wzoru.

Czy wiadomo juz cos w tej sprawie czy moze umarla ona smiercia naturalna?

dobrze, że ktoś poruszył tą sprawę. Ciekawe kto jest odpowiedzialny w klubie za tą sprawę, dyrektor sportowy, czy przedstawiciel prasowy, może asystent trenera lub prezesi...???
[Profil] [PM] [E-mail]

Bianconeri

Wysłany: Sob Lis 26, 2011 13:36   

Akurat z koszulkami do do końca nie wiem co i jak.
ale ogólnie sprawy wyglądają w ten sposób, że do każdej sprawy wszyscy mają coś do powiedzenia, każdy jest najmądrzejszy, wszechwiedzący, wybitnym specem w tym temacie, wykazuje się kreatywnością i inwencją twórczą itp.
Tylko oczywiście 'w papierach" nie ma nigdy po tym śladu i wszystko jest załatwiane na gębę, a jak się coś spierdoli to oczywiście nigdy nie ma winnego bo to nie on i nie jego działka i odsyłanie od jednego do drugiego.

pawellm

Wysłany: Sob Lis 26, 2011 14:52   

^^ jak jest bałagan w klubie i nie ma wyznaczonych osób do konkretnych zadań to tak będzie. A przecież to jest qrwa takie proste: Prezes -> Dyrektor -> Kierownik -> Pracownik. Najprostszy w świecie schemat organizacyjny! Jest projekt - wyznacza sie odpowiedniego Dyrektora odpowiedniego działu - ten ma swojego kierownika który bezpośrednio nadzoruje wykonanie przez wskazanego pracownika. Jeżeli coś sie spierdoli to bierze się dyrektora za dupę, on kierownika a kierownik pracownika. Ktoś w którymś miejscu musiał zawalić więc nie ma możliwości, żeby nie znaleźć winnego.
[Profil] [PM]

Bianconeri

Wysłany: Sob Lis 26, 2011 14:55   

Nie tutaj:)

pawellm

Wysłany: Sob Lis 26, 2011 15:04   

^^ niestety... a od tego wypadałoby zacząć.
[Profil] [PM]

collo

Wysłany: Sro Gru 28, 2011 14:52   

A ja mam pytanie do zorientowanych.
Klub zaczął współpracę z siecią sklepów Real? Dzisiaj dostałem cynk, że w właśnie w Realu jest stoisko (podobno niedaleko zabawek) gdzie są miedzy innymi dostępne koszulki meczowe, lub mini koszulki Sandecji (razem z logiem adidasa i sponsorów)
Coś wiadomo na ten temat?
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Marketing w klubie
[ ZAMKNIĘTY ]