Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
Sandecja Nowy Sącz - Ruch Wysokie Mazowieckie |
Autor |
Wiadomość |
fanka17ns [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 14:19
|
|
|
Kozioł moim zdaniem nie zasłużył na pierwszy skład. Wróbel z Górnikiem grał całkiem nieźle, puścił dwie bramki po bombach graczy z Wieliczki i wyleciał z wyjściowej jedenastki. Kozioł niestety jest bramkarzem niepewnym (co pokazał ponownie na początku spotkania, kiedy to wykopując piłkę, spowodował, że prawie go przeskoczyła i - o ile się nie mylę - mieliśmy szczęście, że na posterunku był któryś z obrońców).
Przyznam szczerze, że momentami Staszek Bodziony przy Koziole mógłby być z powodzeniem nazwany filarem i ostoją naszej bramki.
Takie tam luźne spostrzeżenia.[/quote]
dokładnie popieram Wróbel jest lepszym bramkarzem. |
|
|
|
 |
style
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 14:26
|
|
|
fanka17ns napisał/a: | bacin napisał/a: | Kozioł moim zdaniem nie zasłużył na pierwszy skład. Wróbel z Górnikiem grał całkiem nieźle, puścił dwie bramki po bombach graczy z Wieliczki i wyleciał z wyjściowej jedenastki. Kozioł niestety jest bramkarzem niepewnym (co pokazał ponownie na początku spotkania, kiedy to wykopując piłkę, spowodował, że prawie go przeskoczyła i - o ile się nie mylę - mieliśmy szczęście, że na posterunku był któryś z obrońców).
Przyznam szczerze, że momentami Staszek Bodziony przy Koziole mógłby być z powodzeniem nazwany filarem i ostoją naszej bramki.
Takie tam luźne spostrzeżenia. |
dokładnie popieram Wróbel jest lepszym bramkarzem. |
jak wy oceniacie Wróbla po dwoch meczach i juz po nich twierdzicie ze jest lepszy od Kozioła ktory rozegrał mnóstwo meczy w naszej bramce to brawa dla Was.
kazdy bramkarz popełnia błedy i moze zamiast jego minusow przpomnicie sobie plusy a ma ich bardzo duzo... chocby obrona karnego bodajze w meczu z Zamosciem byłby 1 pkt a sa 3 ... |
|
|
|
 |
toudiunio
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 14:49
|
|
|
Wielcy statysci forum haha... :) |
|
|
|
 |
krochmal

|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 14:51
|
|
|
jp22 napisał/a: | moru napisał/a: | Dostępny jest już skrót spotkania http://tv-ns.pl/sport/material/1368/83.html
Czy mam omamy słuchowe czy Kościukiewicz podczas przedmeczowego wywiadu (1:01) powiedział SANDENCJA??? przekręcić nazwę własnego zespołu... omg powiedzcie że nie mam racji... |
myslałem ze zartujesz ale przesłuchałem pare razy i masz racje powiedizał SaNdeNcja ... 1 min 02 sec z filmiku |
Ludzie, przestańcie się wszystkiego czepiać....i nie róbcie afery na miarę dziadków z A |
Ostatnio zmieniony przez krochmal Pon Cze 01, 2009 15:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
bacin
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 15:04
|
|
|
jp22 napisał/a: |
jak wy oceniacie Wróbla po dwoch meczach i juz po nich twierdzicie ze jest lepszy od Kozioła ktory rozegrał mnóstwo meczy w naszej bramce to brawa dla Was.
kazdy bramkarz popełnia błedy i moze zamiast jego minusow przpomnicie sobie plusy a ma ich bardzo duzo... chocby obrona karnego bodajze w meczu z Zamosciem byłby 1 pkt a sa 3 ... |
Oczywistym jest fakt, iż każdy bramkarz plusy i minusy posiada. Pamiętam plusy Kozioła, ale zdecydowanie mocniej utkwiły mi w głowie jego fatalne błędy, których nie ustrzegł się w kilku spotkaniach. Wspomniany chociażby prze ze mnie kiks, który zmroził mi krew w żyłach albo dwa, bądź trzy bezsensowne wykopy piłki wprost pod nogi przeciwnika. Wróbel grał mniej, więc nie można powiedzieć o nim 'lepszy' i ja nigdzie tak nie napisałem. Zaznaczyłem tylko, że Kozioł 'nie zasłużył na wyjściową jedenastkę' i 'jest bramkarzem niepewnym'. Wróbla widziałem raz i wywarł na mnie lepsze wrażenie w jednym meczu, niż Kozioł w prawie wszystkich, które widziałem.
Trener na pewno wie lepiej i życzę zarówno Jemu, Drużynie, Koziołowi i nam, żeby w najbliższy piątek nie wpadła bramka z 40 metrów po ziemi między rękami i nogami naszego podstawowego golkipera.
That's all Folks!
Piona.
Edit: Nie uważam, żeby obrona rzutu karnego z Hetmanem była dobrym przykładem klasy Kozioła (nie ujmując mu wyczucia do 'jedenastek'). Przy karnym zawsze obok rozumu i szczęście jest potrzebne, ale chwała Koziołowi za tamtą interwencję - to fakt. |
Ostatnio zmieniony przez bacin Pon Cze 01, 2009 15:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
sns1910
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 15:07
|
|
|
Ja tylko proszę o zamknięcie tematu i usunięcie kilku ciekawych postów, bo to co tu się dzieje to naprawdę delikatnie mówiąc lekki wstyd... |
|
|
|
 |
sz3ur
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 15:13
|
|
|
KOMENTOWAŁ:JAN WĘŻYK,ciach bajera
[ Dodano: Pon 01 Cze, 2009 ]
I nie czepiajcie sie Kozła bo dzis ma chłop urodziny:)))))))) |
|
|
|
 |
Sączersi
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 16:38
|
|
|
Nie wiem o co wam chodzi z tym Koziołem.Kazdy bramkkarz popelnia bledy...Przypomnijcie sobe Polska-Kolumbia:D Kuszczak wtedy błąd popełnił a on przecież podobno drugi najlepszy w Polsce. |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 17:03
|
|
|
sns1910 napisał/a: | Ja tylko proszę o zamknięcie tematu i usunięcie kilku ciekawych postów, bo to co tu się dzieje to naprawdę delikatnie mówiąc lekki wstyd... |
Zawsze można forum zamknąć. |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
jacek55

|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 17:57
|
|
|
Skład meczowy na mecz i Concordią moim zdaniem powinien być ta ki.
1- Wróbel
2- Lałko
3- Frohlich
4- Jedrszczyk
5- Makuch
6- Skrzypek
7- Zawadzki
8 - Gawęcki
9- Zawiślan
10- Bania
11- Fabianowski |
|
|
|
 |
Pulo [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 18:00
|
|
|
I jeszcze się obraź jeden z drugim jak trener wystawi nie taki skład jak sobie wymarzył...
Na boisku gra 11 zawodników a nie sam bramkarz! Kozioł dobrze broni więc nie gadajcie głupot że nie zasługuje na pierwszy skład itp. A poza tym on jest młody i jedyne co to ograć się musi i tyle. |
|
|
|
 |
jacek55

|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 18:01
|
|
|
W pomocy potrzebni są ,nam walczaki a zwłaszcza, na lewej i prawej pomocy a takimi są Skrzypek ,i Zawiślan.. |
|
|
|
 |
Sączersi
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 18:03
|
|
|
jacek55 napisał/a: | Skład meczowy na mecz i Concordią moim zdaniem powinien być ta ki.
1- Wróbel
2- Lałko
3- Frohlich
4- Jedrszczyk
5- Makuch
6- Skrzypek
7- Zawadzki
8 - Gawęcki
9- Zawiślan
10- Bania
11- Fabianowski |
Jak to przeczytalem to z krzesla spadłem....Dla was Kozioł nie może bronić bo puścił jednego naprawde ciężkiego do obrny gola...Jak ty byś tam bronił to puściłbyś dużo...ty tylko złe reczy widzisz...nie widziales jakie mial wczoraj interwencje?hmm?:/
PS. Prawda Bania i Zawiślan muszą od 1 min grać ale dla mnie Kozioł na bramce jak nic...
PS2. Dziś urodziny Kozioła:) Zajedobrych interwencji Marek:) |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 18:10
|
|
|
jacek55 napisał/a: | W pomocy potrzebni są ,nam walczaki a zwłaszcza, na lewej i prawej pomocy a takimi są Skrzypek ,i Zawiślan.. |
Taki z ciebie trener i taktyk, a nawet forum nie czytasz, już wczoraj pisałem, że Skrzypek NIE ZAGRA za kartki, no ale wystaw go trenerze, przegramy walkowerem....
[ Dodano: Pon 01 Cze, 2009 ]
i nie zapomnij o LaŁko lol |
|
|
|
 |
stefantelefan
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 18:24
|
|
|
jacek55 napisał/a: | Skład meczowy na mecz i Concordią moim zdaniem powinien być ta ki.
1- Wróbel
2- Lałko
3- Frohlich
4- Jedrszczyk
5- Makuch
6- Skrzypek
7- Zawadzki
8 - Gawęcki
9- Zawiślan
10- Bania
11- Fabianowski |
A Lauko to niby gdzie miałby zagrać?? W meczu o awans chcesz grac 3 stoperami?? Nie mieszajcie ludziom pozycji!! Co Ty jesteś z sektora A?? Gdzie ludzie w meczu z Wieliczką chcieli wymienić pomocnika na napastnika??
Co do Kozioła to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ale ligę wyżej się raczej nie nadajesz. Miał kilka dobrych interwencji no i karny w Zamościu ale w tym sezonie chyba ze 3 bramki za kołnierz jedna o ile pamiętam to z większej odległości co przy Twoim wzroście chłopie nie powinno się zdarzyć. Zawalona bramka z Kolejarzem, zawalona bramka z Otwockiem. Nie jest za dobrze na dodatek przy rożnych łapiesz zamiast piłki to swoich obrońców za łowy. Wróbel na pewno jest lepszy we wprowadzaniu piłki do gry i szybciej reaguje na wydarzenia.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|