Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Marketing w klubie |
Autor |
Wiadomość |
Bianconeri
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2011 15:05
|
|
|
Chyba nie w samym realu (teren marketu) co w jednym z boxów, a sklep prowadzi jeden z byłych piłkarzy Sandecji.
Ale głowy za to nie dam w tej chwili, Miłosz powinien wiedzieć dokładniej. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
asteraes [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2011 15:39
|
|
|
Bianconeri napisał/a: | a sklep prowadzi jeden z byłych piłkarzy Sandecji. |
napiszesz może który? |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2011 15:41
|
|
|
Nie :) |
|
|
|
 |
asteraes [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2011 15:44
|
|
|
Bianconeri napisał/a: | Nie :) |
To muszę szlifem do Realu się udać aby sprawdzić ;) |
|
|
|
 |
collo
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2011 15:44
|
|
|
odnośnie mojego postu, gadżety są normalnie w jednym z regałów w markecie, prawdopodobnie Red Box stoi za tym bo również kilka gadżetów Cracovii można spotkać. Więc to raczej nie ten były piłkarz o którym mówi Bianconeri |
|
|
|
 |
anton1910
|
Wysłany: Czw Gru 29, 2011 11:29
|
|
|
ja widziałem któregos dnia na płocie przy Sandecji Reklame " Real Kibicujemy Sandecji" ale nastepnego dnia przejezdzałęm i juz jej nie było niewiem co to miało być |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Czw Gru 29, 2011 11:32
|
|
|
Nie siać plotek, Za sprawą pamiątek w Realu stoi klub MKS Sandecja a dokładniej rzecz ujmując trener grup młodzieżowych Dariusz Peciak. Zyski z gadżetów przeznaczone zostaną na sprzęt piłkarski dla młodych piłkarzy, obozy itp. |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Czw Gru 29, 2011 11:37
|
|
|
Dobrze by było gdyby projekty gadżetów były uzgadniane ze Stowarzyszeniem bo samowolka się robi gruba, a pieniądze zamiast dla kibiców idą Bóg wie gdzie i dlatego mój pomysł żeby założyć pokój "gadżety promowane" czy coś w tym stylu i każdy by wiedział że kupując np taki kalendarz czy kubek lub vlepki wspiera działania kibicowskie. |
|
|
|
 |
KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

|
Wysłany: Czw Gru 29, 2011 22:56
|
|
|
Dobrze by było coś z tym zrobić bo sporo kasy idzie na "lewo" a Stowarzyszenie biedne.
Temat do podyskutowania chociażby na spotkaniu SKS 5 stycznia i trzeba to ogarnąć. |
_________________ Jest ryzyko jest zabawa albo cmentarz albo sława!
Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...
...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::... |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pią Gru 30, 2011 07:06
|
|
|
Czy wy się słyszycie?
Tak klub na pewno będzie uzgadniał z nami projekty, dawał kasę z gadżetów itp:D skoro sami z gadżetów nie mają prawie nic a do tego gul im skacze że my robimy swoje ...
A s ty realem to też trzeba obadać kwestię gadżetów do to co miał mieć Peciu to miał mieć w swoim sklepie/boxie a z tego co mówiło pare osób to gadżety podobno leżą normalnie na półce w markecie więc to chyba nie to samo. |
|
|
|
 |
KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

|
Wysłany: Pią Gru 30, 2011 16:19
|
|
|
Nie no ja o klubie Bianco nie myślałem nawet w snach ;) wiem jak im w tym temacie idzie.
Chodzi o naszych lokalnych wydawców :) których coraz więcej i handlują z ukrycia ;) |
_________________ Jest ryzyko jest zabawa albo cmentarz albo sława!
Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...
...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::... |
|
|
|
 |
nitroactive
|
Wysłany: Pon Sty 02, 2012 16:41
|
|
|
jakby klub oddawal i tak marne pieniadze z marketingu to troche strzelanie samobója :D A ze jakis cwaniaczek dorabia na pamiatkach gadzetach emitowanych przez stowarzyszenie to inna sprawa. Może poprostu niech się dystrybucja zajmuje jedna osoba :) |
|
|
|
 |
|