Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:30 |
Zmiany ... |
Autor |
Wiadomość |
krzysiek186

|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 17:39
|
|
|
joooan napisał/a: | hahaaha na drutach :p ok;p
mi chodziło o taki z napisem "jedyna moja miłość SANDECJA Nowy Sącz" a po obu końcach był herb
a kto się tym konkretnie zajmuje?? |
takie coś ?? |
|
|
|
 |
Pulo [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 19:19
|
|
|
jp22 napisał/a: | joooan napisał/a: | "Jeszcze raz mówię, najtanszy szalik kosztuje 20 zł i mozna go kupić w sklepach w Sączu. Proste. "
a gdzie się znajduja takie sklepy??
bo ja w jednym sklepie sportowym widziałam szalik SANDECJI, ale nie był zaciekawy... |
w sportowym na grodzkiej jest sklep i tam sa szaliki Sandecji.
a jak chcesz konkretne wzory to musisz pisac do ludzi zajmujacymi sie produkcja tych szalikow, o ile jeszcze jakies maja. |
no telebeskid zielony |
|
|
|
 |
joooan
|
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 20:20
|
|
|
Tych szalikow juz nie ma, wszystkie zeszly w dniu prezentacji
Zostaly tylko te zarazy o ktirych pisze Byczek, beda dostepne na meczu ze strozami |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
eSKa
KolejarskieWiatraki
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 23:56
|
|
|
Ja widzialem 2 rodzaje szali Sandecji i 1 Cracovii Na Bazarze grodzkim w punkcie kolo piekarni hojdysa czy Klaczaka (na przeciw Danka) |
_________________ KIBICE SANDECJI W NOWYM SĄCZU musza położyć kres wojnie, bo inaczej wojna położy kres KIBICOM. |
|
|
|
 |
pasiasty [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 02:42
|
|
|
Nie dziwie sie, ze szal "moja jedyna milosc" ma takie wziecie - jest bardzo fajny. Plus dla autora. |
|
|
|
 |
DeDe
|
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 08:03
|
|
|
Więc może warto ich jeszcze dorobić? Ja sie pisze.
p.s. czy wiadomo cos o sprzedaży gadżetów w czasie meczu, kiedyś ktoś wspominał o stoisku |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 08:08
|
|
|
No i powiedzcie czy nie trafilby Was szlag.
Gdy gadzety są to nie ma ich komu kupic, ludzie sie zapisali na zaraze w ilosci 115 sztuk zeszlo 80 z tej listy...
A gdy gadzetow nie ma, to nagle wszyscy chca kupic....
Odnosnie stoiska to jeszcze nic nie wiadomo |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
joooan
|
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 12:37
|
|
|
aha... no to szkoda że ich juz nie ma...
ale jakby byly to ja sie tez pisze =) |
|
|
|
 |
pasiasty [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 15:56
|
|
|
Jak bedzie wiadomo cos o stoisku, to mam darmowy pasiasty bonus do ewentualnego rozdawania kupujacym. |
|
|
|
 |
Fani Bianconeri
KKS SANDECJA
|
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 16:15
|
|
|
MAm pytanie po co to wszystko jest tu pisane jak nikt tego nie pilnuje ani te zmiany nie sa wprowadzane |
_________________ Hej Hej Sandecja |
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 16:28
|
|
|
Bianconeri napisał/a: |
A jak cofniecie temat o kilka(naście) stron to zwróćcie uwagę na jedną kluczową sprawę o zmianach - tak jak najabrdziej miały być, ale było wyraźnie powiedziane że na 1 meczu jeszcze będzie po staremu a nowe zasady miały być zapowiedziane (nie wiem czy były, pewnie nie ...) i wprowadzone od następnego meczu u siebie czyli nibyderbach z Kolejarzem.
A czemu tak? a no temu żeby zobaczyć jakie to guano i skutecznie sobie to obrzydzić i z tego co widze to nikomu się nie podobało więc teraz każdy się powinien zabrać za siebie najpierw a potem za kolegów i tylko tyle i aż tyle, nic więcej nie potrzeba, odrobiny samozaparcia. |
To dla tych co nie widza.
Swoja droga dyskusja o pamiatkach moglibyscie prowadzic w tematach do tego przeznaczonych. A i sam temat juz sie chyba wyczerpal i kazdy powiedzial co mial do powiedzenia. |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 16:51
|
|
|
No i co, dało rady czy nie bałdzo ... ?? |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
AJKA

|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 17:00
|
|
|
Moim skromnym zdaniem dało i to bardziej niż przypuszczałam !! Wreszcie zaczyna się dziać tak jak powinno! Oby tak dalej... ;-) |
_________________ NASZA PASJA NASZYM ŻYCIEM |
|
|
|
 |
jaro_jaro [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 11:13
|
|
|
Bianconeri napisał/a: | No i co, dało rady czy nie bałdzo ... ?? |
Dało ;) ale trzeba było konsekwentnie do końca z tymi zasadami działać, bo w drugiej połowie każdy sobie wchodził, a szczegółnie te "panienki szukające mężą..." nie mam nic przeciwko tym co przychodzą w barwach Sandecji i kibicują, ale reszta... |
|
|
|
 |
|