Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:30
Wyjazd do Łodzi
Autor Wiadomość
ERNESTO

Wysłany: Pią Paź 02, 2009 13:40   

Tomster852 napisał/a:
To w przyszłym sezonie my nie dogadajmy sie z Widzewem i ciekawe jak oni w tedy zaraguja

Czemu chcesz karac kibicow Widzewa za winy popelnione przez ich dzialaczy ? Masz napisane w poscie TERRORYSTY, ze kibice Widzewa zaoferowali nam swoja pomoc
[Profil] [PM]

internacionale

Wysłany: Pią Paź 02, 2009 13:45   

Rudy napisał/a:
Osoby, które zapisały się na wyjazd na stadionie, podczas środowego meczu, gdzie mogą odebrać zaliczki?

Ja mam kaskę u siebie. Jakby co to PW.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

DNL

Wysłany: Pią Paź 02, 2009 16:56   

http://www.youtube.com/watch?v=LfO7Rg-OB14
[Profil] [PM]

TERRORYSTA
BO TAK!

Wysłany: Pią Paź 02, 2009 17:18   

DOBRA JUŻ NIE PRZESADZAJCIE I NIE RÓBCIE OGÓLNONARODOWEJ TRAGEDII JAK BY NI WIADOMO CO SIĘ STAŁO ALBO MIAŁO NAS TAM CONAJMNIEJ 2 TYSIĄCE POJECHAĆ.

WIADOMO ŻE SPRAWA JEST PRZYKRA, ALE MY TEŻ NIE JESTEŚMY BEZ WINY, JEDYNIE ZAMIAST SIĘ KŁÓCIĆ CZY OBRZUCAĆ KOGOŚ BŁOTEM, TO TRZEBA WYCIĄGNĄĆ WNIOSKI NA PRZYSZŁOŚĆ, LEPEIJ SIĘ ROZEZNAĆ W TYCH CHORYCH PRZEPISACH, ODPOWIEDNIO WCZEŚNIEJ WSZYSTKO ZAŁATWIĆ.

WIEM, ŻE DOBRZE SIĘ MÓWI, ALE BROŃ BOŻE NIE MAM DO NIKOGO Z ORGANIZATORÓW PRETENSJI, TYM RAZEM ZADZIAŁAŁA SIŁA WYŻSZA I MÓWI SIĘ TRUDNO, NIE JESTEŚMY W STANIE NIEKTÓRYCH RZECZY PRZESKOCZYĆ, ALE TAK JAK MÓWIĘ ZAMIAST LAMENTOWAĆ LEPIEJ UCZYĆ SIĘ NA BŁĘDACH I WYCIĄGAĆ WNIOSKI NA PRZYSZŁOŚĆ.

TERRORYSTA
BO TAK!

Wysłany: Pią Paź 02, 2009 21:59   

JEST JESZCZE SZANSA, KTÓRA SIĘ POJAWIŁA DZIĘKI WSTAWIENNICTWU KIBICÓW WIDZEWA I ZAŁATWIENIU PRZEZ NICH PARU SPRAW, ALE NIE JEST TO TAKIE 'HOP SIUP' JAK KTOŚ WKLEIŁ 'JAKIEŚ TAM' INFORMACJE 'SKĄDŚ TAM', JEŚLI SIĘ UDA COŚ ZAŁATWIĆ TO NA PEWNO BĘDZIE TO PODANE.
NA RAZIE NIE MA NIC PEWNEGO WIĘC PROSZĘ SIĘ NIE GORĄCZKOWAĆ ZBYTNIO, ALE BYC CZUJNYM BO JEŚLI COŚ SIĘ UDA ZAŁATWIĆ TO CZASU NA DECYZJĘ BĘDZIE BARDZO NIEWIELE.

NA RAZIE ZAMYKAM TEMAT, JEŚLI BĘDĄ JAKIEŚ POZYTYWNE INFORMACJE TO ZOSTANĄ OD RAZU PODANE.

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Wyjazd do Łodzi
[ ZAMKNIĘTY ]