Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Sandecja - Piast Gliwice |
Autor |
Wiadomość |
style
|
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sob Wrz 18, 2010 19:57
|
|
|
http://www.małopolska.tv/portal/2010/09/18/sandecja-piast-gliwice-konfa/
konferencja pomeczowa. |
|
|
|
 |
Fredo
|
Wysłany: Nie Wrz 19, 2010 12:27
|
|
|
Szkoda karnego,a co gorsza szoda Bora bo tylko dzięki niemu lewa strona się trzymała.Niech wraca do zdrowia.Warto jednak przypomnieć że to kolejny raz bez porażki u siebie. |
|
|
|
 |
Snoopi86
|
Wysłany: Nie Wrz 19, 2010 12:29
|
|
|
na szczescie nie gramy jakichs super wymagajacych pojedynkow nastepnych wiec brak Bora nie bedzie tak widoczny ale wiadomopunkty trzeba zbierac |
|
|
|
 |
Daroko
|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 06:33
|
|
|
Petar Borovićanin nie zagra przez 1,5 miesiąca
W meczu z Piastem Gliwice po zderzeniu w walce o piłkę z Janem Buryánem boisko z groźnie wyglądającą kontuzją obojczyka opuścił gracz Sandecji Petar Borovićanin. Natychmiast karetką pogotowia przewieziony został do szpitala, gdzie pod narkozą poddany został zabiegowi nastawienia prawego barku. Po wybudzeniu serbskiego obrońcę zwolniono do domu.
- Nie jest na szczęście aż tak źle, jak się tego obawiałem - mówi Borovićanin. - Wygląda na to, że z gry wyłączony będę przez jakieś półtora miesiąca. Szkoda, że stać się to musiało w meczu, w którym tak dobrze mi szło. Ale cóż, takie już jest życie. To było przypadkowe starcie z rywalem, o co nie mam do niego żadnych pretensji. Sam zresztą też ucierpiał, chociaż nie aż tak bardzo jak ja. Początkowo potwornie bolało, przez chwilę nie wiedziałem nawet, gdzie się znajduję. Ale zabieg udał się, lekarze zapewniają, że po kontuzji nie pozostaną trwałe ślady. Jestem twardym zawodnikiem i jak najszybciej, może już za dwa tygodnie, będę mógł rozpocząć truchtanie, później powrócić do normalnych treningów, chociaż może być i tak, że w podświadomości tkwił będzie jakiś uraz. Mam jednak nadzieję, że wkrótce trener Dariusz Wójtowicz znów skorzysta z moich usług.
źródło: Dziennik Polski |
|
|
|
 |
miras1983
|
|
|
|
 |
|