Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:31 |
SANDECJA NOWY SĄCZ - ŁÓDZKI KS |
Autor |
Wiadomość |
krzysiek186

|
|
|
|
 |
szewcuNS
|
Wysłany: Sob Maj 28, 2011 22:04
|
|
|
qqq sie tak spina na forum a chuja wie bo siedział przed TV !!
jeszcze przed meczem było powiedziane że mecz bez dopingu bo policja zwinęła oprawę i nie wpuścili na stadion wszystkich .. |
|
|
|
 |
miras1983
|
Wysłany: Sob Maj 28, 2011 22:23
|
|
|
szewcuNS napisał/a: | qqq sie tak spina na forum a chuja wie bo siedział przed TV !!
jeszcze przed meczem było powiedziane że mecz bez dopingu bo policja zwinęła oprawę i nie wpuścili na stadion wszystkich .. |
No własnie a teraz głupie pytania zadaja !!
Kto był to wie o co chodzi !!! |
|
|
|
 |
K@KS

|
Wysłany: Sob Maj 28, 2011 22:40
|
|
|
no ku***, katastrofalna frekwencja, pogoda, gra |
|
|
|
 |
szewcuNS
|
Wysłany: Sob Maj 28, 2011 22:55
|
|
|
K@KS napisał/a: | no ku***, katastrofalna frekwencja, pogoda, gra |
frekwencja owszem fatalna, co do pogody to było ciepło i szedłem na mecz z przekonaniem że przestanie padać i tak było :) wypogodziło się .. co do gry, była całkiem niezła .. można mieć zastrzeżenia co do niektorych graczy ale nie było źle, bywało gorzej ;) |
|
|
|
 |
ptica
|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 07:09
|
|
|
SKANDAL!!! ajajaj 9-ciu zamknęli i flagi zabrali i z tego powodu nie było dopingu ojojoj.
Parę dni temu bylo wyrażnie napiane na tym forum , że nie ma dopingu w pierwszej połowie tak jak na GKS a w drugiej jest , i co się stało że się zesrało.OJOJOJ .
Pozdro S.G. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 07:51
|
|
|
Krzysztof kto jak to ale ty powinieneś bez żadnych dodatkowych tłumaczeń zrozumieć co, jak i dlaczego a nie jeszcze dosrywać jakieś dziwne teksty na forum ... |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
małolat_19

|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 10:04
|
|
|
A jak Bianco Ci żle wytłumaczył i nie zrozumiałeś to zawsze możemy wyjaśnić Ci to w inny sposób,bo dokładnie tak jak napisał kto jak kto,ale Ty chyba nie ogarniasz kilku powodów przez ,które stało się tak,a nie inaczej.. |
_________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me.. |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 10:52
|
|
|
To forum juz chyba calkiem siegnelo dna ...
ptica - czytam i nie wierze
qqq - w III lidze czesto nie bylo dopingu |
|
|
|
 |
kamel
|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 11:40
|
|
|
Zamknijcie ten temat w pizdu, a jak masz jakiś problem Ptica, to może podejdź do pewnych osób i powiedz prosto w oczy,bo na żywo jesteś już mniej wyszczekany .. |
|
|
|
 |
ptica
|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 11:56
|
|
|
Ja tylko chciałem zaznaczyć pewne zachowania tzw.kibiców. Dawniej tak nie było.Wiadomo że teraz każdy powie ,że nie te czasy ok.Bianco bez obray i z całym szacunkiem wsczoraj skandal!
do Kamel ,podejdż ty do mnie i wtedy się wyszczekam jak to określaś,mieliście setki okazji.Ale chyba nie o to chodzi prawda ? Ja jestem gotowy !!!
TO FORUM NIE JEST DO TEGO TYPU DYSKUSJI , MAM NADZIEJĘ
Pozdrowienia S.G. |
|
|
|
 |
Sądeczanin
|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 12:08
|
|
|
a Ty ptica jak sobie niby wyobrażałeś wczoraj doping po tym co się stało?... decyzja oczywista i jak najbardziej słuszna... tak jak Kamel napisał w tym temacie to już chyba wszystko ... |
_________________ SANDECJA DLA NIEKTÓRYCH LITER PARĘ DLA MNIE ŻYCIE CAŁE!! |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 12:50
|
|
|
Ostatnie slowko - wyobraz sobie, ze to Ciebie zawineli za probe wniesienia transparentow. Nie sadze, ze chcialbys sie dowiedziec, ze reszta ekipy chwile pozniej swietnie sie bawila na stadionie dopingujac pilkarzy, podczas gdy Ty spedzasz czas na dolku za tzw. damski ch...
Masz racje, skandal. |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 14:17
|
|
|
ptica napisał/a: | Ja tylko chciałem zaznaczyć pewne zachowania tzw.kibiców. Dawniej tak nie było.Wiadomo że teraz każdy powie ,że nie te czasy ok.Bianco bez obray i z całym szacunkiem wsczoraj skandal!
do Kamel ,podejdż ty do mnie i wtedy się wyszczekam jak to określaś,mieliście setki okazji.Ale chyba nie o to chodzi prawda ? Ja jestem gotowy !!!
TO FORUM NIE JEST DO TEGO TYPU DYSKUSJI , MAM NADZIEJĘ
Pozdrowienia S.G. |
Mniej alko proponuje bo Ci jajecznice robi z bani jak to już miało miejsce i ma nadal u pewnej osoby z "Twoich" czasów ;) |
|
|
|
 |
|