Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:32 |
SANDECJA - Wisła Płock |
Autor |
Wiadomość |
SączerS
Sector 17

|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 09:59
|
|
|
przyjdziesz zobaczysz |
|
|
|
 |
małolat_19

|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 12:42
|
|
|
Tak,żeby dotarło do Wszystkich to wklejam i tu:
MIELIŚMY NIE PISAĆ NIC TU NA TEMAT MECZU CRACOVII Z KORONĄ,ALE DOCHODZĄ NAS ,,RÓŻNE'' WIEŚCI Z MIAST NASZYCH ZGÓD I JESTEŚMY ZMUSZENI NAPISAĆ TO I OWO..
PODCZAS JUTRZEJSZEGO MECZU NASZYCH ZGÓD OBOWIĄZUJE OFICJALNY ZAKAZ ,,WSPARCIA'' ,KTÓREGOKOLWIEK Z ZIOMALI..JEST TO DLA NAS MECZ ,,TRUDNY POLITYCZNIE :) '' ,DLATEGO ODPUSZCZAMY TO SPOTKANIE..
JEŻELI KOGOKOLWIEK ,,NIE PUŚCI'' PRZEGAPIENIE TEGO WIDOWISKA(STUDIUJE,PRACUJE,BĄDŻ COKOLWIEK ROBI W KRK) I UDA SIĘ NA STADION W KRAKOWIE,JEST ON PROSZONY O NIE PRZYODZIANIE SIĘ W NASZE PIĘKNE BIAŁO-CZARNE BARWY;)..
NA WYJAZD Z KORONĄ NA PEWNO NIKT NIE POJEDZIE ,GDYŻ PRZY ZAPISYWANIU DOSTANIE OD RAZU INFORMACJĘ OD CHŁOPAKÓW Z KIELC,O TEGO TYPU SPRAWIE,TAKŻE NIE MA CO IM NAWET ZAWRACAĆ GŁOWY..
OD OSÓB,KTÓRE NIE BĘDĄ CHCIAŁY SIĘ DOSTOSOWAĆ,LUB BĘDĄ TO UTRUDNIAŁY ZOSTANĄ WYCIĄGNIĘTE ODPOWIEDNIE KONSEKWENCJE :)..
DZIĘKUJEMY ZA UWAGĘ.. |
_________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me.. |
|
|
|
 |
gustlik
|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 13:32
|
|
|
Panowie wszyscy na stadion i jedziemy z glośnym dopingiem KKS nas potrzebuje pogoda moze sie wyrobi i bedzie git |
|
|
|
 |
kibicns7
|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 20:33 heh
|
|
|
brawa dla prowadzacego............. :) |
|
|
|
 |
mati513
|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 20:34
|
|
|
j.w. tyle razy 4 przyśpiewek na krzyż jeszcze nie śpiewałem .. ;) |
|
|
|
 |
Wooojtek

|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 20:43
|
|
|
Ofca dobrze motywuje i ogolnie jest OK, ale repertuar dziś byl niesamowicie ubogi.
Mimo to fajnie, że wrócił na gniazdo po kilku sezonach |
|
|
|
 |
gogo1910
Od małego na całego!
|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 20:45
|
|
|
Bez obrazy dla prowadzącego ale 6 razy To my kibice z Sącza Albo Sandecja...KKS nie spiewałem. Zgody zeby pozdrowił trzeba było się upominac. To jedna rzecz. Cały czas spiewalismy to samo. 1 momęt był dobry gdy drugi młynowy przeją pałeczke i zaczą prowadzic doping. Brawa za oprawe! |
_________________ Niech każdy o tym pamięta, Wyjazd rzecz święta!
 |
|
|
|
 |
paco

|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 20:56
|
|
|
Pod koniec to część osób już się śmiała z niego! Nie mam nic do Ciebie chłopie ale nie nadajesz się. |
_________________ Jestem homofobem! |
|
|
|
 |
major

|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 21:02
|
|
|
Mało kto się bardziej nadaję od Ofcy, co chłopak udowodnił w 3 lidze. Repertuar wiadomo trochę ubogi, gra piłkarzy nie sprzyjała, ale zamiast śmiać się na meczu i teraz się żalić, trzeba było śpiewać i to rozkręcać. |
_________________ LIBERTA PER GLI ULTRAS |
|
|
|
 |
gogo1910
Od małego na całego!
|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 21:05
|
|
|
major napisał/a: | Repertuar wiadomo trochę ubogi, gra piłkarzy nie sprzyjała, ale zamiast śmiać i teraz się żalić, trzeba było śpiewać i to rozkręcać. |
Tak. Muszą wszyscy spiewać! A nie niektórzy przeważnie dzieci 12-14 lat stoją i cos mruczą pod nosem. |
_________________ Niech każdy o tym pamięta, Wyjazd rzecz święta!
 |
|
|
|
 |
Wooojtek

|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 21:08
|
|
|
paco napisał/a: | Nie mam nic do Ciebie chłopie ale nie nadajesz się. |
A nadawał się kilka sezonów temu w 3 lidze czy nie kojarzysz? |
|
|
|
 |
bulaj

|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 21:29
|
|
|
jakby każdy śpiewał jak pan Bóg przykazał i nie otwierał buzki do tekstów typu"ku*** ale hujowy doping"to inna bajka by była!!
nie zwalajcie na młynowego bo Ofca udowodnił nieraz ze doping umie prowadzić!!tylko do kurwy nędzy popatrzcie na siebie i zacznijcie ŚPIEWAĆ.ale to i tak ten temat juz jest wałkowany non stop wiec nie wiem kto nie wiem ile i nie wiem jak musi napisać żeby śpiewać w młynie żeby wkoncu było przyzwoicie.tyle |
|
|
|
 |
paco

|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 21:29
|
|
|
Pamiętam 3 ligę i jeszcze trochę więcej. Tylko w 3 lidze było trochę mniej osób na młynie, a teraz są zupełnie inne realia. Prowadzący musi ryknąć i pokazać całym sobą że się mocno angażuje, a nie stać w miejscu jak lektor podczas czytania w kościele.
Jednym słowem, prowadzący musi mieć charyzmę- a Ofca jej nie ma. |
_________________ Jestem homofobem! |
|
|
|
 |
Owca
Nabijacz postów

|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 21:30
|
|
|
Wyszedłem z wprawy, ale trening czyni mistrza.. ( ; |
_________________ Chłopaczyny których nie licze a na których licze.. YG'04
Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat! |
|
|
|
 |
kibicns7
|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 21:39
|
|
|
mam tylko nadzieje, ze Kolafy na Arce juz bedzie bo inaczej kompromitacja na cala Polske. |
|
|
|
 |
|