Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:39 |
Arka - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
Rafalsky
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 19:49
|
|
|
innego wyniku się nie spodziewałem, leją nas prawie wszyscy jak chcą:( |
|
|
|
 |
kibicKKS
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 19:58
|
|
|
Rafalsky napisał/a: | innego wyniku się nie spodziewałem, leją nas prawie wszyscy jak chcą:( |
E tam wygraliśmy z dwoma najsłabszymi drużynami w lidze w tym jedna grała przez prawie 60 minut w osłabieniu a i tak strzeliła nam bramkę...
I znów będzie rozbrzmiewać "nic się nie stało..." |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 22:52
|
|
|
kibicKKS napisał/a: | Rafalsky napisał/a: | innego wyniku się nie spodziewałem, leją nas prawie wszyscy jak chcą:( |
E tam wygraliśmy z dwoma najsłabszymi drużynami w lidze w tym jedna grała przez prawie 60 minut w osłabieniu a i tak strzeliła nam bramkę...
I znów będzie rozbrzmiewać "nic się nie stało..." |
Trzeba zwolnić trenera. Zawsze można pójść krok dalej i pozbyć się Prezesa, przecież to "piekorz". Wtedy będzie jak za Wójtowicza i na pewno awansujemy do Ekstraklasy... |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
kibicKKS
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 23:14
|
|
|
Coś się tak oburzył? Kto pisał o zwolnieniu trenera z cytowanych przez Ciebie? Albo kto nazwał prezesa "piekorzem"? No chyba że to Twoje życzenie...
Spokojnie nie napinaj się, widać tez już nie wytrzymujesz tych wyników... |
|
|
|
 |
Gwardzista
Gwardzista
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2012 23:49
|
|
|
a czego sie spodziewaliscie ze z gdyni przywieziemy punkty? precirz oni sa najslabsi w lidze |
|
|
|
 |
internacionale

|
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2012 00:17
|
|
|
kibicKKS napisał/a: | Coś się tak oburzył? Kto pisał o zwolnieniu trenera z cytowanych przez Ciebie? Albo kto nazwał prezesa "piekorzem"? No chyba że to Twoje życzenie...
Spokojnie nie napinaj się, widać tez już nie wytrzymujesz tych wyników... |
Ja jestem bardzo spokojny o drużynę. Nie lubię po prostu tego wiecznego lamentu jak to jest źle. |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
tom71

|
|
|
|
 |
Bianconeri
|
|
|
|
 |
bacin
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2012 09:48
|
|
|
Araś złotousty. |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
|
|
|
 |
kibicKKS
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2012 11:35
|
|
|
Araś chyba sam nie wie co mowi.
najpierw, ze boli go głowa od tego jak grają jego zawodnicy, a przecież to on ich przygotowywał...
Teraz się wziął za "budowlankę" a to on sprowadzał "pustaki..." więc znów przyznaje się że nie wie co robi... |
|
|
|
 |
1980_NS
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2012 12:12
|
|
|
Patrząc na skrót ze strony Arki, to sytuacja z dokładnie 3 minuty tego materiału pokazuje słabość naszej obrony. Dwóch gości zgubionych jednym podaniem, później oczywiście nie blokujemy strzału (też kilka bramek w taki sposób stracliśmy), na koniec nie ma kto wybić wyplutej przez bramkarza piłki. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
|
|
|
 |
Wooojtek

|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2012 12:36
|
|
|
Słabość naszej obrony to przede wszystkim pokazuje nasz bilans bramkowy. 18 straconych bramek to druga najgorsza po Okocimskim (19 straconych) obrona w lidze.
Zwłaszcza, że niemal w każdym meczu conajmniej raz dupę ratuje nam Cabaj. |
|
|
|
 |
|