Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:34 |
SANDECJA - GKS Katowice |
Autor |
Wiadomość |
xXkosiarzXx

|
Wysłany: Sob Kwi 09, 2016 22:58
|
|
|
Wszystko zajebiscie, kolejny raz świetny wynik i atmosfera, fajny doping,bluzgi na przyjezdnych ;)
Zastanawiam się tyko po co na gnieździe 3 oaoby? świetnie dziś wypadł duet doświadczonych chłopaków, potrafią motywować, bawić się z młynem, a kolega będący tam od meczu z Zawisza wg mnie kompletnie nic nie wnosi, nie zawsze da się go zrozumieć i chyba wychodzi z założenia że im więcej "kurw" rzuci i im więcej osób obrazi tym lepiej, broń Boże to nie personalny atak ale jak na moje osoba odpowiedzialna za doping powinna umieć się zintegrować z młynem |
_________________ Biała flaga, czarna wstęga,
Biało-Czarni to potęga !
 |
Ostatnio zmieniony przez xXkosiarzXx Sob Kwi 09, 2016 23:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
bianconeri83
|
Wysłany: Nie Kwi 10, 2016 13:12
|
|
|
Chłopak coś chce przynajmniej wnieść i za to szacunek tylko proszę nie ubieraj tej kurtki na gniazdo w barwach kszo ostrowiec; )powinniśmy dostosowywać się na młynie pod nasze barwy tym bardziej osoba reprezentująca młyn... |
|
|
|
 |
maro
|
Wysłany: Nie Kwi 10, 2016 19:08
|
|
|
do panów młynowych.bardzo słabo było was słychać w sektorze zielonych krzesełek.wiem,doping gieksy też miał w tym udział.ale dzieliło nas raptem kilka metrów...może czas na mocniejszy sprzęt ? bardzo chętnie wrzucę do puszki w tej ,,intencji". |
|
|
|
 |
bzyku
|
|
|
|
 |
arek88
|