Otwarty przez: kolafy Czw Cze 20, 2013 14:10 |
Forumowicze |
Autor |
Wiadomość |
bolohools [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Gru 19, 2005 21:13
|
[Cytuj]
|
|
WACHEN? - Ważce zajebali okulary hahahahahahahahaha. Dobry zawodnik, tylko szybko wypuszcza dym z płuc.|| MR. wielkie oko...|| ZIELONE PŁUCO...
S@NDECJA - Noga Driver,(Wszyscy mają nadzieje że, odpali jeszcze |BĄKA|...Coraz większe ZIELONE PŁUCA...
GRUBAS - Mydło Mydło Mydło, POWIDŁO !!! <----rozkmincie* || Kolejny człowiek z ZIELONYMI PŁUCAMI...
MK'89 - Kup sobie APARAT CYFROWY ;) heh > |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Pon Gru 19, 2005 21:30
|
[Cytuj]
|
|
bolohools-bokser,może coś z niego będzie jak się nie zamuli :)) no i oczywiscie ziomek z osiedla i on to dopiero ma zielone płuca :D |
|
|
|
 |
bolohools [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Gru 19, 2005 21:30
|
[Cytuj]
|
|
KUKI - ŁUKASZ. Jak wyżej pisałem konkretne ZIELONE PŁUCO Wychowany Na Zielu ... NAMPA KREMPEDOMPO BEMPEZ PROMPOBLEMPEMUMPU :)) hehe HOOLIGANS SANDECJA :)
FANATYK1910 -Wydaje zakazy do KIELC hehe :) Robi dobre 18siemnastki...(pozdro dla kumatych)
DEV - ŁOWCY PSÓW CRACOVIA !!! ŁOWCY PSÓW CRACOVIA !!! Zawsze mile widziani na Sądeckim stadionie !!:)) |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Pon Gru 19, 2005 23:33
|
[Cytuj]
|
|
Bolohools - haha "wiecznie uśmiechnięty" ... konkretny ziomeczek Nasz jedyny bokser z "młynu" ;)
Dev - - Cracovia :) ... łączą nas mecze i ... haha dobry ziomek z Niego .... bardzo chętnie widziany w NS :)) Myśle ze w końcu sie zmelanzujemy konkretnie razem :)
Don Sanczez - hmm .... zobaczymy co pokaże :) ... młody...ambitny..."tajski bokser" haha ale myśle ze bedą z Niego ludzie....ja go przypilnuje |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
mk89 [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Gru 23, 2005 08:58
|
[Cytuj]
|
|
Bolkos: Bokser xD
Cytat: | MK'89 - Kup sobie APARAT CYFROWY ;) heh > |
hehhehe |
|
|
|
 |
małolat_19

|
Wysłany: Czw Mar 16, 2006 09:25
|
[Cytuj]
|
|
Bianco - starszak :D..dużu szacunek ,człowiek , który chyba nigdy nie przestanie w tym tkwić..
Bolohools - zielony boxer..
Dziekan-kolejny emigrant,który sprzydałby się na miejscu..narkofix:D..pogoń za Unią,a akcje w 41 pamiętam jak dziś;)..
Fanatyk1910-Kielce , TG , dołek na NH..
Grubas_KKS-liceum..chlanie , chlanie , chlanie? ;)..Kiedyś Siup Skład , ale z czasem każdy robi co lubi:D..można powiedzieć że to on wjebał mnie w to wszystko(za co dziękóweczka) dlatego robie to co robie:)..SANDECJA!..
Hanys-organizator,przesadny pesymista od czarnych scenariuszy:)..koleżka z Wupe..
Izka_Korona-Skąś mam jej nr. w tel. ale nie zabardzo pamiętam skąd, w wyniku czego raz po pijoku napisałem jakieś głupoty;)..
Kuba_Ns- duży pozytyw w moim uznaniu..bardzo dobrze mi sie z nim dogaduje i myśle,że z wzajemnośćią..rozjeżdżony chłopak od ładnych paru lat..
Kuki-WNZ,zielone:)..wszystkie wyjazdy na których z nim byłem nie do wyjebania,coś niemożliwego w Tychach i Biedronka w Jaśle:)..pozdro..
Mk'89- YG-Ultras-moim zdaniem jeden z lepszych ,,małolatów'' :D..vlepkowy,coraz lepiej zaczyna jeżdżic..oby tak dalej!..
S@NDECJA-TG,white bonk,palonko,ogólnie pozytyw..
Wachan-trochę przytrzymany w otoczeniu,ale to pewno przez to palenie:)..
soróweczka Wszystkim, których ,z jakiegoś powodu pominąłem..HOŁK!..sS! |
_________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me.. |
|
|
|
 |
Izka_Korona
DSSFSK ;)

|
Wysłany: Czw Mar 16, 2006 10:32
|
[Cytuj]
|
|
małolat_19 napisał/a: | Izka_Korona-Skąś mam jej nr. w tel. ale nie zabardzo pamiętam skąd, w wyniku czego raz po pijoku napisałem jakieś głupoty;).. |
hehe wydaje mi sie, ze ten nr masz po meczu na Hucie, gdzie zawineli jednego od nas, z ktorym jego dziewczyna sie chciala skontaktowac. No po pijaku sms dotarl do kieleckich dziewczyn a mial dotrzec do... jasielskich:D Pozdro |
|
|
|
 |
bolohools [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Mar 16, 2006 19:26
|
[Cytuj]
|
|
MAŁOLAT_19 - SANDECJA&JASŁO Na zawsze razem :))) HEHE SS ...pozdro dla kumatych. |
|
|
|
 |
Kuki [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Mar 23, 2006 12:10
|
[Cytuj]
|
|
Ja tu prosze bardzo mnie nie zaliczac do jakiś tam forumowiczów :| .....Tylko Sandecja Pojebans Hools i tyle:) wszyscy jestescie zakręceni ....Dziękuje WNZ ELo Pozdrówka
[ Dodano: 2006-03-23, 12:33 ]
Skoro już tu jestem to wlane pareo pisów .......
Bolo - wariat jakich mało dobzre nam sie współpracuje w zielonych tematach :)
Małolat - nawet sie nie wypowiadam bo tego wariata to opisać sie nie da ! Wiele wyjazdów,
akcji , utarczek i spontanów że aż sie mi rozpisywać nie chce :)
Grubas - to grubas wiecznie zainteresowany sprawami organizacyjnymi , płuco sie szkoli , dobry ziomek . paker :) i wogole dobrze schorowany
!Hanys - :) hehehehe to dopiero jest koleszka :D
Kuba_Kks , Indor, Bianconeri i ci wszyscy - BEZ NICH BYŚMY NIE ISTNIELI :)
Izka - ? hehehe Co to za blondynka......?
Kolafiok - to Kolafiok myśli że przegoni mnie z wyjazdami :) oby mu sie udało :) dobre płuco :)
NIe ważne co napiszecie ważne że na necie piszecie :) buehehehehehehe |
|
|
|
 |
HoF [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Maj 10, 2006 13:42
|
[Cytuj]
|
|
Grubas - co sie stało ?? haha
Kuki - zielone pluca , muł pospolity
S@NDECJA- exacly KMWTW :)
Małolat - wino sadeckie |
|
|
|
 |
Kuki [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Maj 12, 2006 14:39
|
[Cytuj]
|
|
Hof - hehehehe 100 % zamulacza płuca zielone oczy przekrwione :) |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 13:17
|
[Cytuj]
|
|
Żal.pl! hehehehe beka jak fix! |
|
|
|
 |
Kazek G f H

|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 13:35
|
[Cytuj]
|
|
Bianconeri napisał/a: |
Ernesto - mój najlepszy kierowca, prawie zawsze można na niego liczyc, chyba, że akurat boli go brzuch ;)
|
Bianco, po latach wiele się zmieniło co nie? :D buehueheuehe |
_________________ Brutal Fans Hooligans - Glinik Gorlice ... :)
 |
|
|
|
 |
Grzechotnik

|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 13:56
|
[Cytuj]
|
|
kolafy napisał/a: | Żal.pl! hehehehe beka jak fix! |
hehe a jednak odkopałeś stary temat... |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 14:17
|
[Cytuj]
|
|
Odkopałem i szczerze to mnie na sentymenty wzieło, bez zastanowienia oddaje 4500 ludzi na stadionie, nasze gwiazdeczki, jupitery i wracamy do starych dobrych czasów gdzie szalik to był skarb, a stanie w młynie to wymarzone zakończenie tygodnia :)) |
|
|
|
 |
|