Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Zmiany w przerwie zimowej
Autor Wiadomość
Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 19:28   

dobra, kończmy ta szopkę, jesli pracujesz w firmie Pana Dudy to rozumiem Cie, ze w czasach kryzysu boisz się o swoją ... wiadomo co. Ale zrozum, że to jest forum kibiców SANDECJI(!!!)i my tu rozpatrujemy inne kwestie niż Twoja osobista pomyślność ekonomiczna ("tak ciężko to zrozumieć?")
[Profil] [PM] [E-mail]

zgred
[Usunięty]

Wysłany: Sro Lut 04, 2009 21:53   

kto mnie wybanował , co jest ? nic takiego nie było.
moderatorzy, albo jest forum albo nie. miałem rację co do GIN.
A JEŻELI NIE TO NIE BĘDĘ PRZEPRASZAŁ. NARA !

style

Wysłany: Sro Lut 04, 2009 23:21   

Gin napisał/a:
Widzę że robicie się nerwowi , przyszedł czas oszczedności w firmach Pana Dudy i tak łatwo kasy nie dostaniecie wystarczy że dał wam kapitał w postaci piłkarzy .

a co ty wróżka semira jestes ze tak wszystko wiesz?

Jak masz takie "wtyki" i informacje to podziel sie moze zrodlem i ujawnij choc czesciowo swą tożsamośc bo jak narazie to wygląda tak jakbys chcial nastawic wszystkich kibicow Sandecji przeciwko P. Dudzie

zrozum chłopie ze cokolwiek bys nienapisal o Panu Dudzie, o trenerze Moskalu czy o Panu Kadłuczce to i tak wszystkich to gowno obchodzi.... a wiesz czemu?

Bo pierwszy raz od dawien dawna cos ruszyło w Sandecji i pierwszy raz od kiedy kibicuje Sandecji padło hasło ze walczymy o awans a nie o spadek , zaczyna sie dziac zajebiscie dobrze mamy wielu nowych swietnych piłkarzy, zaczynamy spłacac długi itd itd wiec twoje opinie uwagi i sianie fermentu nic nie zmieni w naszej (a przynajmniej mojej postawie)...

My wiemy ze jest dobrze i ciagle dzieje sie lepiej takze skoncz narzekac na wszystkich tych ludzi bo jesli Ci cos zrobili to zachowaj to dla siebie a nie wylewaj swoich frustracji na forum bo to nie takie miejsce a przynajmniej temat...

pozdro dla normalnych

[ Dodano: 2009-02-04, 23:22 ]
troszke mi sie pomyliło "... walczymy o utrzymanie" (nie o spadek) :)
[Profil] [PM] [E-mail]

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 09:59   

Ja proponuję trochę wyczyścić ten wątek. Polemika Gina z innymi użytkownikami nie wnosi nic do dyskusji na temat zmian w Sandecji. Moim zdaniem moderatorzy powinni wyczyścić wątek. Pozdrawiam pozytywnie myślących.

MisQ
Amor vincit ómnia

Wysłany: Czw Lut 05, 2009 12:42   

Dawid Szufryn jeszcze nie rozegrał meczu w ekstraklasie, a już budzi respekt u przeciwników Polonii. - Nic dziwnego. Wygląda, jak gladiator, a na boisku jest pozytywnym "bandytą" - mówi Marek Motyka.

23-letni obrońca grał dotychczas w Nowym Sączu. Niedawno jedną nogą był już w Lechii Gdańsk, z którą ustalił warunki kontraktu. Sandecja zażądała za niego blisko 200 tysięcy złotych i temat upadł. - Potem działacze zeszli na ziemię i dzięki temu trafiłem do Bytomia. Chłopaki z Polonii kapitalnie mnie przyjęli. Nie ma w tym zespole gwiazdorów - przyznaje Szufryn, a jego mentalność bardzo podoba się Markowi Motyce. - Patrzę, a on nie założył na sparing z Chińczykami ochraniaczy. Zapytałem dlaczego - opowiada trener Polonii. Co na to Szufryn? - Przeszkadzają mi w grze - odpowiada.

- Przypomniała mi się sytuacja z Jakubem Zabłockim, który na mecz ligowy wciskał tekturę za getry, tak aby sędzia się nie domyślił - wspomina Motyka. - A Szufryn to materiał na bardzo ciekawego obrońcę. W dodatku góral! W sparingu z Chińczykami walczył aż się kurzyło. Po jego interwencji doszło do przepychanek - zdradza Motyka, który sam pochodzi z Żywca i jako piłkarz prezentował podobne cechy. - Lubię grę kontaktową, ostrą. Moja postura pomaga mi w tym. Jest ona zasługą tego, że kiedyś codziennie chodziłem na siłownię. Teraz już znacznie rzadziej. Pracuję nad dynamiką - Dawid wyjaśnia w jaki sposób rozbudował potężne barki.

Zaaklimatyzować się w Bytomiu pomogli mu koledzy, z którymi grał w Sandecji, czyli Wojciech Mróz, Adrian Basta i Mariusz Mężyk, który nie poleciał do Turcji. - Przeskok między II ligą, a ekstraklasą jest bardzo duży. Gra się znacznie szybciej piłką, a chłopcy są lepiej wyszkoleni technicznie. Mnie umiejętności jeszcze brakuje, ale szybko się uczę - dodaje rezolutnie "Harnaś". Takim przydomkiem został ochrzczony przez nowych kolegów.

źródło: www.sportslaski.pl
[Profil] [PM] [E-mail]

Pulo
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lut 05, 2009 16:09   

jp22 napisał/a:

a co ty wróżka semira jestes ze tak wszystko wiesz?

to jest mój tekst :D

krochmal

Wysłany: Sob Lut 07, 2009 10:15   

Dzisiejszy "PS" podaje w swojej rubryce gdzie piszą o przygotowaniach do rundy wiosennej drużyn ekstraklasy, że Mężyk ma grać w Pelikanie.
[Profil] [PM] [E-mail]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Sob Lut 07, 2009 10:23   

bylo o tym juz pisane http://www.sandecja.pl/fo...er=asc&start=45

Masahiko

Wysłany: Sob Lut 07, 2009 11:49   

Wiecie coś więcej na temat odejście Mężyka do Pelikana?? Przecież tyle się mówiło o tym, że ma zagrać w Sandecji, a teraz nagle wybiera się do Łowicza?
[Profil] [PM]

polak_ns

Wysłany: Sob Lut 07, 2009 14:43   

Sam Mężyk mówił, że na pewno zagra w Sandecji. Więc nie wydaje mi się że odszedł by do niżej uplasowanego od nas Pelikana.
[Profil] [PM]

abece
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lut 13, 2009 10:54   

czy mógłby ktoś podać ostateczną kadre drużyny?

Sekta
PCW-Gang`06

Wysłany: Pią Lut 13, 2009 11:10   

abece napisał/a:
czy mógłby ktoś podać ostateczną kadre drużyny?

może paru osób brakować, ale mniej więcej wygląda to tak:

bramkarze

Tomas Wróbel
Marek Kozioł
Paweł Zwoliński

obrońcy

Rafał Jędrszczyk
Marcin Makuch
Piotr Powroźnik
Paweł Szczepanik
Ján Fröhlich
Mariusz Merklinger
Miroslav Lauko

pomocnicy

Tomasz Bomba
Dariusz Gawęcki
Hubert Kościukiewicz
Dariusz Zawadzki
Łukasz Krupa
Marcin Plata
Dawid Skrzypek
Paweł Leśniak
Rafał Zawiślan
Łukasz Skrobacz
Madrin Piegzik
Rafał Berliński
Mateusz Broź

napastnicy

Wojciech Fabianowski
Piotr Bania
Piotr Chlipała
Rafał Danek

[Profil] [PM] [E-mail]

style

Wysłany: Pią Lut 13, 2009 11:55   

mysle ze jest niezle, aczkolwiek trener powinien kupic jeszcze jednego "zapasowego" napastnika i obronce w razie plagi kontuzji bo pomocnikow mamy wystarczajaco duzo :)
[Profil] [PM] [E-mail]

RydzSmigly

Wysłany: Pią Lut 13, 2009 11:57   

wiecie co się stało z Adamem Ciastoniem?zakonczył kariere czy odszedł do innego klubu?

kmks

Wysłany: Pią Lut 13, 2009 12:14   

Adam Ciastoń jest nadal zawodnikiem Sandecji ! Obecnie trenuje razem z rezerwami ! Małe sprostowanie co do kadry powyzej: Rafał Danek jest obrońcą nie napastnnikiem, a Skrobacza o ile sie dorbze orientuje nie ma juz w Sandecji i nie bedzie. Na środku obrony może też grywać Kościukiewicz więc on jest taki pół na pół pomocnik,obrońca:)
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Zmiany w przerwie zimowej
[ ZAMKNIĘTY ]