Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:36
SANDECJA - Przebój Wolbrom
Autor Wiadomość
polak_ns

Wysłany: Czw Sie 07, 2008 10:01   

Nie wiem czy to prawda ale na sektorze podobno były osoby z nowymi koszulkami Sandecji, zastanawia mnie to. Kupował gadzet dla mody?
[Profil] [PM]

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Czw Sie 07, 2008 10:21   

Tak macie rację..W 1 połowie młyn dośc nawet a w 2 to nie mam pojęcia co się stało z resztą osób..Chyba im sie odechciało śpiewać..Albo woleli siedzieć tam przy kiełbaskach...Kiełbaskę można zjeśc też po meczu..
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

Fani Bianconeri
KKS SANDECJA

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 10:30   

ku*** 1 polowa jeszcze jeszcze zato w drugiej hujowo bylo jak polowa ludzi sie rozeszlo!!

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Czw Sie 07, 2008 10:32   

Dokładnie..Po prostu brak słow
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

Boczek_YG
[Usunięty]

Wysłany: Czw Sie 07, 2008 12:10   

moge spokojnie powiedzieć , ze w drugiej połowie , zagłuszyliśmy ten młyn z 1 połowy . . .

Bartosz1343
[Usunięty]

Wysłany: Czw Sie 07, 2008 13:07   

A co z M.Niebałą bo wczoraj zniesli go na noszach??:(

zgred
[Usunięty]

Wysłany: Czw Sie 07, 2008 13:54   

Panowie , młyn młynem, ale chybba dobrze jest, że zaczyna się moda na SANDECJĘ .
Tak mi się wydaje.
A co do plątających się po mieście kibiców "w/g GRUBEGO"w barwach tj.koszulce , to jest chłopak który był podejrzewam na więcej wyjazdów niż ty.A ipreza była min. z chłopakami z KORONY , (obstawiona ) . A nie wszyscy mogli jechać do Olsztyna.
Kończąc, niech wszyscy chodzą w barwach SANDECJI w Nowym Sączu lub w całym kraju.

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Czw Sie 07, 2008 14:13   

Koleżko ja odniosłem się do wczorajszego meczu tylko ogólnie...a kto wczoraj chodził w koszulce Sandecji to ja w to wbijam i po drugie nie interesują mnie Kibice Korony bo nie o Nich tu pisałem (przy okazji pozdro dla Korony Kielce) ani ile ta osoba ma wyjazdów,a tak na marginesie martw się Ziomek o siebie i o swoje wyjazdy i po za tym nie muszę Ci się tłumaczyć ile mam wyjazdów które sięgają jeszcze lat 90 a gdybyś był poinformowany to nie ma mnie w PL od jakiegoś czasu ale wiem na 100% że jak bym był w PL teraz to nie ma takiej opcji by mnie zabrakło w Aleksandrowie Łodzkim,Olsztynie i w tę niedziele w Łowiczu i kolejnych wyjazdach za Sandecją! A co do Twojego ostatniego zdania :"Kończąc, niech wszyscy chodzą w barwach SANDECJI w Nowym Sączu lub w całym kraju" to masz rację ale niech te osoby utożsamiają się z KLUBEM na trybunach i na wyjazdach a nie lansowaniu sie po mieście w barwach jaki to On wielki "kibol" jest bo ma szalik czy koszulke ehh

zgred
[Usunięty]

Wysłany: Czw Sie 07, 2008 14:34   

OK. Ale pisz o tym, o czym wiesz , albo co widziałes ostatnio.
ile TY miałeś lat , w latach 90-tych?
Dla mnie ważne jest , że jesteś kibicem SANDECJI .
A chura-bura to ........
Pogadajmy o naszych zwycięskich .

darekns82
[Usunięty]

Wysłany: Czw Sie 07, 2008 14:39   

Boczek i Grubas mają całkowitą rację. Po drugiej połowie w młynie zostali tylko prawdziwi kibice Sandecji. Choć było Nas mniej to doping był lepszy niż w pierwszej połowie. Ja osobiście się cieszę że "pikniki" opóściły młyn. Pozdro dla kumatych i podziękowania dla chłopaków z Tych za przyjazd.

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Czw Sie 07, 2008 15:47   

Jaka chura-bura?To Ty człowieku się spiołeś tym że jakiś typ ma wiecej wyjazdów niz ja i w ogóle tego nie rozumiem jaki w tym miałeś cel...Chyba źle odebrałeś mój poprzedni post!
A w latach 90-tych miałem kilkanaście lat chyba łatwo policzyć skoro w moim profilu pisze że obecnie mam 23 lata ;-) jeśli tak Cie to interesuje! Pozdro i bez odbioru i zamknijcie ten temat moderatorzy bo zaczyna się niepotrzebne i zbędna polemika!

Boczek_YG
[Usunięty]

Wysłany: Czw Sie 07, 2008 17:09   

!!!!!! KONIEC WĄTKU !!!!!

Dziekan
MDMA

Wysłany: Czw Sie 07, 2008 17:12   

Każda osoba ma prawo mieć inne podejście do klubu. Jedni są zaangażowani więcej a inni mniej i powinno się to szanować. Zamiast gromadzić się w jednym miejscu kiedy kilkaset osób reszty porozsiadane jest po całym stadionie może lepiej pomyśleć jak ten doping na stadionie lepiej rozkręcić.

Pozdro
[Profil] [PM] [E-mail]

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Czw Sie 07, 2008 17:54   

O tym całym stadionie to dobrze powiedziane chciaż jak widać nie wszyscy z pikników słuchaja nas gdy śpiewamy ,,wszyscy wstają i śpiewaja"..Dlatego z tym to róznie jest...Ale młyn to jest jednak młyn i musi byc!!.....Koniec już teraz wątku jak BOCZEK napisal!!
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

GUMBAS_1910

Wysłany: Czw Sie 07, 2008 19:03   

KONIEC NIE KONIEC ALE NIE MA TEGO GDZIE NAPISAC. PYTALIŚCIE SIE O MARIUSZA NIEDBAŁE KTÓRY ZOSTAŁ ZNIESIONY NA NOSZACH Z BOISKA. OSOBOSCIE MIAŁĘM TA PRZYJEMNOŚC BY POZNAĆ TEGO ZAWODNIKA I ZAJEBISTY Z NIEGO KUMPEL I PIŁKARZ ALE CHLOPAKA NIE ZOABCZYMY DO KONCA RUNDY. CZEKA GO OERACJA Z TAKIEGO POWODU IZ POURYWANE MA WSZYSTKIE WIĘZADŁA W NODZE. WIELKA SZKODA TEGO PIŁKARZA BO Z ROZMÓW Z NIM WYWNIOSKOWAŁĘM ZE STRASZNIE MU SIĘ SPODOBAŁO W NS I POW PO MECZU FAJNI KIBICE TU SA I TAK BARDZO PRAGNĄŁ ZAGRAŻ W MECZU Z KSZO. DO ZOBACZENIA NA WIOSNE WRACAJ DO ZDROWIA BRACIE MY RU BĘDZIEMY NA CIEBIE CZEKAĆ TAK JAK NA KRZYSIA PIOSIKA. POZDRO

[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » SANDECJA - Przebój Wolbrom
[ ZAMKNIĘTY ]