Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Puchar Polski 2010/2011 |
Autor |
Wiadomość |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 19:00
|
|
|
No i po PP w tym sezonie- ale nie jest źle- drużyna Canal+ Sport też przegrała. A tak na poważnie, to fajnie było by powalczyć w pucharze, z drugiej zaś strony ważniejsza jest liga. Jakoś trzeba się pocieszyć. Brawo dla TYCH. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 19:02
|
|
|
Gratulacje dla GKS-u :)...No coż trudno...Skupmy się głownie na lidze teraz bo jest najwazniejsza:) |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
Busta
|
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 19:25
|
|
|
Ciekaw jestem czy dożyje czasów kiedy PP będzie traktowany z należytym szacunkiem i będzie choćby w połowie tak prestiżowym trofeum jak choćby jest to w Anglii.
Wszyscy chcą żeby piłkarze grali częściej ale po co jak granie co 3 dni to za duży wysiłek mający szkodliwy wpływ na zdrowie zawodników |
_________________ Pasiaste Serce Mam |
|
|
|
 |
krzysiek186

|
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 19:36
|
|
|
Dlaczego uważacie że liga jest ważniejsza ? Nie wierzę ani w awans ani w spadek, a w Pucharze Polski awansując dalej gralibyśmy u siebie, moglibyśmy trafić na drużynę z ekstraklasy i pokusić się o zwycięztwo. |
|
|
|
 |
misiek_1984
Misiek
|
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 19:52
|
|
|
Szkoda. Liczyłem, że będzie okazja skonfrontować naszą obecną siłę w meczu z drużyną ekstraklasy. Teraz wcale nie musielibyśmy stać w takim meczu na straconej pozycji... Ale widać było już przed meczem jakie jest nastawienie drużyny i sztabu szkoleniowego do tego meczu. Ja rozumiem, że kluczowa jest liga, ale zagrać raz na jakiś czas dwa mecze w tygodniu to chyba nie aż taki wysiłek dla bądź co bądź nieźle zarabiającej grupy sportowców? Tym bardziej, że w tej rundzie liga nie gra ani razu w środę... Jestem rozczarowany. |
|
|
|
 |
major

|
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 20:03
|
|
|
Też jestem rozczarowany. Była okazja wpaść na dobrego rywala kibicowskiego z Ekstraklasy, byłoby piłkarskie wyzwanie, pełniutki stadion, ciśnienie, rywal z którym za często nie gramy. A tak jakie mecze czekają nas w Sączu jesienią? Dolcan, Warta, Łęczna itp...Można było wystawić trochę mocniejszy skład i naprawdę chcieć wygrać ten mecz! Mamy szeroką kadrę i nawet ten skład powinien sobie poradzić. Czy takim wyzywaniem dla zawodników byłby jeden dodatkowy mecz? |
_________________ LIBERTA PER GLI ULTRAS |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Czw Sie 26, 2010 12:00
|
|
|
GKS Tychy podszedł do tego meczu jak by grali co najmniej w finale i brawa dla Ich piłkarzy.Grali bardzo agresywnie,nie dając rozwinąć skrzydeł Naszym zawodnikom którzy nie potrafili skręcić jakiejś dobrej akcji.Dopiero w 2 połowie Nasi coś zaczęli dłużej utrzymywać się przy piłce i w efekcie padł gol dla Sandecji lecz sędzia dopatrzył się ...faulu na bramkarzu GKS-u.Bagnicki dno... Na meczu z Pogonią bezproduktywny to samo i w Tychach,ogólnie drewniany gościu który powinien wrócić się do juniorów i nauczyć się przyjmować piłkę... Nas ok 30osób bez flagi.Pozdrowienia dla Tyszan i dzięki za zajebistą gościnę !! |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
kls86

|
|
|
|
 |
misiek_1984
Misiek
|
Wysłany: Pią Sie 27, 2010 22:41
|
|
|
Jak się gra Bagnickim to ciężko rozwinąć skrzydła... |
|
|
|
 |
kristoff
|
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 12:28
|
|
|
Losowanie 1/16 PP:
GKS Tychy - Lech Poznań |
|
|
|
 |
mirek678
mirek678
|
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 12:29
|
|
|
kristoff napisał/a: | Losowanie 1/16 PP:
GKS Tychy - Lech Poznań |
Troszkę szkoda :/ |
|
|
|
 |
misiek_1984
Misiek
|
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 12:49
|
|
|
I na takim meczu zarząd mógłby sobie uczciwie zarobić na biletach. Atrakcyjny rywal, mecz o stawkę (zatem Lech musiałby wystawić silny skład), więc nikt by nie miał pretensji o cenę biletu na poziomie 20-25 zł. No ale nie chciało się powalczyć w pucharze to nie ma nagrody... |
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 13:14
|
|
|
misiek_1984 napisał/a: | I na takim meczu zarząd mógłby sobie uczciwie zarobić na biletach. Atrakcyjny rywal, mecz o stawkę (zatem Lech musiałby wystawić silny skład), więc nikt by nie miał pretensji o cenę biletu na poziomie 20-25 zł. No ale nie chciało się powalczyć w pucharze to nie ma nagrody... |
Święte słowa.
Bez żadnego zapraszania,bez proszenia się można sobie zapewnić bardzo atrakcyjny mecz.
Bilety nawet niech by do 30 zł dochodziły i tak 5-7 tyś ludzi mogłoby by przyjść.
No,ale teraz to już" musztarda po obiedzie".
Pieniądze i to spore zarabia się na meczach o stawkę,a nie na sparingu z 2 drużyną Ruchu,tylko trzeba z siebie dać dużo więcej,a nie tylko skupiać się na lidze.
Może da to coś zarządowi i innym osobom do myślenia. |
_________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<< |
|
|
|
 |
kuśnierewicz
|
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 14:23
|
|
|
ale sie wkurwilem... moglbyc dobry mecz a tu ch... dlaczego odpuscili? |
|
|
|
 |
Woojtek

|
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 15:35
|
|
|
Może nie dali rady poprostu.
Ja się tam ciesze, że nie będziemy grać z tym Lechem, bo poza wpływem do klubowej kasy nei widze pozytywów.
Było by coś vide Legia czyli wiele szału o nic, a później więcej minusów niż plusów. |
|
|
|
 |
|