Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:31
Jedziemy do Łęcznej !!
Autor Wiadomość
Ad@ś=)

Wysłany: Czw Maj 12, 2011 19:52   

Ja ze swojej strony poradzę wszystkim wycieczkowiczom, którzy posiadają paszport o zabranie go i używanie jako jedynego dowodu tożsamości. Zważywszy na to że ten dokument nie zawiera adresu zamieszkania i może uniemożliwić osobom nie lubiącym turystów z małopolski ograniczania swobody do przemieszczania się w Łęcznej oraz udziału w imprezach:)
[Profil] [PM]

ViruS

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Maj 12, 2011 20:47   

Normalnie jestem zachwycony. Mama zawsze prosiła, abym pojechał do Łęcznej pozwiedzać zabytki, lecz nie miałem okazji. Dzięki chłopaki za zorganizowanie wycieczki :)

A tak apropo.

internacionale napisał/a:

Czas i miejsce zbiórki
sobota 15 maj 2011 rok, godzina 8:00

Nie widzę miejsca zbiórki :)

Jak mamy być dokładni to dokładni :)

hehe, ale wiadome gdzie..
[Profil] [PM] [E-mail]

małolat_19

Wysłany: Czw Maj 12, 2011 21:35   

Proste,że jadę..Nie można przepuścić takiej okazji zwiedzenia Łęcznej..
I ,że się tak wkurwię..Jak nie pojedziemy to wbijemy sobię sami h** do dupy pokazując całej Polsce,że ,,ktoś''wygrał.
WSZYSCY DO ŁĘCZNEJ!!!..
Ostatnio zmieniony przez kolafy Czw Maj 12, 2011 22:03, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM]

lucek

Wysłany: Czw Maj 12, 2011 23:07   

koszty zostają takie same ?? czyli 60 zł ?
[Profil] [PM]

internacionale

Wysłany: Czw Maj 12, 2011 23:15   

tak - a możliwe że mniej... bo trzeba będzie odliczyć koszt biletu. Na zbiórce się okaże ile osób skorzysta z naszej oferty wycieczkowej j!
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

kolafy

Wysłany: Pią Maj 13, 2011 07:40   

Trzeba będzie się zrzucić pewnie dla skorumpowanego rządu i policji na jakieś wolne datki ;) Tak na poważnie to nie wiadomo jak się rozłożą koszty WYCIECZKI na uczestników gdyż pewnie wielu jednak niestety zrezygnuję z wyprawy bo wbrew temu co chcieli Ci Panowie osiągnąć przez ten zakaz nie jesteśmy bandą bandytów jadących siać postrach po całej Polsce nie chcemy gwałcić, grabić i zabijać z nami jeżdżą też starsi kibice, młodzież oraz kobiety, a mnie jak i większość w domu wychowano jak należy, ja będę też tak wychowywał swoje dzieci ale jak być zdrowym kiedy ktoś od tak zabiera Ci to co kochasz, to co dawało mi poczucie wolności, co pokazał mi mój tata który przez te kurwy walcząc o naszą wolność z Solidarnością dostał nie raz wpierdol tak jak teraz my dostajemy od tych kurw tylko według nich dyplomatycznie jestem z tego dumny i będę walczył tak jak nasi ojcowie. Reprezentuje Sandecje, reprezentuję Nowy Sącz i to nie raz bardziej godnie niż ta skorumpowana banda która siedzi na Wiejskiej i Miodowej reprezentuje Polskę, a na temat Komendanta Głównego Policji i naszej policji nie będę się wypowiadał bo to hieny, byli ZOMOwcy czekające żeby mi i innym mojego pokroju dać zakaz co mam oficjalnie powiedziane, pewnie za to że staram się u nas i na wyjazdach robić jak najlepszą atmosferę po przez doping i wszelaką pomoc na płaszczyźnie kibicowskiej jak też dla samej poprawy wizerunku klubu, gdzie tu sens ?

Pozdro dla normalnych.

NASZA PASJA, NASZYM ŻYCIEM!
[Profil] [PM]

małolat_19

Wysłany: Pią Maj 13, 2011 11:03   

Z innego forum ;)..

Ruch Zdzieszowice - Miedź Legnica
W związku z niemożnością udania się na mecz wyjazdowy z Ruchem Zdzieszowice, SKTM, korzystając z okazji, organizuje wyjazd autokarowy do kościoła św. Antoniego, który mieści się w Zdzieszowicach, przy ul. Pokoju 1.

Kościół ten został oryginalnie zbudowany w 1920 r, a następnie na jego miejsce powstał obecny kościół. Miało to miejsce w latach 1935-1937. Budynek ten jest zbudowany w stylu neo-gotyckim, z widocznymi inspiracjami sztuki monumentalnej okresu 20-lecia międzywojennego. jest on doskonałym reprezentantem sztuki sakralnej Opolszczyzny w ostatnich latach przed II Wojną Światową.

W trakcie zwiedzania przewidujemy możliwość indywidualnego pomodlenia się w intencji rządzących naszym krajem, aby ich decyzje już zawsze cechowała rozwaga i troska o dobro wspólne, a także czas wolny, w trakcie którego będzie można zwiedzić Zdzieszowice. Szczegółowy program wycieczki zostanie podany niebawem.

Zapisy na zwiedzanie Kościoła prowadzone są w Galerii Piastów, na stoisku z odżywkami i suplementami diety (I piętro, obok KFC). Koszt przejazdu autokarem to 25 zł. Wszystkich kibiców serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w naszej wyprawie. Mamy nadzieję, że wolni od trosk dnia codziennego razem z nami wybierzecie się w te podróż.

kamel

Wysłany: Pią Maj 13, 2011 11:08   

Cała Polska kibicowska jedzie zwiedzać;)
[Profil] [PM] [E-mail]

mario69

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Pią Maj 13, 2011 12:48   

http://www.tvn24.pl/-1,17...,wiadomosc.html na wszystko sa sposoby.
[Profil] [PM] [E-mail]

Bianconeri

Wysłany: Nie Maj 15, 2011 11:05   

Wczoraj zostaliśmy porwani i uprowadzeni.
Wbrew własnej woli najpierw zostaliśmy siłą zmuszeni do zatrzymania się pod stadionem Górnika Łęczna (przypominam, że celem naszej wycieczki było zwiedzanie budynku Starostwa Powiatowego w Łęcznej), następnie straszeni jakimiś nielegalnymi zgromadzeniami itp?, "obdarowywani" mandatami za byle co, a potem po 10 minutach siłą usunięci spod stadionu i wywiezieni z miasta.

To jest skandla, pytam się gdzie moje konstytucyjne prawo do swobodnego poruszania się!!.
Żądam teraz od premiera Tuska i wojewody lubelskiego szybkiej reakcji, takiej samej jak w walce z kibolami i natychmiastowego zamknięcia wszystkich komend policji, które brały w tym udział.

Dodam jeszcze, że naszą dramatyczną sytuacją nie chciało zainteresować się Radio Lublin ...

Niech żyje hiPOkryzja ...

ArbuzKSC
Jak Skarabeusz...

Wysłany: Nie Maj 15, 2011 11:27   

Taka sytuacja jak wczoraj spotkała nie tylko kibiców Sandecji... Swoją drogą Tusk wyliczył kiedyś ile to pieniędzy idzie na eskortę kibiców przez policję i wprowadzili zakaz wyjazdowy. Teraz policja eskortuje wycieczki, blokuje wjazd do miast i sprawdza autobusy. Ciekawe ile to będzie kosztować. Można złożyć sprawę przeciwko rządowi do Strasbourga:) wolność zgromadzeń i prawo do swobodnego poruszania się jest zagwarantowana w Konstytucji RP a także w Konstytucji Europejskiej i tylko człowiek pozbawiony praw obywatelskich nie może korzystać z tego przywileju
[Profil] [PM] [E-mail]

ViruS

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 11:48   

Ciekawie co mi powie w przyszłym tyg. prawnik mojego taty z którym się bd widział. Ciekawi mnie tylko czy złamali oni prawo w stosunku do Nas. Wiadome, ujdzie im to bez karnie.

Bianconeri

Wysłany: Nie Maj 15, 2011 11:51   

Nie zapominaj kolego że jesteśmy kibolami i nie mamy żadnych praw;)

ViruS

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 11:54   

Akurat mamy bo jak rozmawiałem przez telefon tak na szybkiego ty my nawet możemy odszkodowania dostać, ale dowiem się w przyszłym tyg co i jak. Po prostu jestem ciekawy bo sądzić się nie będę :)

Busta

Wysłany: Nie Maj 15, 2011 13:21   

z tym Strasburgiem całkiem niezły pomysł. odpowiednio to nagłośnić i WOJNA na całego ;]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Jedziemy do Łęcznej !!
[ ZAMKNIĘTY ]