Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Sandecja - ŁKS
Autor Wiadomość
ptica

Wysłany: Nie Maj 29, 2011 12:26   

Przepraszam za moje skandaliczne zachowanie na forum , ale i tak myślę że w jakiśm tam stopni mam rację. Bianko sorry ale niestety kibic to kibic i tyle. Jeszcze raz do kolegów którzy poczuli się urażeni sorry. PTICA.
[Profil] [PM] [E-mail]

K@KS

Wysłany: Nie Maj 29, 2011 14:19   

zbulwersowany Mowlik
http://mariuszmowlik.pl/c...tp-sdziego.html

Co do meczu, to wg Mnie zagraliśmy fatalnie. Trafnie to określał ktoś na stadionie "grają, jakby grali ze sobą po raz pierwszy". Tradycyjnie Kowalczyk robi zamieszanie (Wczoraj mniej) z którego nic nie wynika. Chmiest katastrofa, Berliński wolniejszy o dwa tempa od każdego z ŁKS'u. Ta trójka to na mój gust na czele tych do wyjebania. No i Kozioł ostatnio słabszy okres.
Frekwencja. W najgorszych snach nie spodziewałem się, że na tym meczu będzie ludzi jak na III lidze. Wczoraj można się było poczuć jak kilka sezonów temu. Siedziałem sobie na środku F, no mokrym siedzeniu słuchając sobie komentarzy tzw. 'pikników' i sczerze mówiąc nie mogłem wytrzymać z nudów. Przed oczami stanął mi taki meczyk ze Starem Starachowice jakieś 6-7 lat temu, tak samo mokro w siedzenie było :)
Co było powodem tego to nie rozumiem.
Pogoda? Przecież na Widzewie i wielu innych meczach było gorzej a stadion był pełny.
Transmisja ? Na Podbeskidziu jakoś mimo transmisji potrafiliśmy wypełnić stadion po brzegi.
Brak stawki? Przecież od początku rundy było jasne, że gramy o nic.
Chyba jednak wszytsko naraz się złożyło na to, że wczoraj była nas taka masa. Ja byłem poprostu wkurwiony, że Sandecja ma tak mało wiernych kibiców.
Szacunek jeszcze dla ŁKS'u że przyjechali, oraz szacunek dla tych ludzi z Sącza którzy im pomogli(bo jak mniemam bez takiej pomocy by się nie obeszło).
[Profil] [PM] [E-mail]

kibicKKS

Wysłany: Nie Maj 29, 2011 21:48   

CO to było?? aż z ciekaw komentarzy oglądnąłem powtórkę w TV, i co usłyszałem po drugiej bramce "Berliński ma pretensje do Kukola" nosz kur... jak zawsze wszyscy są winni tylko nie Berliński i jego wafel Jano. Berliński nie nadaje się w ogóle do gry tylko, że jak gra w polu to mniej to widać ale na boku pokazał całe swoje umiejętności. Oprócz przewracania gości i chwytania ich nogami nie grał nic. Niestety Chmiest i Kowalczyk powinni oddać swoją kasę innym i po cichutku odejść po sezonie. No chyba że Chiest odpali, ale to już przestaje być śmieszne.

Jak na drużynę z czuba tabeli to 4 pkt. na 27 możliwych z zespołami z pierwszej 10tki to "trochę" za mało prawda @Kilińskiego 47?.
Wszyscy patrzą ile brakuje do 3 miejsca, a tu się może okazać, że sezon skończymy na 6 .
[Profil] [PM] [E-mail]

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 22:08   

kibicKKS napisał/a:

Wszyscy patrzą ile brakuje do 3 miejsca, a tu się może okazać, że sezon skończymy na 6 .

Ojej, na szóstym? To będzie istna katastrofa!;)

Jesteście typowymi kibicami sukcesu i tą samą miarą mierzycie trenera. A dajcie może popracować gościowi jakiś czas. Na zachodzie trenerzy pracują w czołowych klubach nieraz i po 5-10 lat, jeden sezon jest dobry, a inny gorszy (np. szóste miejsce - ojej:)). Ale wiecie co się liczy? Nie szybki sukces na łapu-capu, tylko systematyczna budowa drużyny, wdrażanie pewnych rozwiązań, co nieraz zajmuje rok albo i więcej. A wy jak pan Wojciechowski chcielibyście zwalniać gościa, bo nie zdobył ileś tam punktów w ostatnich kilku meczach. I co z tego?! Śmieszne.

Widzę, że powoli się to może będzie w Polsce zmieniać (Skorża zostanie w Legii, Bakero w Lechu - oby), ale zanim to zrozumiecie i zacznie myśleć kategoriami "budowa systemu" zamiast "wygrany mecz" to jeszcze wiele czasu upłynie.

Trener do zwolnienia bo grozi nam szóste miejsce. JOKE OF THE YEAR! HAHA
[Profil] [PM] [E-mail]

Johny Bravvo

Wysłany: Nie Maj 29, 2011 22:14   

mama mówi mi ze jest git wiec slucham ja i ciesze sie z tego co mamy na K47 kocham was wszystkich calusy
[Profil] [PM] [E-mail]

K@KS

Wysłany: Nie Maj 29, 2011 22:32   

Kilinskiego 47 napisał/a:
kibicKKS napisał/a:

On nie napisał, że to będzie katastrofa tylko słusznie zauważył.
O zwolnieniu trenera to już w ogóle nie pisał, no chyba, że sam tak żartujesz i później się z tego śmiejesz.
[Profil] [PM] [E-mail]

Maerqin

Wysłany: Nie Maj 29, 2011 22:53   

:D
Kod:
Mecz w Nowym Sączu skończył się skandalem - piłkarze ŁKS-u oskarżyli sędziego, że podczas meczu ich wyzywał. - Nie zostawimy tak tej sprawy - zapowiadają.

Więcej... http://lodz.gazeta.pl/lod...l#ixzz1NmAism7m

stefantelefan

Wysłany: Pon Maj 30, 2011 13:27   

Maerqin napisał/a:
Kod:
Mecz w Nowym Sączu skończył się skandalem - piłkarze ŁKS-u oskarżyli sędziego, że podczas meczu ich wyzywał. - Nie zostawimy tak tej sprawy - zapowiadają.

Oj tam oj tam pewnie kibic Widzewa ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Pon Maj 30, 2011 15:00   

gdzies mi zjadlo temat o kibicach w mediach dlatego tutaj

http://sadeczanin.info/ak...owsze/art/18779

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

ViruS

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon Maj 30, 2011 16:19   

Maerqin napisał/a:
Kod:

To prawda. Gdy jeden ze zawodników udawał, że go noga boli i nagle wstał to sędzia na to: "No i co ku***?" I użył też zwrotów do zawodników w stylu "ku*** mać"

Potwierdzam to co tylko słyszałem :)

kibicKKS

Wysłany: Pon Maj 30, 2011 16:45   

Kilinskiego 47 napisał/a:
kibicKKS napisał/a:

Jesteście typowymi kibicami sukcesu i tą samą miarą mierzycie trenera. A dajcie może popracować gościowi jakiś czas. Na zachodzie trenerzy pracują w czołowych klubach nieraz i po 5-10 lat, jeden sezon jest dobry, a inny gorszy (np. szóste miejsce - ojej:)). Ale wiecie co się liczy? Nie szybki sukces na łapu-capu, tylko systematyczna budowa drużyny, wdrażanie pewnych rozwiązań, co nieraz zajmuje rok albo i więcej. A wy jak pan Wojciechowski chcielibyście zwalniać gościa, bo nie zdobył ileś tam punktów w ostatnich kilku meczach. I co z tego?! Śmieszne.

Widzę, że powoli się to może będzie w Polsce zmieniać (Skorża zostanie w Legii, Bakero w Lechu - oby), ale zanim to zrozumiecie i zacznie myśleć kategoriami "budowa systemu" zamiast "wygrany mecz" to jeszcze wiele czasu upłynie.

Ty masz jakąś obsesje na punkcie tego, że wszyscy chcą zwolnić Kurasa, nie wiem tylko dlaczego ale to Twój problem, bo ja osobiście argumentów za tym trenerem nie widzę.
Może wymienisz jakieś za a ja swoje przeciw. Chociaż nie wiem czy jest sens bo skoro fakty do Ciebie nie przemawiają to bez sensu będzie nasza rozmowa
[Profil] [PM] [E-mail]

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon Maj 30, 2011 20:37   

kibicKKS napisał/a:

Ty masz jakąś obsesje na punkcie tego, że wszyscy chcą zwolnić Kurasa, nie wiem tylko dlaczego ale to Twój problem, bo ja osobiście argumentów za tym trenerem nie widzę.

Nie mam obsesji. Wystarczy spojrzeć na te marne 40 postów, które spłodziłeś tutaj na forum, żeby stwierdzić, że jesteś narzekaczem, typem marudnego dziadka z sektora A, który wszystko krytykuje i tylko czeka na potknięcia Sandecji.

A problem to masz ty, bo Kuras trenerem Sandecji pozostanie, a to ty (a nie ja) "argumentów za tym trenerem nie widzisz", więc problemów szukaj sobie po swojej stronie (zresztą je lubisz, bo dzięki temu możesz prezentować postawę "mnie nigdy nic nie pasi";))
[Profil] [PM] [E-mail]

kibicKKS

Wysłany: Pon Maj 30, 2011 22:37   

Dokładnie jak mówisz nie widzę argumentów za dlatego też nie po raz pierwszy Ciebie o nie proszę. Skoro ich nie przedstawiasz to może ich nie masz i jesteś typem "na złość innym będę się upierał przy swoim.

Ja przedstawię Ci moje przeciw jeśli Ty nie chcesz przedstawić za:
- słabe osiągane wyniki ( tylko nie pisz mi tu o 6:2 z Kolejarzem bo nie mówię o liczbie bramek z resztą prawie połowę dorobku bramkowego Sandecja zdobyła w 2 meczach)
- 4 pkt. (4/27 ANI JEDNEGO zwycięstwa !!!) zdobyte z drużynami z pierwszej 10 tki,
- rundę zaczynaliśmy z 10 pkt straty do 2 miejsca a na razie jest ich 16 (trener zapowiadał walkę o awans,
- nieudane transfery, a sam narzekał na poprzednika on za to ma Curgaliego (któremu praktycznie nie daje szans, Trochima i Janicia, którym daje pograć ogony nawet w meczach o pietruszkę no chyba że jest zmuszony brakiem w składzie, Woźniak 1 mecz na 3 ma dobry no ale grać musi zamiast Bora bo trener chce pokazać, że miał nosa, Chmiest miał być gwiazdą jest przeciętniakiem,
- przywiązanie do nazwisk. Wystawia Berlińskiego w meczu o pietruchę na nie jego pozycji zamiast dać pograć jakiemuś młodemu, podobnie z będącym bez formy Kowalczykiem,
- nie utożsamia się z klubem - częściej wspomina o kibicach, drużynach i trenerach przeciwników niż o własnych, a to zazdroszczę Kasperczykowi, a to Idzie, idzie Podbeskidzie, a to Wojtek ma dobry zespół... kumpel wszystkich, a może boi się utraty szacunku kibiców Pogoni ?
- zapowiadał kilka wypracowanych wariantów 1442, 1433 i nie wiadomo co a wrócił do Wójtowiczowego grania z jednym napastnikiem.
- brak mentalności zwycięzcy jedziemy powalczyć, poprzednik jak już wspominałem jechał po 3 pkt ale dla Ciebie to to samo no cóż,

i Sorry ale argumentów za nie znalazłem.

I nie mam problemu, że zostanie, bo chętnie to odwołam za rok jeśli będzie miał dobry sezon jednak jeśli cały sezon będzie miał taki jak tą rundę to mam nadzieję, że Ty też przyznasz się do błędu.
Ostatnio zmieniony przez kibicKKS Wto Maj 31, 2011 00:35, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Pon Maj 30, 2011 22:58   

Ten post kibicKKS to takie niezbyt pozytywne,ale w zupełności oddające dotychczasowe dokonania w Nowym Sączu podsumowanie pracy trenera Kurasa...
Nie chcę być przeciwnikiem trenera bo jak wiadomo należy mu dać czas na zbudowanie drużyny ale ten post to sama prawda,bez owijania w bawełnę opisana druga część sezonu,mimo wszystko mniej udana dla Sandecji niż mecze jesienne.
[Profil] [PM]

polak_ns

Wysłany: Pon Maj 30, 2011 23:03   

Chmiest to ogółem jest słaby wystarczy popatrzeć ile goli zdobył od 2006 roku.
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - ŁKS
[ ZAMKNIĘTY ]