Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:32
SANDECJA - Wisła Płock
Autor Wiadomość
polak_ns

Wysłany: Pią Lip 29, 2011 21:47   

jak ci się nie podobało to czemu na meczu nie podszedłeś do Ofcy?
[Profil] [PM]

Sądeczanin

Wysłany: Pią Lip 29, 2011 21:51   

prowadzenie dopingu to jedno ale kompromitacja na całą Polskę ? Jeśli ktoś chciał lepiej poprowadzić doping wystarczyło podejść pod gniazdo nikt nikomu nie bronił za to ku*** śmianie sie i gadanie do siebie ze hujowo hujowo do dopiero kompromitacja bo co jeden z drugim co tak gadał pomógł żeby był lepszy doping ? ŻADEN prowadzący nie będzie za nikogo śpiewał i to trzeba zapamiętać

ViruS

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 22:17   

Nie było mnie na meczu, wiec nie mogę tego skomentować (siły wyższe) ale z tego co piszecie wywnioskowałem parę rzeczy.

Macie kurde problem, że Ofca źle prowadził doping i zamiast powiedzieć mu to w oczy co by mógł poprawić albo zaśpiewać w czasie meczu to przychodzicie do domu i dopiero na forum macie do niego pretensje. Chłopak się rozkręci i za niedługo sami to zobaczycie.

Powodzenia Ofca! :)

Amico

Wysłany: Pią Lip 29, 2011 22:22   

Ludzie ogarnijmy się... WSZYSCY, jeśli każdy dawał by z siebie 120% tak jak w ok 25 minucie kiedy do gniazda wszedł drugi młynowy to tych komentarzy na minus by nie było, nie jest to wina Ofcy, że ludzie są nie ogarnięci, szkoda, że repertuar był ubogi bo mogło to irytować i tego się nie dziwię, sam za 7 razem śpiewając "KKS" myślałem o tym, aby do gniazda wszedł Kolafy i ogarnął to tak jak potrafi to zrobić. Dobrze, że Ofca chociaż starał się zapanować nad tym i nie bał się tego, robił to przecież tak jak potrafi najlepiej, jak sam powiedział trening czyni mistrza, na Arkę trzeba się ogarnąć, spiąć, także mam nadzieję, że Kolafy już będzie obecny i wtedy jedziemy swoje 200% żeby im pokazać, jaki w Sączu jest doping, pozdrowienia dla wszystkich obecnych, którzy dawali z siebie wszystko
[Profil] [PM] [E-mail]

klipol
=FS=Klipol | PL

Wysłany: Pią Lip 29, 2011 23:02   

Mogło rtk nie włączać neta.... byłby spokój ;)

YG-US
YG'04

Wysłany: Pią Lip 29, 2011 23:50   

na meczu do Puszki wpada 362zł 80groszy, 2 euro, 2 centy , i 5 pensów

wszystkim którzy wrzucili dziękujemy!

a tym którzy nie, to niech też kiedyś im zabraknie do czegoś! ;)

WSZYSCY NA ARKE!!
[Profil] [PM] [E-mail]

KaKaEs1910

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 23:57   

Było mineło już nic w tym temacie nie zmienimy. Trzeba przestać zamulać tylko szykować się na Arke bo mecz już za tydzień. Ma sie rozumiec pełny stadion i zajebisty doping ( lepszy niż dzisiaj ), ale do tego to kazdy musi się przyłożyc a nie tylko prowadzacy doping, bo nie wszystko od niego zalezy

Arka to pewnie przyjedzie...

P.S.

To akcja złotówka nie wyszła za rewelacyjnie ;/ ( kiedys był taki mecz co zaraz za kasami PGS rozdawały takie karteczki informujace o akcji i efekt był podobno zajebisty )
[Profil] [PM] [E-mail]

gogo1910
Od małego na całego!

Wysłany: Sob Lip 30, 2011 08:40   

Nie płaczmy już nad rozlanym mlekiem. Teraz trzeba się skupić na Arce. Bo jak przyjadą do nas Arkowcy to nas rozwalą swoim dopingiem. Fajnie by było jakby wróciły pompeczki ;) Podobało mi się jak jeden ziomek chyba z YG powiedział komus ze jak nie chce spiewac to niech wypierdala, i to się podobało. Bo w młynie nie stoi się dla lansu tylko dla naszej Sandecji! Teraz trzeba zmobilizowac się na ARKE!!

Fani Bianconeri
KKS SANDECJA

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Lip 30, 2011 09:53   

Najlepiej sie ku*** na forum spinac a jak przychodzi co do czego to ku*** jeden z drugim stoi w mlynie i nie raczy ryja otworzyc ogarnijcie sie ku*** bo na arce bd jeszcze wiekszy wstyd i nie chodzi mi tu o Ofce bo chlopak sie staral a nie tak jak wiekszosc osob w mlynie!!!!!!!!!! mamy tydzien na zastanowienie sie nad soba i na Arce jedziemy na pelnej kurwie przez 90 minut i nie wazne kto prowadzi doping bo my nie spiewamy dla mlynowego tylko ku*** dla SANDECJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Sob Lip 30, 2011 09:55   

Odnoscnie meczu z Arka to mysle ze juz trzeba rozpoczac mobilizacje ! Podobna do tej przed meczem z Górnikiem gdzie młyn naprawde byl bardzo dobry i głosny !

A wiec plakaty i wszystko co sie da trzeba juz rozwieszac:)

Damy rade !
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

gogo1910
Od małego na całego!

Wysłany: Sob Lip 30, 2011 10:04   

Milosz_1910 napisał/a:
Odnoscnie meczu z Arka to mysle ze juz trzeba rozpoczac mobilizacje ! Podobna do tej przed meczem z Górnikiem gdzie młyn naprawde byl bardzo dobry i głosny !

A wiec plakaty i wszystko co sie da trzeba juz rozwieszac:)

Damy rade !

Tak mobilizacja, Plakaty od poniedziałku. Musi byc jak na meczu z Górnikiem lub Łks-em!

Wooojtek

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Lip 30, 2011 10:24   

gogo1910 napisał/a:
Nie płaczmy już nad rozlanym mlekiem. Teraz trzeba się skupić na Arce. Bo jak przyjadą do nas Arkowcy to nas rozwalą swoim dopingiem.

Tak samo jak nas Górnik rozwalił ? Czy może tak jak ŁKS albo Pogoń ?
Chłopie, ochłoń bo od wczoraj tylko dramatyzujesz.
[Profil] [PM] [E-mail]

młody

Wysłany: Sob Lip 30, 2011 12:42   

I dobrze by było jak by w końcu KAŻDY miał białą lub czarną koszulkę bo wczoraj to duża część nie miała , a jak wszyscy są jednakowo tak jak np na pierwszym meczu z ŁKS-em i był zajebisty efekt ;))
[Profil] [PM] [E-mail]

kamel

Wysłany: Sob Lip 30, 2011 12:57   

Wkurwia mnie to,że każdy dopiero żale wylewa, jak wróci do domu i spokojnie siądzie w kapciach przed komputerem.. A wczoraj ani jeden nie podszedł i nie zaczął pomagać Ofcy,żeby to miało ręce i nogi.. Idę o zakład,że na następnym meczu też nie będzie chętnych,żeby wstać i powiedzieć - tak, nie podoba mi się jak prowadzicie doping, mam taki pomysł,żeby to wyglądało godnie, wejdę na gniazdo i zobaczymy czy mi się uda.. Szacunek dla Ofcy, a reszta internetowych niech żyje dalej swoją zajebistością...
[Profil] [PM] [E-mail]

młody

Wysłany: Sob Lip 30, 2011 13:08   

kamel napisał/a:
Wkurwia mnie to,że każdy dopiero żale wylewa, jak wróci do domu i spokojnie siądzie w kapciach przed komputerem.. A wczoraj ani jeden nie podszedł i nie zaczął pomagać Ofcy,żeby to miało ręce i nogi.. Idę o zakład,że na następnym meczu też nie będzie chętnych,żeby wstać i powiedzieć - tak, nie podoba mi się jak prowadzicie doping, mam taki pomysł,żeby to wyglądało godnie, wejdę na gniazdo i zobaczymy czy mi się uda.. Szacunek dla Ofcy, a reszta internetowych niech żyje dalej swoją zajebistością...

Mi akurat nie chodzi o to że to wina Ofcy tylko tak mówie że sie nie umią dostosować niektórzy . A Ofca prowadził dobrze tylko że jak sie niektórym nie chce śpiewać to jest tak jak jest .
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » SANDECJA - Wisła Płock
[ ZAMKNIĘTY ]