Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Warta Poznań - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
flowbone
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 19:32
|
|
|
Teoretycznie szanse na awans są, ale na chwilę obecną nie ma to sensu. Gdyby było zaplecze (podgrzewana murawa, zmodernizowany stadion itd.) to można by o tym myśleć. Na razie cieszmy się z dwóch zwycięstw. |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 20:18
|
|
|
Nie mogę, zaraz pęknę ze śmiechu. Dwa mecze do przodu i awans jest nasz, przegramy z Piastem i będzie płacz, że spadniemy.
Dajcie sobie na luz. Cieszmy się z tego co mamy. Jak dla mnie wynik jest zaskoczeniem, bo remis brał bym w ciemno. Styl ponoć fatalny, ale 3pkt. są nasze. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 20:43
|
|
|
wolę fatalny styl i 3 pkt niż piękne mecze i zerowy dorobek :) a z tym awansem to faktycznie dajcie na luz! góra tabeli i będzie bardzo dobrze (5,6 lokata) :) |
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 20:45
|
|
|
wy tak na serio przyjęliście ironiczny post hanysa? :) |
_________________ Mam fatalne maniery
Koszmarne mam zwyczaje
Lecz kiedy grają tego kraju hymn
To ciągle jeszcze wstaje
 |
Ostatnio zmieniony przez rudeboyz Pon Kwi 02, 2012 08:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
kedz10r
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 20:47
|
|
|
flowbone napisał/a: | Teoretycznie szanse na awans są, ale na chwilę obecną nie ma to sensu. Gdyby było zaplecze (podgrzewana murawa, zmodernizowany stadion itd.) to można by o tym myśleć. Na razie cieszmy się z dwóch zwycięstw. |
Weż się ogarnij na początku rundy wiosennej staraliśmy się odskoczyć od strefy spadkowej wygraliśmy 2 mecze 1 u siebie z liderem i trudny na wyjeździe a ty wyskakujesz że walczymy o awans |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 20:48
|
|
|
Mnie cieszy to,że w końcu "coś" gramy. Szacun dla trenera Moskala,że potrafił odbudować tę ekipę. On sam mówił,żeby oceniać go po zakończonym sezonie,ale myślę,że już nawet po sparingach i tych trzech meczach ligowych wszyscy widzą,ze czas trenera Kurasa w Sandecji był czasem straconym... |
|
|
|
 |
kedz10r
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 20:59
|
|
|
matys5392,
Masz w 100% racje widać jak piłkarze podchodzą do meczu widać zaangażowanie za trenera Kurasa czegoś takiego nie było- |
|
|
|
 |
kibicKKS
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 21:11
|
|
|
kedz10r napisał/a: | matys5392,
Masz w 100% racje widać jak piłkarze podchodzą do meczu widać zaangażowanie za trenera Kurasa czegoś takiego nie było- |
Zauważ jak na ławce żyje Moskal a jak zachowywał się Kuras, który czasami chyba sam nie wiedział gdzie jest i co tu robi. A to jak zachowuje się trener MUSI się przełożyć na morale i postawę drużyny. |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 21:18
|
|
|
kibicKKS napisał/a: | kedz10r napisał/a: | matys5392,
Zauważ jak na ławce żyje Moskal a jak zachowywał się Kuras, który czasami chyba sam nie wiedział gdzie jest i co tu robi. A to jak zachowuje się trener MUSI się przełożyć na morale i postawę drużyny. |
No tak,tu masz rację.Przypomniał mi się mecz,bodajże właśnie z Wartą,kiedy graliśmy totalną padakę,z trybun leciały wyzwiska a ja spojrzałem w kierunku trenera Kurasa,na to jak on reaguje na boiskowe wydarzenia.Ten mecz to może niezbyt dobry przykład ale faktycznie wydawał się wtedy totalnie zagubiony.Krzyczał nie wiadomo do kogo i nie wiadomo po co,bo piłkarze i tak to mieli w dupie.
Wydaje mi się,że do trenera Kurasa piłkarze mieli trochę mało szacunku,traktowali go bardziej jak kumpla.Nie wiem jaki jest trener Moskal ale wydaje mi się taki "pośredni". Mniej stanowczy od Wójtowicza ale bardziej niż Kuras.Póki co jestem zadowolony z tych trzech meczów.W Bytomiu ponoć graliśmy dobrze,a przegraliśmy przez głupie błędy.Tydzień temu piłkarze zapierniczali aż miło,a dzisiaj dorzucają bardzo ważne punkty z ciężkiego terenu,na ktorym zawsze przegrywaliśmy. |
|
|
|
 |
asteraes [Usunięty]
|
|
|
|
 |
gogo1910
Od małego na całego!
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 21:28
|
|
|
Wygrane, to teraz nie pozostaje nic innego niż zapisać się na mecz z Piastem zgłosić urlop i jechać ;)! |
_________________ Niech każdy o tym pamięta, Wyjazd rzecz święta!
 |
|
|
|
 |
1980_NS
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 21:53
|
|
|
Bo najważniejszą rzeczą jest pomysł. Taki miał Moskal, Wójtowicz, teraz znów Moskal. Kuras liczył na szczęśliwe zbiegi okoliczności. |
|
|
|
 |
Amico
|
Wysłany: Nie Kwi 01, 2012 23:19
|
|
|
1980_NS napisał/a: | Bo najważniejszą rzeczą jest pomysł. Taki miał Moskal, Wójtowicz, teraz znów Moskal. Kuras liczył na szczęśliwe zbiegi okoliczności. |
Popieram w 200% |
|
|
|
 |
kijek83
|
|
|
|
 |
małolat_19

|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 08:39
|
|
|
Nas 71 os. z flagą w tym ok.20 Cracovia i 5 KSP..Większa część zasiada w klatce,a reszta na trybunach gospodarzy..Parę razy coś krzyczymy:)..Dzięki dla zgód za wsparcie!.. |
_________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me.. |
|
|
|
 |
|