Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:39
SANDECJA - GKS Katowice
Autor Wiadomość
internacionale

Wysłany: Nie Wrz 30, 2012 18:57   

Skrót meczu już gotowy.

Jakby ktoś miał ochotę obejrzeć najciekawsze sytuacje z wczorajszego "widowiska" to zapraszam do kliknięcia w poniższy link:

http://www.sandecja.tv/17...skrot_meczu.htm
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Maerqin

Wysłany: Pon Paź 01, 2012 10:37   

http://www.gazetakrakowsk...asnym,id,t.html
Cytat:
Jarosław Araszkiewicz, Sandecja:
- Ci z państwa, którzy odwiedzają nas na treningach sami widzą, że zupełnie inaczej zawodnicy prezentują się podczas zajęć, inaczej na meczu. Myślałem, że zespół pokaże dzisiaj charyzmę, charakter, ale nic z tych rzeczy nie nastąpiło. Nie wiem, co się z chłopakami dzieje. Doprawdy brak mi słów.

To gadanie trenera sie juz naprawde robi wku*wiajace! Czy nie to samo mowi po kazdym przegranym meczu?

oldschool

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon Paź 01, 2012 12:05   

pomijając fakt ,że Nasi piłkarze są zupełnie bez formy to brakuje im przede wszystkim charaktetu , woli walki i szacunku dla kibiców
[Profil] [PM] [E-mail]

bzyku

Wysłany: Pon Paź 01, 2012 13:23   

Dlaczego trener nie żyje meczem?? Dlaczego nie podpowiada przy linii i nie koryguje??
Odpowiedzi sa dwie albo nie ma pojęcia o zawodzie trenera i ktoś mu ustawia tą drużynę albo się mu niechce w myśl przysłowia czy sie stoi czy sie leży kilka tysięcy się należy

[Profil] [PM]

nitroactive

Wysłany: Pon Paź 01, 2012 13:32   

Nakręcanie się na trenera nie ma większego sensu co pokazały 2 ostatnie zmiany. Problemu trzeba szukać u piłkarzy, bo to oni mają żyć w trakcie meczu.
Oczywiście można zmieniać co pół roku. Jak się nie wie co robić najłatwiej zmienić trenera... zawsze można powiedzieć "zrobiliśmy co w naszej mocy".
[Profil] [PM] [E-mail]

bzyku

Wysłany: Pon Paź 01, 2012 13:38   

Analiza przyczyny tak słabej gry jest bardziej złozona. Trener jest tylko jednym z ogniw które ne funkcjonuje poprawnie. Zgadzam się że zmiana trenera nic nie zmieni bo niestety zmian potrzeba w wielu obszarach....

[Profil] [PM]

kolejowy1313

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon Paź 01, 2012 23:34   

tu nie chodzi o trenera a o piłkarzy. tak patrząc na skład to widać że nie którym to się chyba nie chce grać wiedzą że wyjdą w podstawowym składzie niema za dużej rywalizacji zmiana może nastąpić na 2-3 pozycjach a reszta ma pewne że będzie grać i brakuje takiego który by coś krzyknoł opier..dolił podpowiedział tak mi sie wydaje to jest moze zdanie nie karzdy musi sie z nim zgadzac
[Profil] [PM] [E-mail]

Lucas_93
Lucas

Wysłany: Wto Paź 02, 2012 00:00   

A mi się wydaje, że powinieneś wrócić do nauki ortografii i interpunkcji.

I trener i piłkarze mają swoje winy. Bo litości, skoro Araszkiewicz na konferencjach co chwile mówi to samo, z tą samą miną, narzeka, że co by nie zrobił to i tak nic z tego nie będzie. Przecież trener powinien też motywować drużynę, a nie tylko płakać nad rozlanym mlekiem. Piłkarze też nie są święci, bo prawda jest taka, że im się po prostu nie chce. Skoro sam trener uznał, że się nie da, to po co próbować. Ja już od dawna mówiłem, że to wszystko trzeba rozwalić i zbudować od nowa. Właściwie pierwsza część już prawie zrobiona, bo drużyny, prawdziwej drużyny, nie zlepku patałachów, już nie mamy.
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » SANDECJA - GKS Katowice
[ ZAMKNIĘTY ]