Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:39 |
SANDECJA-DOLCAN ZĄBKI |
Autor |
Wiadomość |
lukas33
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2012 09:15
|
|
|
Co prawda jakiejś wielkiej poprawy jakości gry nie było ale była wreszcie ambicja zaangazowanie na 100 % i chęć walki od pierwszej do ostatniej minuty. I te 3 punkty to nagroda za tą ambicję. Zresztą kilku piłkarzy zagrało naprawdę dobrze. Przecierałem oczy ze zdumienia patrząć jak o każdą piłkę walczy Arek Aleksander, najlepszy piłkarz tego meczu. Wreszcie udane zawody Makucha który był aktywny w ofensywie, zaliczył asystę i grał w swoim starym dobrym stylu. Nie najgorzej też para stoperów która właściwie nie dopuściła do jakichś wielu groźnych stuprocentowych sytuacji w naszym polu karnym.
Ogólnie zaskoczył mnie pozytywnie ten mecz. Byłem nastawiony na nudne widowisko w którym nic nie będzie się działo a tymczasem skonczyło się ogromnymi emocjami z happy endem i spontanicznym dopingiem. |
|
|
|
 |
radek
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2012 11:25
|
|
|
Ważne 3 punkty bo reszta to jak Ernesto napisał liga jest ogromnie słaba i my wpełni do niej pasujemy:) |
|
|
|
 |
qqq
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2012 12:24
|
|
|
Tracimy już tylko 10p. do miejsca premiowanego awansem! |
|
|
|
 |
internacionale

|
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Paź 14, 2012 20:38
|
|
|
A ja chciałbym bardzo pochwalić spikera Marcina Wójtowicza! Wykonał kawał dobrej roboty, zna się doskonale na piłce a praca w Radiu Echo (nie wiem czy ktoś to jeszcze pamięta :D) i głos dziennikarza radiowego zrobiły swoje! Mam nadzieję, że to nie ostatni raz kiedy Marcin będzie spikerem na meczu Sandecji! :) Kapitalna robota a nie te teksty.....drodzy kibice nie tak się umawialiśmy......wrrrrr |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2012 20:41
|
|
|
Prosze ściągnąć transparent fak ełro :] |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Paź 14, 2012 20:50
|
|
|
o to też też dobry tekst :D a tak poważnie to wie ktoś czy Marcin dłużej zagrzeje miejsca na spikerce?? |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Paź 14, 2012 22:00
|
|
|
i jeszcze jeden zaległy njus w cyklu "Karuzela Trenerska" wczoraj oprócz trenera Łętochy obecny był Nasz były treneiro Ireneusz Adamus :D |
|
|
|
 |
Grzechotnik

|
Wysłany: Nie Paź 14, 2012 22:10
|
|
|
x_cite napisał/a: | A ja chciałbym bardzo pochwalić spikera Marcina Wójtowicza! Wykonał kawał dobrej roboty, zna się doskonale na piłce a praca w Radiu Echo (nie wiem czy ktoś to jeszcze pamięta :D) i głos dziennikarza radiowego zrobiły swoje! Mam nadzieję, że to nie ostatni raz kiedy Marcin będzie spikerem na meczu Sandecji! :) Kapitalna robota a nie te teksty.....drodzy kibice nie tak się umawialiśmy......wrrrrr |
Ten Wójtowicz był już kiedyś spikerem na Sandecji , rzeczywiscie nie ma sie o co do niego przyczepić , a wczoraj -tak jak kiedys- wykonał swoją robote naprawde fachowo... |
|
|
|
 |
kibicKKS
|
Wysłany: Nie Paź 14, 2012 22:58
|
|
|
Nie sądzę żeby zagrzał długo tu miejsce u nas nie lubią Wójtowiczów;) |
|
|
|
 |
berthold_ns

|
Wysłany: Nie Paź 14, 2012 23:03
|
|
|
szkoda tylko że wymawia nazwisko strzelca brami fajnie byłoby znowu krzyknąć SZELIGA czy ALEKSANDER
Może poczyta i się poprawi:) |
_________________ Ole ole ole ola i tylko Pasy Pasy SANDECJA
 |
|
|
|
 |
|