Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:39 |
Olimpia Grudziądz - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
Kmicic

|
Wysłany: Sob Kwi 06, 2013 18:37
|
|
|
Jak nokaut to sędzia powinien policzyć do dziesięciu i zagwizdać koniec :D |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Sob Kwi 06, 2013 19:09
|
|
|
Hahahahahaha |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
internacionale

|
|
|
|
 |
Wooojtek

|
Wysłany: Sob Kwi 06, 2013 19:16
|
|
|
No trochę Bebenek przesadził z interwencją przy podyktowanym karnym |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Sob Kwi 06, 2013 19:18
|
|
|
Bianconeri napisał/a: | Tak to jest jak sie nałogowym alkoholikom poważne sprawy powierza!:D |
Raczej jestem zbyt nadgorliwy i wszystko staram się szybko zrobić. Cóż błąd w sztuce :) |
|
|
|
 |
Kmicic

|
Wysłany: Sob Kwi 06, 2013 19:21
|
|
|
Eee tam. Patrzył się na piłkę, nie widział napastnika, tamten nie wychodził na czyste sam na sam. Ja bym nie zagwizdał. Druk. |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Sob Kwi 06, 2013 19:27
|
|
|
Pierwsza bramka chyba Marcina Cabaja...
O Tuszynskim pisalem tydzien temu,ze to jest kozak,to pisaliscie ze jest troche drewniany :P
Bębenek w Bydgoszczy byl mimo wszystko jednym z glownych winowajcow naszej porazki,dzisiaj rowniez przyczynia sie do straty punktow przez Sandecja... |
|
|
|
 |
kibicns7
|
Wysłany: Sob Kwi 06, 2013 19:28
|
|
|
No szkoda 3 pkt, już myślałem ze włączymy sie do walki o awans...ehhh :D |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sob Kwi 06, 2013 20:16
|
|
|
internacionale napisał/a: | Bianconeri napisał/a: | Tak to jest jak sie nałogowym alkoholikom poważne sprawy powierza!:D |
Raczej jestem zbyt nadgorliwy i wszystko staram się szybko zrobić. Cóż błąd w sztuce :) |
Miłosz, która to już Warka dziś? :P ;)
Cenny punkt - karny ewidentny....nie ma co narzekać :) |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Sob Kwi 06, 2013 20:24
|
|
|
Muszę Cię rozczarować - w pracy nie piję :) hehehe Po prostu jedno kliknięcie za dużo. |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Sob Kwi 06, 2013 21:06
|
|
|
internacionale napisał/a: | Bianconeri napisał/a: | Tak to jest jak sie nałogowym alkoholikom poważne sprawy powierza!:D |
na fotki z Cracovii czekam juz pol roku ;) |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Sob Kwi 06, 2013 21:07
|
|
|
hanys napisał/a: | internacionale napisał/a: | Bianconeri napisał/a: | Tak to jest jak sie nałogowym alkoholikom poważne sprawy powierza!:D |
na fotki z Cracovii czekam juz pol roku ;) |
haha :) spoko dzisiaj wyjdą ! |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Sob Kwi 06, 2013 21:26
|
|
|
Co do tego karnego to nie byl bym taki pewny, Bębenek patrzyl ciagle na pilke i nie widzial tamtego z Olimpii, nie zrobil wiec tego specjalnie, rece ani nogi nie byly w uzyciu, po prostu wpadl na niego niechcacy. Sedzia mogl rownie dobrze nie gwizdnac i nic by sie nie stalo a my wyjechaliysmy stamtad z trzema punktami. |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
Kmicic

|
Wysłany: Sob Kwi 06, 2013 21:34
|
|
|
Maerqin napisał/a: | Co do tego karnego to nie byl bym taki pewny, Bębenek patrzyl ciagle na pilke i nie widzial tamtego z Olimpii, nie zrobil wiec tego specjalnie, rece ani nogi nie byly w uzyciu, po prostu wpadl na niego niechcacy. Sedzia mogl rownie dobrze nie gwizdnac i nic by sie nie stalo a my wyjechaliysmy stamtad z trzema punktami. |
O tym pisałem parę postów wyżej. No ale że nas nie lubią w centrali (albo mówiąc inaczej mają nas w dupie) karny był i mamy jeden zamiast trzech punktów. |
|
|
|
 |
Snoopi86
|
Wysłany: Sob Kwi 06, 2013 22:20
|
|
|
Nani tez nie widział Arbeloi a wszyscy wiemy jak się skończyło ;) ale też uważam że mogł nie gwizdać, jakoś by to sędzia zinterpretował po swojemu i sie wytłumaczył;) |
|
|
|
 |
|