Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:40
Sandecja - GKS Katowice, piatek 19:45
Autor Wiadomość
jacek55

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Sob Mar 08, 2014 14:33   

Panowie a co z z ilością kibiców na naszym meczu ,bilety taniej atrakcyjny przeciwnik żeby w 75 tś. mieście nie było 5,6 tyś kibiców na meczu to wstyd szacunek dla tych co byli a nie kapcie i TV ,OGARNIJCIE SIĘ MIESZKAŃCY NOWEGO SĄCZA.
[Profil] [PM] [E-mail]

arkoniusz

Wysłany: Sob Mar 08, 2014 15:18   

Nowy Sącz ma oficjalnie 85 tyś, a mówi się ze na 100 :P ale to tak nawiasem. Co do Gomeza to jak na piewrszy mecz to duży dla niego za serce zostawione na boisku, Szczepańska fakt, słaby mecz.. Urban był przygotowany do wejścia, ale skurcze Gomeza spowodowały zmiane planów i wejście Słabego, które pokazał się z dobrej strone te 15 minut. Widoczny jest brak napastnika i to aż razi. I jeszcze wracajac do Gomeza to ktoś napisał, że trener krzyczał na niego często poprawiając jego pozycje na boisku. Z tego co wiem to nie jest nominalnym środkowym obrońcą i może to z tego wynikało..
[Profil] [PM]

kacper108

Wysłany: Sob Mar 08, 2014 16:06   

Cytat:

kacper108 napisał/a:
flowbone napisał/a:
A tak na poważnie, to Szczepański zagrał bardzo dobrze.

Mówisz o wczorajszym meczu? Bo jak dla mnie był pierwszy do zmiany...

Pierwszy do zmiany ponieważ?

Nie widoczny praktycznie w ogóle, nie brał na siebie odpowiedzialności za rozgrywanie akcji. Jak dla mnie o wiele za dużo bezsensownego biegania gdzieś w okolicy rozgrywania piłki a za mało aktywnego uczestniczenia w meczu. Zdanie subiektywne i każdy może mieć inne ;)
[Profil] [PM]

polak_ns

Wysłany: Sob Mar 08, 2014 16:51   

kacper108 napisał/a:
Cytat:

kacper108 napisał/a:
flowbone napisał/a:

Nie widoczny praktycznie w ogóle, nie brał na siebie odpowiedzialności za rozgrywanie akcji. Jak dla mnie o wiele za dużo bezsensownego biegania gdzieś w okolicy rozgrywania piłki a za mało aktywnego uczestniczenia w meczu. Zdanie subiektywne i każdy może mieć inne ;)

ale jakby w 1 połowie strzelił gola gdy miał okazję to byś się zachwycał jak zaje... zagrał ;)
[Profil] [PM]

Snoopi86

Wysłany: Sob Mar 08, 2014 21:51   

Gdyby nie Cabaj to ciężko, a straty własnym polem karnym przy próbie wyprowadzenia piłki to kryminał, tak to nie można...
[Profil] [PM] [E-mail]

KubaSSNS

Wysłany: Sob Mar 08, 2014 22:16   

Przed meczem na rynku w Starym Sączu
http://www.youtube.com/watch?v=jL0zTxM-zVw
[Profil] [PM] [E-mail]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Sob Mar 08, 2014 22:38   

super panowie!

wborzecki@gmail.com

Wysłany: Nie Mar 09, 2014 01:19   

REWELACJA :-))
[Profil] [PM] [E-mail]

Kmicic

Wysłany: Nie Mar 09, 2014 08:15   

No extra! Przypominają się lata 80-te jak przyjeżdżała na mecze ekipa ze Słonecznego.
[Profil] [PM]

flowbone

Wysłany: Nie Mar 09, 2014 10:44   

kacper108 napisał/a:
Cytat:

kacper108 napisał/a:
flowbone napisał/a:

A ja powiem tak - zaliczył asystę i to się bardzo liczy. Poza tym z jakiegoś powodu on grał w I składzie. Wiadomo, przepis o młodzieżowcu. Tylko coś musi być nie tak z formą Rudolfa Urbana, że w ogóle nie wszedł z ławki. Ok, sytuacja była specyficzna, Hiszpan musiał zejść. Ale zawsze można było ustawić wyjściowy skłąd z Fabianem w napadzie i Rudim na ofensywnym pomocniku. Myślę, że trener dokonał słusznego wyboru.
[Profil] [PM] [E-mail]

Hazarr
Helt bra

Wysłany: Nie Mar 09, 2014 13:46   

Co do liczby mieszkańców w Nowym Sączu to wynosi w granicach 50/55 tys. mieszkańców po ustawie "śmieciowej" i faktycznych wynikach mieszkańców z roku 2013. Liczba 75/80 to liczba zarejestrowanych, a nie przebywanych w NS. Może i o tym głośno się nie mówi.
[Profil] [PM] [E-mail]

Bianconeri

Wysłany: Nie Mar 09, 2014 19:42   

Chyba nie uważasz śmieciowych papierków za jakiś oficjalny wyznacznik liczby mieszkańców?

jacek55

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Nie Mar 09, 2014 20:14   

Panowie nie ważne czy 85tyś czy 100tyś ma Nowy Sącz mieszkańców dużo jest na emigracji ale dlaczego na trybunach jest ich coraz mniej , pogoda ,mecz w tv ,czy moda na Sandecję się skończyła nie wiem .
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Nie Mar 09, 2014 20:40   

Bianconeri napisał/a:
Chyba nie uważasz śmieciowych papierków za jakiś oficjalny wyznacznik liczby mieszkańców?

Kolego niestety to jest wyznacznik liczby mieszkańców Nowego Sącza....w każdej rodzinie, na każdej klatce w bloku, w prawie każdym domu jest ktoś kogo tu nie ma, bo pracuje za granicą ,Krakowie, Warszawie...zobacz na Millenium ilu ludzi młodych nie ma....jest ubytek i to znaczny!
[Profil] [PM]

Bianconeri

Wysłany: Nie Mar 09, 2014 20:43   

No nie wydaje mi się, ale to nie czas i nie miejsce na takie rozkminki :)

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - GKS Katowice, piatek 19:45
[ ZAMKNIĘTY ]