Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:41
Jagiellonia - Sandecja
Autor Wiadomość
Maerqin

Wysłany: Nie Sie 06, 2017 17:35   

Co za mecz!!! Chyba nie ma centymetra murawy gdzie by sie cos nie dzialo. Obie ekipy bardzo waleczne, Jagiellonia lepiej rozgrywala pilke i dluzej sie dzieki temu przy niej utrzymywala. My tez niezle ale za duzo znowu bylo prostych strat na wlasne zyczenie - trzeba nad tym popracowac! Akcje bramkowe palce lizać. Brawa dla wszystkich bo wiadc bylo 100% zaangazowania i checi zwyciestwa. Oby tak dalej, dzis to wygladalo za-je-bis-cie!

PS. To co, Mroczkowski out a razem z nim Brzyski ten emeryt? ;)
Ostatnio zmieniony przez Maerqin Nie Sie 06, 2017 17:40, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM]

Maerqin

Wysłany: Nie Sie 06, 2017 17:37   

Sączersi napisał/a:
Sączersi napisał/a:
Wygramy, pewne info z pierwszej reki. ;)

Co mowilem? ;)

No to pochwal sie jeszcze kuponem jakzes taki jasnowidz :D

biker_ns

Wysłany: Nie Sie 06, 2017 17:43   

Brawa dla całej drużyny,walka,charakter i w końcu mądrze w ofensywie,do tego skuteczność.

Trener Mroczkowski "zamyka gęby"swoim oponentom.Jak dla mnie może mieć ciężki charakter i coś tam za uszami jak mówili niektórzy na forum,oby nasza Sandecja tak grała.Wynikami miażdży ataki na jego osobę,niewiarygodnie potrafi poukładać tą drużynę,brawo trenerze.
Pomyślcie jak by to mogło wyglądać gdybyśmy mieli dwóch skrzydłowych powiedzmy na poziome Małkowskiego w formie.

Jest największym i głównym twórcą największego sukcesu Naszego ukochanego klubu i tyle.

POZDRAWIAM

PS.Chyba pierwszy raz jesteśmy na niebiesko na 90minut

misiokoda

Wysłany: Nie Sie 06, 2017 17:52   

Co do Brzyskiego to byłem jednym z tych, którym ten transfer się nie podobał - a dzisiaj z przyjemnością przyznaję się do błędu. Brawo Tomek!!! Byle tak dalej :)

Natomiast co do trenera to jego odejście to byłby po prostu KRYMINAŁ!

Dzisiaj oprócz Brzyskiego, ogromne brawa dla Koleva - właśnie zagrał to czego oczekiwałem. W pierwszych spotkaniach martwiło mnie nie to, że nie strzelał (bo niby z czego), ale to że nie potrafił przetrzymać piłki, zastawić się. Dzisiaj profeska i to może być wzmocnienie. Bo rzeczywistą ocenę wszystkich graczy będzie można zrobić po całej rundzie.

Nie rozumiem też zachwytu komentatorów nad Dankiem. Asysta super, ale poza tym to jakoś mnie nie zachwycił...
[Profil] [PM] [E-mail]

Sączersi

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Nie Sie 06, 2017 17:57   

Maerqin napisał/a:
Sączersi napisał/a:
Sączersi napisał/a:
Wygramy, pewne info z pierwszej reki. ;)

Co mowilem? ;)

No to pochwal sie jeszcze kuponem jakzes taki jasnowidz :D

E tam jakies kupony, to czysta pasja, a nie chec zysku..... :DDD
[Profil] [PM] [E-mail]

qqq

Wysłany: Nie Sie 06, 2017 18:01   

misiokoda napisał/a:
Nie rozumiem też zachwytu komentatorów nad Dankiem. Asysta super, ale poza tym to jakoś mnie nie zachwycił...

Przecież oni przez połowę meczu mylili go z Piszczkiem. Po bramce Cetnarskiego 15 minut myśleli, że asystował Piszczek, a nie Danek. Jaki jest sens brania na poważne jakichkolwiek przemyśleń "ekspertów" Glenia i Jagody...
[Profil] [PM] [E-mail]

misiokoda

Wysłany: Nie Sie 06, 2017 18:09   

qqq napisał/a:
misiokoda napisał/a:

Przecież oni przez połowę meczu mylili go z Piszczkiem. Po bramce Cetnarskiego 15 minut myśleli, że asystował Piszczek, a nie Danek. Jaki jest sens brania na poważne jakichkolwiek przemyśleń "ekspertów" Glenia i Jagody...

Bardziej mi chodzi tutaj o to, że go na koniec wytypowali i teraz bierze udział w głosowaniu. I dla wszystkich, którzy nie widzieli meczu będzie jego występ okreslany jako świetny :)

Ale co do meczu jeszcze: wiemy, że nasi nie boją się piłki, potrafią poklepać trochę z pierwszej klepki, no ale tej szybkości trochę brakuje. W końcówce gdybyśmy mieli jakiegoś szybkiego skrzydłowego to te kontry nie byłyby tak hamowane.... to z pewnością do poprawy :)
[Profil] [PM] [E-mail]

PPP111

Wysłany: Nie Sie 06, 2017 18:18   

Mroczek King! a niech go Aleksander tylko tknie czy ktoś inny i dalej będzie szukał haków! Niech ręką Boska zachowa :)
[Profil] [PM]

Asmodeus

Wysłany: Nie Sie 06, 2017 20:14   

misiokoda napisał/a:
Co do Brzyskiego to byłem jednym z tych, którym ten transfer się nie podobał - a dzisiaj z przyjemnością przyznaję się do błędu. Brawo Tomek!!! Byle tak dalej :)

Natomiast co do trenera to jego odejście to byłby po prostu KRYMINAŁ!

Dzisiaj oprócz Brzyskiego, ogromne brawa dla Koleva - właśnie zagrał to czego oczekiwałem. W pierwszych spotkaniach martwiło mnie nie to, że nie strzelał (bo niby z czego), ale to że nie potrafił przetrzymać piłki, zastawić się. Dzisiaj profeska i to może być wzmocnienie. Bo rzeczywistą ocenę wszystkich graczy będzie można zrobić po całej rundzie.

Bo się nie znasz ? Jesteś uprzedzony ? jak dla mnie Danek robi stały postęp i jeszcze kilka takich meczy i wasz problem sam się rozwiąże bo jego już nie będzie ;p Brzyski jak za najlepszych lat co prawda nie ustrzegł się drobnych błędów ale grał jak na 35 lat rewelacyjnie

Chessjan

Wysłany: Nie Sie 06, 2017 20:16   

Komentarz w C+ przy drugiej bramce:

Piszczek, wrzutka, Koleeew!!!!

Prawidłowo byłoby:

Danek, wrzutka, Centnaaarski!!!

:)

--
Pozdrawiam,
Chessjan
[Profil] [PM]

ERNESTO

Wysłany: Nie Sie 06, 2017 20:29   

Ja nie jestem uprzedzony do Danka, w pierwszej polowie zaliczal same straty i niecelne podania. Ladnie znalazl sie w sytuacji pod bramka, ale braklo troche szczescia (mysle, ze nie mogl zachowac sie lepiej). Asysta majstersztyk, ale pozniej juz niewidoczny

Pozdro
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Nie Sie 06, 2017 20:31   

Danek bardzo dobry mecz...A wy co niektórzy płaczki forumowe non stop coś wam nie pasuje! Cała drużyna wygrała z liderem a tu od razu teksty, że gramy w 10! Brawo Sandecja! Wszyscy do Niecieczy i potem do Gdańska!
[Profil] [PM]

bzyku

Wysłany: Nie Sie 06, 2017 21:26   

x_cite poza asystą na poziomie ekstraklasy gra Danka bez wodotrysków. Musi poprawić grę w obronie!!!!

[Profil] [PM]

radek

Wysłany: Nie Sie 06, 2017 21:46   

Ma się nosa do wyniku 1-3 hehe strzelcy też się sprawdzili oprócz bućko Brawo Drużyna za mecz.
[Profil] [PM] [E-mail]

DeDe

Wysłany: Nie Sie 06, 2017 22:14   

Mysle, ze nas zlekcewazyli. Na trybunach juz przed meczem trwaly obliczenia na ile to punktow odskocza Legii a po 20 min. niepokoj ze jeszcze nic nie wpadlo...Madra gra w defensywie i bez respektu dla, bylo nie bylo lidera. Co do Danka to nie gral zle. Stara sie i mimo ze nie zawsze wszystko mu wychodzi to jak juz wyjdzie (asysta) to palce lizac.
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Jagiellonia - Sandecja
[ ZAMKNIĘTY ]