Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 18:42 |
Historyczny herb Sandecji |
Autor |
Wiadomość |
mlodykks
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2017 12:22
|
|
|
kuba77ideas,
Teraz jest bardzo dobrze.
Czy coś jeszcze chcecie zmieniać ?
Jeśli chodzi o obwódkę to należałoby to sprawdzić i porównać, najlepiej na wizualizacjach (koszulki, plakaty, bilbordy itp)
Jeśli będzie logo, należałoby stworzyć księgę identyfikacji wizualnej, po to aby w klubie wiedzieli jak z nim się obchodzić. |
|
|
|
|
kamilyes
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2017 15:22
|
|
|
mlodykks napisał/a: | kuba77ideas,
Teraz jest bardzo dobrze.
Czy coś jeszcze chcecie zmieniać ?
Jeśli chodzi o obwódkę to należałoby to sprawdzić i porównać, najlepiej na wizualizacjach (koszulki, plakaty, bilbordy itp)
Jeśli będzie logo, należałoby stworzyć księgę identyfikacji wizualnej, po to aby w klubie wiedzieli jak z nim się obchodzić. |
rozmawiasz z profesjonalnym grafikiem, chyba wie co trzeba zrobić :) |
|
|
|
|
Dziekan
MDMA
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2017 15:56
|
|
|
Miasto królewskie więc złoto jak najbardziej |
|
|
|
|
kibic
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2017 17:20
|
|
|
Oczywiscie ze nie potrzebna zadna zlota obwodka w herbie , przeciez nasze barwy to bialo-czarni. Po wprowadzeniu zlotego koloru za pare lat herb znow bylby do wymiany . Nasz historyczny herb jest piekny w swej prostocie i powinien zostac praktycznie bez ZMIAN . Jest to moje skromne zdanie . W obecnych czasach wszystko co proste jest piekne. Mysle ze to zdanie WIEKSZOSCI kibicow !!! |
_________________ kks |
|
|
|
|
Lucas_93
Lucas
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2017 17:29
|
|
|
kibic napisał/a: | Oczywiscie ze nie potrzebna zadna zlota obwodka w herbie , przeciez nasze barwy to bialo-czarni. Po wprowadzeniu zlotego koloru za pare lat herb znow bylby do wymiany . Nasz historyczny herb jest piekny w swej prostocie i powinien zostac praktycznie bez ZMIAN . Jest to moje skromne zdanie . W obecnych czasach wszystko co proste jest piekne. Mysle ze to zdanie WIEKSZOSCI kibicow !!! |
Juventus to też bianco-neri a jednak znalazło się kiedyś miejsce dla złotego akcentu ;) Dochodzę do wniosku, że niektórym nigdy się nie dogodzi, czy to ze stadionem, strojami czy nawet herbem ;) |
|
|
|
|
Kmicic
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2017 17:39
|
|
|
Zamiast malować jakieś obwódki idźcie się nachlać wódki:D
Herb ma być taki jaki mają Klipol i Bill3 pod swoimi nickami! Zwyczajny, stary i k-rwa piękny herb! |
|
|
|
|
kibic
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2017 17:47
|
|
|
Lucas_93
Juventus to też bianco-neri a jednak znalazło się kiedyś miejsce dla złotego akcentu ;) Dochodzę do wniosku, że niektórym nigdy się nie dogodzi, czy to ze stadionem, strojami czy nawet herbem ;) . . W koncu czy chcecie wrocic do historycznego herbu czy nie ?Co mnie obchodzi czy Juventus ma zloty akcent w herbie czy nie !! Mnie obchodzi nasza SANDECJA bo o jej herbie rozmawiamy !!! |
_________________ kks |
|
|
|
|
klipol
=FS=Klipol | PL
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2017 17:57
|
|
|
Kmicic napisał/a: | Zamiast malować jakieś obwódki idźcie się nachlać wódki:D
Herb ma być taki jaki mają Klipol i Bill3 pod swoimi nickami! Zwyczajny, stary i k-rwa piękny herb! |
hanys chyba kiedyś (kilkanaście lat temu ;) ) dawał linka do herbu co mam w awatarze ;) |
_________________ Ku Waszej pamięci Żołnierze Wyklęci |
|
|
|
|
hanys
Oda do Śląskości
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2017 19:15
|
|
|
klipol napisał/a: | Kmicic napisał/a: | Zamiast malować jakieś obwódki idźcie się nachlać wódki:D
hanys chyba kiedyś (kilkanaście lat temu ;) ) dawał linka do herbu co mam w awatarze ;) |
ale ten herb tez jest zjebany.
żadnej złotej obwódki, jak jebniemy 10 majstrow to dolozymy zlota gwiazdke nad herbem i tyle |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
|
|
|
|
|
ERNESTO
|
Wysłany: Pią Wrz 22, 2017 20:11
|
|
|
hanys napisał/a: |
ale ten herb tez jest zjebany.
żadnej złotej obwódki, jak jebniemy 10 majstrow to dolozymy zlota gwiazdke nad herbem i tyle |
100% zgadzam sie z powyzszym ! |
|
|
|
|
roni
|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2017 10:12
|
|
|
Też jestem przeciw złotej obwódce, strasznie szpeci nasz herb. Pozdrawiam |
_________________ roni |
|
|
|
|
www.megachem.pl
|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2017 11:12
|
|
|
Bez złotej obwódki!!! |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
|
erhemingway
|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2017 12:27
|
|
|
Mnie się podoba ta złota obwódka, ale jak większość jej nie chce, to niech jej nie będzie. |
|
|
|
|
radziufan
from cradle to grave
|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2017 13:05
|
|
|
mamy pomysł by powstały 3 wersje której zaakceptuje zarząd a następnie poddane będą pod głosowanie |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
|
|
|
|
|
Grzechotnik
|
Wysłany: Sob Wrz 23, 2017 13:22
|
|
|
radziufan napisał/a: | mamy pomysł by powstały 3 wersje której zaakceptuje zarząd a następnie poddane będą pod głosowanie |
Radziu jakie wersje? Jedyną wersją jest powrót do tego herbu który był kilkanaście lat temu. |
|
|
|
|
|