Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:31 |
Sandecja- Pogoń Szczecin |
Autor |
Wiadomość |
YG-US
YG'04
|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 20:30
|
|
|
NIE ZNALAZŁ NIKT BLUZY Z REEBOKA CZARNEJ ROZSUWANEJ Z KAPTUREM?? Z CZERWONYMI SZNURECZKAMI Od Kaptura? pisać na PW!! została na młynie |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 20:34
|
|
|
doping dobry, a przez pierwsze minuty spotkania po prostu miazga, dobre riposty dla sledzi, oby tak dalej. |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
saku194
|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 20:56
|
|
|
Czemu nie było oprawy? Widziałem, że chłopaki jakieś tam kije na F wnosili, ale oprawy nie było..chyba ze pod wpływem emocji przeoczyłem:) |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 21:00
|
|
|
bo ktos nie pomyslal wczesniej i pewne rzeczy sie poszly kochac |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 21:14
|
|
|
No i jak dla mnie ta przyśpiewka ma sens jedynie na początku meczu i II połowy ;)
Bo kilkukrotne celowe siadanie/kucanie wygląda trochę komicznie, rozumiem że dziś tylko tak w celu przećwiczenia. |
|
|
|
 |
LaMaquinaRoja
|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 22:06
|
|
|
Co to się tam paliło na płocie?
Zastanawiam się co było kiepskie przez prawie godzinę... kiepska gra, czy kiepski doping bo kiepsko grali... bo po tych dwóch golach stadion oszalał. :) |
|
|
|
 |
arkoniusz

|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 22:09
|
|
|
Koszulka Legii, szalik Pogoni i jeszcze jeden szalik, ale nie wiem kogo |
|
|
|
 |
wojo94
|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 22:24
|
|
|
i 2 szaliki legii...ale czy to istotne??? liczy się to że dzisiaj wszyscy się spisaliśmy w mojej ocenie ale zawodnicy też chyba dostali przysłowiowego kopa kiedy w drugiej połowie pokazaliśmy jak się kibicuje w Sączu no wynik mówi sam za siebie |
|
|
|
 |
Sądeczanin
|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 22:37
|
|
|
hahha zajebisty dzień dzisiaj:D meczyk klasa a do tego podobnie jak eSKa nie mogę się powstrzymac od śmiechu:) |
_________________ SANDECJA DLA NIEKTÓRYCH LITER PARĘ DLA MNIE ŻYCIE CAŁE!! |
|
|
|
 |
Fani Bianconeri
KKS SANDECJA
|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 22:38
|
|
|
To tak samo jak ja:) ciekawe ile to dziecko ma lat :) |
_________________ Hej Hej Sandecja |
|
|
|
 |
Sądeczanin
|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 22:40
|
|
|
hahaha:D STOlat1910 a czemu oni nas wyzywali bo ja tego w sumie nie rozumiem :Dwytłumaczysz mi to ???:Djestem ciekawy Twojej odpowiedzi ale w sumie nie dam rady już się śmiac:)) |
_________________ SANDECJA DLA NIEKTÓRYCH LITER PARĘ DLA MNIE ŻYCIE CAŁE!! |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 22:41
|
|
|
Fani Bianconeri napisał/a: | To tak samo jak ja:) ciekawe ile to dziecko ma lat :) |
Myślę, że to dziecko mogłoby być twoim ojcem, tylko, że jest nie w temacie i stąd mędrkuje i w oczach niektórych się kompromituje. |
|
|
|
 |
STOlat1910 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 22:45
|
|
|
Kto kogo wyzywał?
I czemu moje posty są dla was takie śmieszne? Nie mogę pojąć faktu, jak palenie szalików czy wyzywanie może być dla niektórych "wisienką na torcie" po upalnym tygodniu.... no i jeszcze rozpamiętywanie kto kogo i gdzie wyzywał. |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 22:51
|
|
|
STOlat1910 napisał/a: | Nie mogę pojąć faktu, jak palenie szalików czy wyzywanie może być dla niektórych "wisienką na torcie" po upalnym tygodniu.... no i jeszcze rozpamiętywanie kto kogo i gdzie wyzywał. |
A ja nie mogę pojąć dlaczego niektórzy nie mogą tego pojąć - bo taki jest ten świat (sam do niego bezpośrednio nie należę) i ty tego nie zmienisz!
Będziesz mógł pojąć dlaczego Arab się z ciebie śmieje, jak go zapytasz dlaczego nienawidzi Żyda? Przecież to też jest takie nielogiczne (szczególnie po upalnym tygodniu na Bliskim Wschodzie:)) |
|
|
|
 |
STOlat1910 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 23:11
|
|
|
Miałem zamiar napisać trochę dłuższą odpowiedź, ale mam wrażenie, że większość tu czytających/piszących nigdy tego nie zrozumie, że palenie jakichkolwiek rzeczy w geście "agresji do innego klubu" lub wyzywanie przeciwnej drużyny od takich czy siakich, jest przez większość społeczeństwa odbierane jako debilna i szczeniacka zagrywka, która nic nie daje. |
|
|
|
 |
|