Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:31
Sandecja- Pogoń Szczecin
Autor Wiadomość
YG-US
YG'04

Wysłany: Sob Sie 21, 2010 20:30   

NIE ZNALAZŁ NIKT BLUZY Z REEBOKA CZARNEJ ROZSUWANEJ Z KAPTUREM?? Z CZERWONYMI SZNURECZKAMI Od Kaptura? pisać na PW!! została na młynie
[Profil] [PM] [E-mail]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Sob Sie 21, 2010 20:34   

doping dobry, a przez pierwsze minuty spotkania po prostu miazga, dobre riposty dla sledzi, oby tak dalej.

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

saku194

Wysłany: Sob Sie 21, 2010 20:56   

Czemu nie było oprawy? Widziałem, że chłopaki jakieś tam kije na F wnosili, ale oprawy nie było..chyba ze pod wpływem emocji przeoczyłem:)
[Profil] [PM] [E-mail]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Sob Sie 21, 2010 21:00   

bo ktos nie pomyslal wczesniej i pewne rzeczy sie poszly kochac

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

DNL

Wysłany: Sob Sie 21, 2010 21:14   

No i jak dla mnie ta przyśpiewka ma sens jedynie na początku meczu i II połowy ;)
Bo kilkukrotne celowe siadanie/kucanie wygląda trochę komicznie, rozumiem że dziś tylko tak w celu przećwiczenia.
[Profil] [PM]

LaMaquinaRoja

Wysłany: Sob Sie 21, 2010 22:06   

Co to się tam paliło na płocie?
Zastanawiam się co było kiepskie przez prawie godzinę... kiepska gra, czy kiepski doping bo kiepsko grali... bo po tych dwóch golach stadion oszalał. :)
[Profil] [PM] [E-mail]

arkoniusz

Wysłany: Sob Sie 21, 2010 22:09   

Koszulka Legii, szalik Pogoni i jeszcze jeden szalik, ale nie wiem kogo
[Profil] [PM]

wojo94

Wysłany: Sob Sie 21, 2010 22:24   

i 2 szaliki legii...ale czy to istotne??? liczy się to że dzisiaj wszyscy się spisaliśmy w mojej ocenie ale zawodnicy też chyba dostali przysłowiowego kopa kiedy w drugiej połowie pokazaliśmy jak się kibicuje w Sączu no wynik mówi sam za siebie
[Profil] [PM] [E-mail]

Sądeczanin

Wysłany: Sob Sie 21, 2010 22:37   

hahha zajebisty dzień dzisiaj:D meczyk klasa a do tego podobnie jak eSKa nie mogę się powstrzymac od śmiechu:)

Fani Bianconeri
KKS SANDECJA

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 22:38   

To tak samo jak ja:) ciekawe ile to dziecko ma lat :)

Sądeczanin

Wysłany: Sob Sie 21, 2010 22:40   

hahaha:D STOlat1910 a czemu oni nas wyzywali bo ja tego w sumie nie rozumiem :Dwytłumaczysz mi to ???:Djestem ciekawy Twojej odpowiedzi ale w sumie nie dam rady już się śmiac:))

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 22:41   

Fani Bianconeri napisał/a:
To tak samo jak ja:) ciekawe ile to dziecko ma lat :)

Myślę, że to dziecko mogłoby być twoim ojcem, tylko, że jest nie w temacie i stąd mędrkuje i w oczach niektórych się kompromituje.
[Profil] [PM] [E-mail]

STOlat1910
[Usunięty]

Wysłany: Sob Sie 21, 2010 22:45   

Kto kogo wyzywał?

I czemu moje posty są dla was takie śmieszne? Nie mogę pojąć faktu, jak palenie szalików czy wyzywanie może być dla niektórych "wisienką na torcie" po upalnym tygodniu.... no i jeszcze rozpamiętywanie kto kogo i gdzie wyzywał.

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 22:51   

STOlat1910 napisał/a:
Nie mogę pojąć faktu, jak palenie szalików czy wyzywanie może być dla niektórych "wisienką na torcie" po upalnym tygodniu.... no i jeszcze rozpamiętywanie kto kogo i gdzie wyzywał.

A ja nie mogę pojąć dlaczego niektórzy nie mogą tego pojąć - bo taki jest ten świat (sam do niego bezpośrednio nie należę) i ty tego nie zmienisz!

Będziesz mógł pojąć dlaczego Arab się z ciebie śmieje, jak go zapytasz dlaczego nienawidzi Żyda? Przecież to też jest takie nielogiczne (szczególnie po upalnym tygodniu na Bliskim Wschodzie:))
[Profil] [PM] [E-mail]

STOlat1910
[Usunięty]

Wysłany: Sob Sie 21, 2010 23:11   

Miałem zamiar napisać trochę dłuższą odpowiedź, ale mam wrażenie, że większość tu czytających/piszących nigdy tego nie zrozumie, że palenie jakichkolwiek rzeczy w geście "agresji do innego klubu" lub wyzywanie przeciwnej drużyny od takich czy siakich, jest przez większość społeczeństwa odbierane jako debilna i szczeniacka zagrywka, która nic nie daje.

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Sandecja- Pogoń Szczecin
[ ZAMKNIĘTY ]