Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
SANDECJA - Stilon Gorzów Wlkp.
Autor Wiadomość
piknik76

Wysłany: Sob Mar 05, 2011 21:28   

A widzisz i tu mamy odpowiedź na kolejne pytanie: dlaczego graliśmy bez nazwisk?
Tak że dzięki za wyczerpujące odpowiedzi. Może nowe koszulki będą lepsze bo te Kelme to nie specjalne były, wcześniej Zina były super.

[Profil] [PM]

collo

Wysłany: Sob Mar 05, 2011 21:30   

Właśnie liczyłem na to, że to tylko jednorazowy wybryk, ale wolałem się upewnić, bo o kontrakcie z adidasem nic nie słyszałem. :)
Przynajmniej strojami będziemy prezentować teraz poziom międzynarodowy :)
Dziękuję Ci za szybką informację.
A wracając do nowych piłkarzy to bym tak nie chwalił przedwcześnie Chmiesta, ponieważ widziałem go dzisiaj tylko w sytuacjach kiedy przegrywał walkę o górna piłkę lub wyprzedzanego prawie przy każdym podaniu. Może mi walczył, ale grał strasznie "drewniano". Trochim miał przebłyski, Woźniak solidnie jednak też trochę "drewniano".
[Profil] [PM]

matys5392

Wysłany: Sob Mar 05, 2011 21:31   

Również podobało mi się prowadzenie spikerki podczas dzisiejszego meczu.
Oprócz niepotrzebnych komentarzy na początku gdy piłkarze jeszcze byli w tunelu i tekstu: "I RUSZYLI!!!!" wszystko było OK.
Gościu jest na pewno bardziej ogarnięty niż ten DJ z rzeszowskich dyskotek :P
[Profil] [PM]

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Mar 05, 2011 21:51   

Tak jak pisałem jeszcze przed spotkaniem - po meczu tak naprawdę nie wiemy jeszcze nic o naszym zespole.

Warunki fatalne, gra słaba, ale nie mogła być raczej wiele lepsza z powodu tego boiska.

Co do indywidualnych cenzurek, to mysle, że trzeba jeszcze poczekać kilka kolejek, tak na gorąco to:

Chmiest = Kmiecik-Bagnicki reactivation (obym się mylił)

Woźniak - to nie były warunki dla niego, za duży i za ciężki na błoto, ale ogólnie poprawnie

Trochim - jakoś w ogóle nie widziałem jego gry...

Ze "starych" wyróżniłbym Kowalczyka - obok Gawęckiego, Borowiczanina i Eismanna - chciało się mu grać, zapieprzał z ta piłką na bramkę, a że nic z tego nie wychodziło, to już inna sprawa.

Ogólnie to bedzie lepiej wraz z nastaniem wiosny.
[Profil] [PM] [E-mail]

internacionale

Wysłany: Sob Mar 05, 2011 22:06   

Nie od dziś wiadomo, że kiepskie warunki do gry niwelują różnice w umiejętnościach - głównie technicznych.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

1980_NS

Wysłany: Sob Mar 05, 2011 22:13   

Takie gole jak dzisiaj zdarza się Sandecji tracić zbyt często. Dziura między stoperami, wrzutka z bocznego sektora boiska i napastnik przeciwnika zupełnie niepilnowany. Chmiesta nie spisywałbym na straty. Napastnik w systemie 4-5-1 jest od czarnej roboty, na podobnym poziomie zagrałby Aleksander, Bagnicki i Kmiecik. W ogóle ostatnio mamy samych napastników o podobnej charakterystyce. Ostatnim z tych "szybszych" był Fabianowski chyba. Wymarzony początek, potem jeszcze przez jakiś czas bardzo dobra gra i nagle wszystko zgasło. Oddaliśmy inicjatywę gościom. Nie stwarzali oni sytuacji, ale mieli przewagę do momentu wyrównania. Nie zgodzę się z tym, że Sandecja była zdecydowanie lepsza dzisiaj, mecz na remis niestety. Gdy wróci już Makuch, to liczę, że Boro zagra na skrzydle, a Kowalczyk na szpicy. Środek Trochim, Gawęcki, Janić mógłby się sprawdzić.
Głowy do góry.
[Profil] [PM]

narkins

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Mar 05, 2011 23:07   

zbozien niech juz spierd...... do swojej Ległej a my układajmy skład bez niego po co ogrywać komuś zawodnika skoro tak nie jest za sandecja i mu kolo dupy lata Nasza Sandecja........ o do Wozniaka to nie było boisko dla niego jak i na Boro na wyróżnienie Kowalczyk !!!

internacionale

Wysłany: Sob Mar 05, 2011 23:21   

narkins napisał/a:
zbozien niech juz spierd...... do swojej Ległej a my układajmy skład bez niego po co ogrywać komuś zawodnika skoro tak nie jest za sandecja i mu kolo dupy lata Nasza Sandecja........ o do Wozniaka to nie było boisko dla niego jak i na Boro na wyróżnienie Kowalczyk !!!

Kod:
 ... z Sandecją jestem związany od dziecka i zawsze będę grał na 100% swoich możliwości dla tego klubu, niezależnie od tego, czy kibice Sandecji sympatyzują z Polonią. Dla mnie jest to nieistotne, ja na boisku zawsze zostawiam maksa.

Polecam całą rozmowę z Damianem: http://www.sandecja.com.p...ian_Zbozien.htm

Maerqin

Wysłany: Sob Mar 05, 2011 23:22   

Sorry ze sie wtrace choc nie bylem na meczu ale co ma kur** ''asystent trenera'' do spikerki???

internacionale

Wysłany: Sob Mar 05, 2011 23:24   

JPiPK napisał/a:
Sorry ze sie wtrace choc nie bylem na meczu ale co ma kur** ''asystent trenera'' do spikerki???

Wygląda na to że zrobili z niego 2w1 a czasami nawet 3w1 :)

sebax6

Wysłany: Sob Mar 05, 2011 23:26   

Spokojnie bez nerwów
[Profil] [PM] [E-mail]

Tomko54

Wysłany: Sob Mar 05, 2011 23:30   

Mecz ogólnie dobry szczególnie pierwsza połowa tylko troche mało akcji podbramkowych. Ale czy ktoś mi powie dla czego piłkarze Sandecji prawie wogóle nie strzelają z dystansu tylko na siłe próbują ze skrzydła wrzucać albo wypracować sytuacje sam na sam?

PS. Czy mi sie wydawało czy w pewnej chwili poszła przyśpiewka na Pana spikera?
[Profil] [PM] [E-mail]

Woojtek

Wysłany: Sob Mar 05, 2011 23:37   

wydawało Ci się
[Profil] [PM] [E-mail]

lukas33

Wysłany: Sob Mar 05, 2011 23:38   

Dla mnie jedynie na plus Trochim i Boro. Reszta poniżej wora.
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Sob Mar 05, 2011 23:44   

Nie ma sensu już po pierwszym meczu skreślać piłkarzy i trenera.Przypomnijcie sobie jakie debiuty mieli jego poprzednicy:
Moskal: 1-1 z Przebojem Wolbrom (2 miejsce na koniec sezonu)
Wójtowicz: 1-1 z Podbeskidziem (3 miejsce na koniec sezonu)

Teraz trener Kuras w debiucie również remisuje 1:1... będzie dobrze ;)
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » SANDECJA - Stilon Gorzów Wlkp.
[ ZAMKNIĘTY ]