Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Warta Poznań - Sandecja, niedziela godz 16
Autor Wiadomość
Masahiko

Wysłany: Nie Maj 08, 2011 19:29   

Może system 4-4-2 dobrze funkcjonował tylko z Aleksandrem w składzie?

Tak odnośnie braku tych obciążeń to może, by w końcu trener Kuras dał pograć młodzieży. Od dłuższego do składu dobija się Szeliga, a przecież w rezerwach jest jeszcze kilka innych nazwisk...

Blondyn6707

Wysłany: Nie Maj 08, 2011 19:37   

Witam,

Ja wspólnie z Kamilem Gronowski relacjonowaliśmy spotkanie Warty z Sandecją i nie zgadzam się z opinią, że "komentatorzy gadali bzdury". Oczywiście było kilka błędów językowych ale na pewno poziom jest lepszy niż w TVP SPORT :). Na koniec chciałbym podziękować kibicom Sandecji za wysłuchanie relacji i mam nadzieję że iGol FM będziecie słuchać częściej.

Pozdrawiam :)
[Profil] [PM] [E-mail]

K@KS

Wysłany: Nie Maj 08, 2011 19:51   

Nie tylko o błędy językowe chodzi, ale chociażby o to, że wymyśliliście, że 3 ekipa z tej ligi gra baraże, wymyśliliście także nowe imię dla naszego trenera (Marcin) i jeszcze kilka błędów nie-językowych było.
Ale OK, to jest tylko pierwsza liga, a samej relacji w sumie źle się nie słuchało.
[Profil] [PM] [E-mail]

Blondyn6707

Wysłany: Nie Maj 08, 2011 20:01   

Wyliczyłeś praktycznie wszystkie błędy które popełniłem/popełniliśmy. Za pomyłki mogę tylko przeprosić w swoim imieniu, takie rzeczy się zdarzają. Nie mam realizatora na słuchawkach który mógłby mi zwrócić uwagę na błędy w trakcie relacji. Ale dziękuję za wytknięte błędy i krytykę, zawsze to działa mobilizująco i motywuje do dalszej pracy. Zapraszam do słuchania iGol FM :)

Pozdrawiam
[Profil] [PM] [E-mail]

hajduk1

Wysłany: Nie Maj 08, 2011 21:20   

http://www.malopolskatv.pl/warta-sandecja-21/ - film z pomeczowej konferencji
[Profil] [PM] [E-mail]

Raffio
Raffio

Wysłany: Nie Maj 08, 2011 21:52   

bramki z meczu: http://www.youtube.com/watch?v=-UShEN_KJIs
[Profil] [PM] [E-mail]

Maerqin

Wysłany: Nie Maj 08, 2011 22:16   

Ktory to juz raz tracimy bramki po bledach w defensywie; bierna postawa obroncow przy obu golach Warty. Rozklepali ich jak amatorow.

K@KS

Wysłany: Nie Maj 08, 2011 22:22   

Przecież te bramki nie są z naszego meczu.
1:00 w filmiku, zobaczcie z kim ta Warta grała.
[Profil] [PM] [E-mail]

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Maj 08, 2011 22:24   

Tak to bywa, że bramki najczęściej traci się po błędach, gdyby ich nie było (błędów) to większość meczów kończyłoby się 0:0...:)

Większość tu przewidywała, że w Poznaniu może być ciężko, co się potwierdziło, dlatego porażka raczej nie dziwi i ja przechodzę nad nią do porządku dziennego (jeśli gdzieś w tej rundzie przegrać "można" to między innymi tam....)
[Profil] [PM] [E-mail]

Rafalsky

Wysłany: Nie Maj 08, 2011 22:26   

jak zwykle ciężko się komuś ogarnąć. Co za głąby...
[Profil] [PM] [E-mail]

kibicKKS

Wysłany: Nie Maj 08, 2011 23:34   

Maerqin napisał/a:
Ktory to juz raz tracimy bramki po bledach w defensywie; bierna postawa obroncow przy obu golach Warty. Rozklepali ich jak amatorow.

Na końcu Warta-Sandencja no nieźle. Co do bramek to masz rację jak amatorzy. Nasz kapitan przy pierwszej bramce wolał zasłaniać jaja niż blokować piłkę, a przy drugiej jak go gość objechał to nie pobiegł za nim. No cóż lepiej później było odwrócić się do Makiego i pewnie do niego miał pretensje.
[Profil] [PM] [E-mail]

arkoniusz

Wysłany: Pon Maj 09, 2011 07:28   

A co ty myślisz, że on wie że w tym wieku nie wypada już się przemęczać i tylko krzyczy. Mam nadzieje, że po tym sezonie Jano skończy kariere i na jego przyjdzie jakiś prawdziwy stoper.
[Profil] [PM]

RydzSmigly

Wysłany: Pon Maj 09, 2011 08:07   

Raffio napisał/a:
bramki z meczu: http://www.youtube.com/watch?v=-UShEN_KJIs

na samym koncu wynik i babol "SandeNcja" ja pierdziele...ludzie nigdy sie nie nauczą

KKS_FAN

Wysłany: Pon Maj 09, 2011 14:13   

nawet nie raczyli pokazać choćby momentu uderzenia piłki na bramkę przez Staniszewskiego... "Warta tv" hah;D
[Profil] [PM]

KubaSSNS

Wysłany: Pon Maj 09, 2011 17:02   

http://www.malopolskatv.p...ecja-21-bramki/ 1;04 ... Sandencja ..
ku*** ...
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Warta Poznań - Sandecja, niedziela godz 16
[ ZAMKNIĘTY ]