Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Warta Poznań - Sandecja, niedziela godz 16 |
Autor |
Wiadomość |
Masahiko
|
Wysłany: Nie Maj 08, 2011 19:29
|
|
|
Może system 4-4-2 dobrze funkcjonował tylko z Aleksandrem w składzie?
Tak odnośnie braku tych obciążeń to może, by w końcu trener Kuras dał pograć młodzieży. Od dłuższego do składu dobija się Szeliga, a przecież w rezerwach jest jeszcze kilka innych nazwisk... |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
Blondyn6707
|
Wysłany: Nie Maj 08, 2011 19:37
|
|
|
Witam,
Ja wspólnie z Kamilem Gronowski relacjonowaliśmy spotkanie Warty z Sandecją i nie zgadzam się z opinią, że "komentatorzy gadali bzdury". Oczywiście było kilka błędów językowych ale na pewno poziom jest lepszy niż w TVP SPORT :). Na koniec chciałbym podziękować kibicom Sandecji za wysłuchanie relacji i mam nadzieję że iGol FM będziecie słuchać częściej.
Pozdrawiam :) |
|
|
|
 |
K@KS

|
Wysłany: Nie Maj 08, 2011 19:51
|
|
|
Nie tylko o błędy językowe chodzi, ale chociażby o to, że wymyśliliście, że 3 ekipa z tej ligi gra baraże, wymyśliliście także nowe imię dla naszego trenera (Marcin) i jeszcze kilka błędów nie-językowych było.
Ale OK, to jest tylko pierwsza liga, a samej relacji w sumie źle się nie słuchało. |
|
|
|
 |
Blondyn6707
|
Wysłany: Nie Maj 08, 2011 20:01
|
|
|
Wyliczyłeś praktycznie wszystkie błędy które popełniłem/popełniliśmy. Za pomyłki mogę tylko przeprosić w swoim imieniu, takie rzeczy się zdarzają. Nie mam realizatora na słuchawkach który mógłby mi zwrócić uwagę na błędy w trakcie relacji. Ale dziękuję za wytknięte błędy i krytykę, zawsze to działa mobilizująco i motywuje do dalszej pracy. Zapraszam do słuchania iGol FM :)
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
hajduk1
|
|
|
|
 |
Raffio
Raffio

|
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Nie Maj 08, 2011 22:16
|
|
|
Ktory to juz raz tracimy bramki po bledach w defensywie; bierna postawa obroncow przy obu golach Warty. Rozklepali ich jak amatorow. |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
K@KS

|
Wysłany: Nie Maj 08, 2011 22:22
|
|
|
Przecież te bramki nie są z naszego meczu.
1:00 w filmiku, zobaczcie z kim ta Warta grała. |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Nie Maj 08, 2011 22:24
|
|
|
Tak to bywa, że bramki najczęściej traci się po błędach, gdyby ich nie było (błędów) to większość meczów kończyłoby się 0:0...:)
Większość tu przewidywała, że w Poznaniu może być ciężko, co się potwierdziło, dlatego porażka raczej nie dziwi i ja przechodzę nad nią do porządku dziennego (jeśli gdzieś w tej rundzie przegrać "można" to między innymi tam....) |
|
|
|
 |
Rafalsky
|
Wysłany: Nie Maj 08, 2011 22:26
|
|
|
jak zwykle ciężko się komuś ogarnąć. Co za głąby... |
|
|
|
 |
kibicKKS
|
Wysłany: Nie Maj 08, 2011 23:34
|
|
|
Maerqin napisał/a: | Ktory to juz raz tracimy bramki po bledach w defensywie; bierna postawa obroncow przy obu golach Warty. Rozklepali ich jak amatorow. |
Na końcu Warta-Sandencja no nieźle. Co do bramek to masz rację jak amatorzy. Nasz kapitan przy pierwszej bramce wolał zasłaniać jaja niż blokować piłkę, a przy drugiej jak go gość objechał to nie pobiegł za nim. No cóż lepiej później było odwrócić się do Makiego i pewnie do niego miał pretensje. |
|
|
|
 |
arkoniusz

|
Wysłany: Pon Maj 09, 2011 07:28
|
|
|
A co ty myślisz, że on wie że w tym wieku nie wypada już się przemęczać i tylko krzyczy. Mam nadzieje, że po tym sezonie Jano skończy kariere i na jego przyjdzie jakiś prawdziwy stoper. |
|
|
|
 |
RydzSmigly

|
Wysłany: Pon Maj 09, 2011 08:07
|
|
|
na samym koncu wynik i babol "SandeNcja" ja pierdziele...ludzie nigdy sie nie nauczą |
_________________ 1910
 |
|
|
|
 |
KKS_FAN
|
Wysłany: Pon Maj 09, 2011 14:13
|
|
|
nawet nie raczyli pokazać choćby momentu uderzenia piłki na bramkę przez Staniszewskiego... "Warta tv" hah;D |
|
|
|
 |
KubaSSNS
|
|
|
|
 |
|