Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:31 |
Sandecja - GKS Katowice |
Autor |
Wiadomość |
stefantelefan
|
Wysłany: Sro Maj 18, 2011 08:43
|
|
|
kolafy napisał/a: | stefantelefan napisał/a: | Rudy napisał/a: | Co Wy mówicie? Takie trąbki to dopiero będą ludzi wkurwiać! |
A Ty chcesz wkurwić ludzi czy rząd? Tak jak pisze część forumowiczów to dla Tuska i jego kolegów będzie obojętne czy będzie doping czy nie, co do wkurwiania ludzi to jak taki Tusko - zwolennik przyjdzie na mecz i jeszcze ktoś mu nad uchem będzie buczął wuwuzelą czy inną trąbką to powie: Tusk ma rację ! Trzeba wypędzić bydło ze stadionów, bo meczu w spokoju nie dadzą oglądnąć.
Chyba nie ma niestety jakiejś sensownej rady na tą całą chorą sytuację. :( | Chyba sobie mojego posta minąłeś albo po prostu nie potrafisz czytać :) |
Nie nie minąłem Twojego posta, po prostu wyrażałem swoje zdanie w stosunku do posta Rudego. CO do czytania to chyba trudno byłoby umieć pisać nie umiejąc czytać :) |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sro Maj 18, 2011 08:43
|
|
|
Miałem co nieco napisać, m. in. również o OZSK ale mi się nie chce bo nie ma sensu, wkleję tylko:
Cytat: | Obawiam się, że nie rozumiecie Panowie sedna sprawy i treści oświadczenia. Nigdy OZSK nie zapowiadało totalnego bojkotu dopingu, to co piszecie to wasze dopowiedzenia i oczekiwania, które równie dobrze mogły nigdy nie być rozważane (bo najwyraźniej nie jesteście osobami decyzyjnymi w swoich grupach, skoro nie znacie treści ustaleń). To po pierwsze. Po drugie, zorganizowane grupy zrezygnowały z ORGANIZACJI dopingu, a nie wykluczyły go. Jeśli Pan X wstanie na sektorze, zacznie śpiewać i pociągnie za sobą przez 90 minut tłumy, to doping będzie trwał cały mecz. Przebieg protestu i stopnie jego natężenia, były przez wiele dni dyskutowane i nie dzieje się w chwili obecnej nic co nie byłoby zaplanowane, czy co najmniej przewidziane. Idźcie normalnie na mecze swojej drużyny, a odpowiednie osoby z waszych ekip z pewnością poinformują was o przebiegu protestu w waszym mieście. |
Dziękuję dobranoc.
A poza tym nikt nam nie będzie dyktował co i jak mamy robić u siebie ... |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Sro Maj 18, 2011 09:20
|
|
|
Dobra koniec Panowie! Oficjalna forma protestu została przyjęta i dla przypomnienia jeszcze raz brzmi ona tak;
Cytat: | Trochę tu namieszam, jednak rezygnujemy z trąbek i tego wszystkiego w pierwszej połowie na prośbę jednego z naszych piłkarzy przy poparciu reszty drużyny, a argumentują to tym że będzie im to przeszkadzało w grze i odniesieniu kolejnego cennego zwycięstwa oczywiście popierają nasze stanowisko w walce z propagandą rządową przeciwko kibicom.
I tak w I połowie panuje cisza i spokój sektor F pozostaje pusty, w II połowie jedziemy z pierwotnymi założeniami w poprzednich moich postach! :))
DZIĘKUJE ZA UWAGĘ! |
Proponuję się nie sprzeczać zwerbować lud na mecz ubrać koszulkę szalik i godnie reprezentować Sandecje przed w trakcie i po meczu. Teraz powinniśmy być jednością w walce z "okupantem" mimo że decyzje pewnych osób nam się nie podobają (do szkoły też mi nigdy się nie chciało chodzić i dalej się nie chce ale muszę do tego wysłuchuję tych głupot które mnie nie interesują ;) ). Siła w nas!!! |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Sro Maj 18, 2011 10:05
|
|
|
ps. jeszcze taka prośba od Ultrasów; na ten mecz zapowiada się trochę naszych zgód przede wszystkim Tyski GKS, niech każdy kibic któremu to nie jest obojętne przyniesie ze sobą te symboliczne dwa złote, złotówkę i wrzuci do puszki. Dzięki |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Sro Maj 18, 2011 10:54
|
|
|
Wszyscy na BIAŁO !!
Wszyscy na BIAŁO !!
Wszyscy na BIAŁO !!
Wszyscy na BIAŁO !!
Wszyscy na BIAŁO !! |
|
|
|
 |
YG-US
YG'04
|
Wysłany: Sro Maj 18, 2011 13:01
|
|
|
DO KUPIENIA NOWE VLEPKI NA MECZU! |
|
|
|
 |
małolat_19

|
Wysłany: Sro Maj 18, 2011 15:32
|
|
|
Już chyba wszystko w tym temacie zostało napisane,dlatego proponowałbym zamknięcie go do czasu końcowego gwizdka.. |
_________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me.. |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Sro Maj 18, 2011 15:38
|
|
|
NA MECZU DOSTĘPNE BĘDĄ RÓWNIEŻ SMYCZKI JESTEŚMY JAK ZARAZA. |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
arkoniusz

|
Wysłany: Sro Maj 18, 2011 23:21
|
|
|
Cytat: | Każdy Polak wie,
kto populista jest,
zamknął stadiony już,
nie wybudował dróg,
to premier Donald Tusk! |
Można to zaśpiewać na rozpoczęcie dopingu w drugiej połowie. |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Czw Maj 19, 2011 17:09
|
|
|
Hehe to jest dobra przyspiewka:)Dokladnei to jest Lecha : Każdy z nas to wie... |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
ViruS
|
Wysłany: Czw Maj 19, 2011 18:01
|
|
|
Widzę, że mój opisik jest dobry. Chciałem to zaproponować, lecz wolałem jakoś nic nie mówić i wrzuciłem tylko to jako swój podpis :) |
_________________ :) |
|
|
|
 |
Gekon KSP

|
Wysłany: Czw Maj 19, 2011 20:08
|
|
|
JUTRO NA MECZU DOSTĘPNE BĘDĄ VLEPY POLONII. KASA IDZIE NA CHŁOPAKÓW OD NAS KTÓRZY OGLĄDAJĄ ŚWIAT ZZA KRAT.
Vlepki dzielnicy Wola i Młodej Polonii |
_________________ Młoda Polonia |
|
|
|
 |
Sączers1910

|
Wysłany: Czw Maj 19, 2011 21:44
|
|
|
Tylko szkoda, że przed wyborami tacy ludzie nie byli mądrzy tylko byle by być modnym i przeciw Kaczyńskiemu zagłosować a nikt nie miał nawet pojęcia o wcześniejszych poczynaniach tUSKA we wcześniejszych partiach. Na następnych wyborach zagłosują na lewicę bo tak media nakażą i potem znowu będzie płacz... |
_________________ Prawda jest nazywana nienawiścią
Przez tych, którzy nienawidzą prawdy.
http://www.youtube.com/watch?v=QugIX0VDrg0
Na zawsze w pamięci
Żołnierze wyklęci ! |
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Czw Maj 19, 2011 22:12
|
|
|
Sączers1910 napisał/a: | Tylko szkoda, że przed wyborami tacy ludzie nie byli mądrzy tylko byle by być modnym i przeciw Kaczyńskiemu zagłosować a nikt nie miał nawet pojęcia o wcześniejszych poczynaniach tUSKA we wcześniejszych partiach. Na następnych wyborach zagłosują na lewicę bo tak media nakażą i potem znowu będzie płacz... |
pomyliłeś wątki, w hyde parku jest odpowiedni temat;
http://www.sandecja.org/f...68c86cd57#72168 |
_________________ Mam fatalne maniery
Koszmarne mam zwyczaje
Lecz kiedy grają tego kraju hymn
To ciągle jeszcze wstaje
 |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Pią Maj 20, 2011 15:42
|
|
|
W pierwszej połowie "młyn" pozostaje pusty, więc proszę nie zajmować tam miejsc! |
|
|
|
 |
|