Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:31
Sandecja - GKS Katowice
Autor Wiadomość
stefantelefan

Wysłany: Sro Maj 18, 2011 08:43   

kolafy napisał/a:
stefantelefan napisał/a:
Rudy napisał/a:
Co Wy mówicie? Takie trąbki to dopiero będą ludzi wkurwiać!

A Ty chcesz wkurwić ludzi czy rząd? Tak jak pisze część forumowiczów to dla Tuska i jego kolegów będzie obojętne czy będzie doping czy nie, co do wkurwiania ludzi to jak taki Tusko - zwolennik przyjdzie na mecz i jeszcze ktoś mu nad uchem będzie buczął wuwuzelą czy inną trąbką to powie: Tusk ma rację ! Trzeba wypędzić bydło ze stadionów, bo meczu w spokoju nie dadzą oglądnąć.

Chyba nie ma niestety jakiejś sensownej rady na tą całą chorą sytuację. :(
Chyba sobie mojego posta minąłeś albo po prostu nie potrafisz czytać :)

Nie nie minąłem Twojego posta, po prostu wyrażałem swoje zdanie w stosunku do posta Rudego. CO do czytania to chyba trudno byłoby umieć pisać nie umiejąc czytać :)
[Profil] [PM] [E-mail]

Bianconeri

Wysłany: Sro Maj 18, 2011 08:43   

Miałem co nieco napisać, m. in. również o OZSK ale mi się nie chce bo nie ma sensu, wkleję tylko:
Cytat:
Obawiam się, że nie rozumiecie Panowie sedna sprawy i treści oświadczenia. Nigdy OZSK nie zapowiadało totalnego bojkotu dopingu, to co piszecie to wasze dopowiedzenia i oczekiwania, które równie dobrze mogły nigdy nie być rozważane (bo najwyraźniej nie jesteście osobami decyzyjnymi w swoich grupach, skoro nie znacie treści ustaleń). To po pierwsze. Po drugie, zorganizowane grupy zrezygnowały z ORGANIZACJI dopingu, a nie wykluczyły go. Jeśli Pan X wstanie na sektorze, zacznie śpiewać i pociągnie za sobą przez 90 minut tłumy, to doping będzie trwał cały mecz. Przebieg protestu i stopnie jego natężenia, były przez wiele dni dyskutowane i nie dzieje się w chwili obecnej nic co nie byłoby zaplanowane, czy co najmniej przewidziane. Idźcie normalnie na mecze swojej drużyny, a odpowiednie osoby z waszych ekip z pewnością poinformują was o przebiegu protestu w waszym mieście.

Dziękuję dobranoc.

A poza tym nikt nam nie będzie dyktował co i jak mamy robić u siebie ...

kolafy

Wysłany: Sro Maj 18, 2011 09:20   

Dobra koniec Panowie! Oficjalna forma protestu została przyjęta i dla przypomnienia jeszcze raz brzmi ona tak;

Cytat:
Trochę tu namieszam, jednak rezygnujemy z trąbek i tego wszystkiego w pierwszej połowie na prośbę jednego z naszych piłkarzy przy poparciu reszty drużyny, a argumentują to tym że będzie im to przeszkadzało w grze i odniesieniu kolejnego cennego zwycięstwa oczywiście popierają nasze stanowisko w walce z propagandą rządową przeciwko kibicom.

I tak w I połowie panuje cisza i spokój sektor F pozostaje pusty, w II połowie jedziemy z pierwotnymi założeniami w poprzednich moich postach! :))

DZIĘKUJE ZA UWAGĘ!

Proponuję się nie sprzeczać zwerbować lud na mecz ubrać koszulkę szalik i godnie reprezentować Sandecje przed w trakcie i po meczu. Teraz powinniśmy być jednością w walce z "okupantem" mimo że decyzje pewnych osób nam się nie podobają (do szkoły też mi nigdy się nie chciało chodzić i dalej się nie chce ale muszę do tego wysłuchuję tych głupot które mnie nie interesują ;) ). Siła w nas!!!
[Profil] [PM]

kolafy

Wysłany: Sro Maj 18, 2011 10:05   

ps. jeszcze taka prośba od Ultrasów; na ten mecz zapowiada się trochę naszych zgód przede wszystkim Tyski GKS, niech każdy kibic któremu to nie jest obojętne przyniesie ze sobą te symboliczne dwa złote, złotówkę i wrzuci do puszki. Dzięki
[Profil] [PM]

internacionale

Wysłany: Sro Maj 18, 2011 10:54   

Wszyscy na BIAŁO !!

Wszyscy na BIAŁO !!

Wszyscy na BIAŁO !!

Wszyscy na BIAŁO !!

Wszyscy na BIAŁO !!
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

YG-US
YG'04

Wysłany: Sro Maj 18, 2011 13:01   

DO KUPIENIA NOWE VLEPKI NA MECZU!
[Profil] [PM] [E-mail]

małolat_19

Wysłany: Sro Maj 18, 2011 15:32   

Już chyba wszystko w tym temacie zostało napisane,dlatego proponowałbym zamknięcie go do czasu końcowego gwizdka..

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Sro Maj 18, 2011 15:38   

NA MECZU DOSTĘPNE BĘDĄ RÓWNIEŻ SMYCZKI JESTEŚMY JAK ZARAZA.

arkoniusz

Wysłany: Sro Maj 18, 2011 23:21   

Cytat:
Każdy Polak wie,
kto populista jest,
zamknął stadiony już,
nie wybudował dróg,
to premier Donald Tusk!

Można to zaśpiewać na rozpoczęcie dopingu w drugiej połowie.
[Profil] [PM]

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Czw Maj 19, 2011 17:09   

Hehe to jest dobra przyspiewka:)Dokladnei to jest Lecha : Każdy z nas to wie...
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

ViruS

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Maj 19, 2011 18:01   

Widzę, że mój opisik jest dobry. Chciałem to zaproponować, lecz wolałem jakoś nic nie mówić i wrzuciłem tylko to jako swój podpis :)

Gekon KSP

Wysłany: Czw Maj 19, 2011 20:08   

JUTRO NA MECZU DOSTĘPNE BĘDĄ VLEPY POLONII. KASA IDZIE NA CHŁOPAKÓW OD NAS KTÓRZY OGLĄDAJĄ ŚWIAT ZZA KRAT.
Vlepki dzielnicy Wola i Młodej Polonii

Sączers1910

Wysłany: Czw Maj 19, 2011 21:44   

Tylko szkoda, że przed wyborami tacy ludzie nie byli mądrzy tylko byle by być modnym i przeciw Kaczyńskiemu zagłosować a nikt nie miał nawet pojęcia o wcześniejszych poczynaniach tUSKA we wcześniejszych partiach. Na następnych wyborach zagłosują na lewicę bo tak media nakażą i potem znowu będzie płacz...

http://www.youtube.com/watch?v=QugIX0VDrg0

Na zawsze w pamięci
Żołnierze wyklęci !
[Profil] [PM] [E-mail]

rudeboyz

Wysłany: Czw Maj 19, 2011 22:12   

Sączers1910 napisał/a:
Tylko szkoda, że przed wyborami tacy ludzie nie byli mądrzy tylko byle by być modnym i przeciw Kaczyńskiemu zagłosować a nikt nie miał nawet pojęcia o wcześniejszych poczynaniach tUSKA we wcześniejszych partiach. Na następnych wyborach zagłosują na lewicę bo tak media nakażą i potem znowu będzie płacz...

pomyliłeś wątki, w hyde parku jest odpowiedni temat;

http://www.sandecja.org/f...68c86cd57#72168
To ciągle jeszcze wstaje
[Profil] [PM]

kolafy

Wysłany: Pią Maj 20, 2011 15:42   

W pierwszej połowie "młyn" pozostaje pusty, więc proszę nie zajmować tam miejsc!
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Sandecja - GKS Katowice
[ ZAMKNIĘTY ]