| Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 18:31
 | Sandecja - GKS Katowice | 

| Autor | Wiadomość | 

| stefantelefan 

| 

|  Wysłany: Sro Maj 18, 2011 07:43 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | kolafy napisał/a: |  	  | Chyba sobie mojego posta minąłeś albo po prostu nie potrafisz czytać :) 	  | stefantelefan napisał/a: |  	  |  	  | Rudy napisał/a: |  	  | Co Wy mówicie? Takie trąbki to dopiero będą ludzi wkurwiać! | 

A Ty chcesz wkurwić ludzi czy rząd? Tak jak pisze część forumowiczów to dla Tuska i jego kolegów będzie obojętne czy będzie doping czy nie, co do wkurwiania ludzi to jak taki Tusko - zwolennik przyjdzie na mecz i jeszcze ktoś mu nad uchem będzie buczął wuwuzelą czy inną trąbką to powie: Tusk ma rację ! Trzeba wypędzić bydło ze stadionów, bo meczu w spokoju nie dadzą oglądnąć.

Chyba nie ma niestety jakiejś sensownej rady na tą całą chorą sytuację. :(
 | 
 | 

Nie nie minąłem Twojego posta, po prostu wyrażałem swoje zdanie w stosunku do posta Rudego. CO do czytania to chyba trudno byłoby umieć pisać nie umiejąc czytać :)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Bianconeri 

| 

|  Wysłany: Sro Maj 18, 2011 07:43 | 
 |  
               | 
 |  
               | Miałem co nieco napisać, m. in. również o OZSK ale mi się nie chce bo nie ma sensu, wkleję tylko: 
  	  | Cytat: |  	  | Obawiam się, że nie rozumiecie Panowie sedna sprawy i treści oświadczenia. Nigdy OZSK nie zapowiadało totalnego bojkotu dopingu, to co piszecie to wasze dopowiedzenia i oczekiwania, które równie dobrze mogły nigdy nie być rozważane (bo najwyraźniej nie jesteście osobami decyzyjnymi w swoich grupach, skoro nie znacie treści ustaleń). To po pierwsze. Po drugie, zorganizowane grupy zrezygnowały z ORGANIZACJI dopingu, a nie wykluczyły go. Jeśli Pan X wstanie na sektorze, zacznie śpiewać i pociągnie za sobą przez 90 minut tłumy, to doping będzie trwał cały mecz. Przebieg protestu i stopnie jego natężenia, były przez wiele dni dyskutowane i nie dzieje się w chwili obecnej nic co nie byłoby zaplanowane, czy co najmniej przewidziane. Idźcie normalnie na mecze swojej drużyny, a odpowiednie osoby z waszych ekip z pewnością poinformują was o przebiegu protestu w waszym mieście. | 

Dziękuję dobranoc.

A poza tym nikt nam nie będzie dyktował co i jak mamy robić u siebie ...
 |  
				| _________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| kolafy 

| 

|  Wysłany: Sro Maj 18, 2011 08:20 | 
 |  
               | 
 |  
               | Dobra koniec Panowie! Oficjalna forma protestu została przyjęta i dla przypomnienia jeszcze raz brzmi ona tak; 

| Cytat: |  	  | Trochę tu namieszam, jednak rezygnujemy z trąbek i tego wszystkiego w pierwszej połowie na prośbę jednego z naszych piłkarzy przy poparciu reszty drużyny, a argumentują to tym że będzie im to przeszkadzało w grze i odniesieniu kolejnego cennego zwycięstwa oczywiście popierają nasze stanowisko w walce z propagandą rządową przeciwko kibicom. 
 I tak w I połowie panuje cisza i spokój sektor F pozostaje pusty, w II połowie jedziemy z pierwotnymi założeniami w poprzednich moich postach! :))

DZIĘKUJE ZA UWAGĘ!
 | 

Proponuję się nie sprzeczać zwerbować lud na mecz ubrać koszulkę szalik i godnie reprezentować Sandecje przed w trakcie i po meczu. Teraz powinniśmy być jednością w walce z "okupantem" mimo że decyzje pewnych osób nam się nie podobają  (do szkoły też mi nigdy się nie chciało chodzić i dalej się nie chce ale muszę do tego wysłuchuję tych głupot które mnie nie interesują ;) ). Siła w nas!!!
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| kolafy 

| 

|  Wysłany: Sro Maj 18, 2011 09:05 | 
 |  
               | 
 |  
               | ps. jeszcze taka prośba od Ultrasów; na ten mecz zapowiada się trochę naszych zgód przede wszystkim Tyski GKS, niech każdy kibic któremu to nie jest obojętne przyniesie ze sobą te symboliczne dwa złote, złotówkę i wrzuci do puszki. Dzięki |  | 

|   |  | 

|  | 

| internacionale 

| 

|  Wysłany: Sro Maj 18, 2011 09:54 | 
 |  
               | 
 |  
               | Wszyscy na BIAŁO !! 
 Wszyscy na BIAŁO !! 
 Wszyscy na BIAŁO !! 
 Wszyscy na BIAŁO !! 
 Wszyscy na BIAŁO !! |  | 

|   |  | 

|  | 

| YG-US YG'04

| 

|  Wysłany: Sro Maj 18, 2011 12:01 | 
 |  
               | 
 |  
               | DO KUPIENIA NOWE VLEPKI NA MECZU! |  | 

|   |  | 

|  | 

| małolat_19 

| 

|  Wysłany: Sro Maj 18, 2011 14:32 | 
 |  
               | 
 |  
               | Już chyba wszystko w tym temacie zostało napisane,dlatego proponowałbym zamknięcie go do czasu końcowego gwizdka.. |  
				| _________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me..
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| grubas_KKS Globetrotter

| 

|  Wysłany: Sro Maj 18, 2011 14:38 | 
 |  
               | 
 |  
               | NA MECZU DOSTĘPNE BĘDĄ RÓWNIEŻ SMYCZKI JESTEŚMY JAK ZARAZA. |  
				| _________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::..
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| arkoniusz 

| 

|  Wysłany: Sro Maj 18, 2011 22:21 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Cytat: |  	  | Każdy Polak wie, kto populista jest,
 zamknął stadiony już,
 nie wybudował dróg,
 to premier Donald Tusk!
 | 

Można to zaśpiewać na rozpoczęcie dopingu w drugiej połowie.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Milosz_1910 milosz_1910

| 

|  Wysłany: Czw Maj 19, 2011 16:09 | 
 |  
               | 
 |  
               | Hehe to jest dobra przyspiewka:)Dokladnei to jest Lecha : Każdy z nas to wie... |  
				| _________________ Czy wygrywasz czy nie,
 ja i tak kocham Cię,
 w moim sercu zawsze jest,
 nasz sądecki KKS!!;)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| ViruS 

| 

|  Wysłany: Czw Maj 19, 2011 17:01 | 
 |  
               | 
 |  
               | Widzę, że mój opisik jest dobry. Chciałem to zaproponować, lecz wolałem jakoś nic nie mówić i wrzuciłem tylko to jako swój podpis :) |  
				| _________________ :)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Gekon KSP 

| 

|  Wysłany: Czw Maj 19, 2011 19:08 | 
 |  
               | 
 |  
               | JUTRO NA MECZU DOSTĘPNE BĘDĄ VLEPY POLONII. KASA IDZIE NA CHŁOPAKÓW OD NAS KTÓRZY OGLĄDAJĄ ŚWIAT ZZA KRAT. Vlepki dzielnicy Wola i Młodej Polonii
 |  
				| _________________ Młoda Polonia
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Sączers1910 

| 

|  Wysłany: Czw Maj 19, 2011 20:44 | 
 |  
               | 
 |  
               | Tylko szkoda, że przed wyborami tacy ludzie nie byli mądrzy tylko byle by być modnym i przeciw Kaczyńskiemu zagłosować a nikt nie miał nawet pojęcia o wcześniejszych poczynaniach tUSKA we wcześniejszych partiach. Na następnych wyborach zagłosują na lewicę bo tak media nakażą i potem znowu będzie płacz... |  
				| _________________ Prawda jest nazywana nienawiścią
 Przez tych, którzy nienawidzą prawdy.

http://www.youtube.com/watch?v=QugIX0VDrg0

Na zawsze w pamięci
 Żołnierze wyklęci !
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| rudeboyz 

| 

|  Wysłany: Czw Maj 19, 2011 21:12 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Sączers1910 napisał/a: |  	  | Tylko szkoda, że przed wyborami tacy ludzie nie byli mądrzy tylko byle by być modnym i przeciw Kaczyńskiemu zagłosować a nikt nie miał nawet pojęcia o wcześniejszych poczynaniach tUSKA we wcześniejszych partiach. Na następnych wyborach zagłosują na lewicę bo tak media nakażą i potem znowu będzie płacz... | 

pomyliłeś wątki, w hyde parku jest odpowiedni temat;

http://www.sandecja.org/f...68c86cd57#72168
 |  
				| _________________ Mam fatalne maniery
 Koszmarne mam zwyczaje
 Lecz kiedy grają tego kraju hymn
 To ciągle jeszcze wstaje

|  | 

|   |  | 

|  | 

| kolafy 

| 

|  Wysłany: Pią Maj 20, 2011 14:42 | 
 |  
               | 
 |  
               | W pierwszej połowie "młyn" pozostaje pusty, więc proszę nie zajmować tam miejsc! |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |