Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:32
SANDECJA - Wisła Płock
Autor Wiadomość
style

Wysłany: Sob Lip 30, 2011 17:04   

Pierwsza połowa - doping na dobrym poziomie, druga połowa - porażka.

Oprawa fajna i transprent z fajnym tekstem.
[Profil] [PM] [E-mail]

klaun1910

Wysłany: Sob Lip 30, 2011 23:44   

Panowie zacznijmy od tego ze musimy skończyć pierd*lić że młynowy był zły. Fakt faktem miał ubogi repertuar przyśpiewek ale to nie znaczy że mamy nie śpiewać. Sam jestem jeszcze małolatem (16 lat) ale widze ze jest też dużo osób w moim wieku na młynie i nie śpiewają. Po co przychodzicie na młyn jak nie śpiewacie?! Po to żeby później chwalić się na osiedlu że sie lasowało 90 minut na młynie? Jest Nowe Pokolenie '07 to do k*rwy nędzy kto ma śpiewać z tymi "starszymi" jak nie my "młodzi"? Teraz myśle ze jeden z najważniejszych kibicowsko meczy dla nas czyli mecz z Arką. Spinamy dupy i jedziemy z dopingiem ! To tyle z mojej strony... Pozdro
[Profil] [PM]

KubaSSNS

Wysłany: Nie Lip 31, 2011 00:04   

Wszyscy na owce z mordą. Mi się podobało jak mobilizował, może doping był monotonny i ubogi, mogło to irytować, ale nie po to idzie się na mecz żeby stać. A owca dawał z siebie więcej niż większość osób w młynie, szacun, pozdro Owca. ;)
WSZYSCY NA ARKE !!!
[Profil] [PM] [E-mail]

malpaA(KKS)

Wysłany: Nie Lip 31, 2011 00:05   

Mam identyczne zdanie jak klaun1910. Także mam 16 lat i widze wiele osób które się opie****ją zamiast dopingować! Na mecz z Arką mają wszyscy śpiewać bez wyjątków jak nie to wyjazd z młyna;D!!!
[Profil] [PM] [E-mail]

gogo1910
Od małego na całego!

Wysłany: Nie Lip 31, 2011 14:06   

klaun1910 napisał/a:
Panowie zacznijmy od tego ze musimy skończyć pierd*lić że młynowy był zły. Fakt faktem miał ubogi repertuar przyśpiewek ale to nie znaczy że mamy nie śpiewać. Sam jestem jeszcze małolatem (16 lat) ale widze ze jest też dużo osób w moim wieku na młynie i nie śpiewają. Po co przychodzicie na młyn jak nie śpiewacie?! Po to żeby później chwalić się na osiedlu że sie lasowało 90 minut na młynie? Jest Nowe Pokolenie '07 to do k*rwy nędzy kto ma śpiewać z tymi "starszymi" jak nie my "młodzi"? Teraz myśle ze jeden z najważniejszych kibicowsko meczy dla nas czyli mecz z Arką. Spinamy dupy i jedziemy z dopingiem ! To tyle z mojej strony... Pozdro

Mam identyczne zdanie! Jak ktos nie spiewa wyjaz z młyna!

tom71

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Lip 31, 2011 16:03   

No panowie nic na siłe:) jak macie takie podejście to niewielu będzie was spiewało.wszyscy przychodzą na mecz dobrze się bawić kibicować cieszyć się. Drużyna dała dupy i wszystkim spiewać się odniechciało.
[Profil] [PM] [E-mail]

Amico

Wysłany: Nie Lip 31, 2011 16:06   

tom71 napisał/a:
No panowie nic na siłe:) jak macie takie podejście to niewielu będzie was spiewało.wszyscy przychodzą na mecz dobrze się bawić kibicować cieszyć się. Drużyna dała dupy i wszystkim spiewać się odniechciało.

To, ze drużyna dała dupy to my jesteśmy od tego, że NIGDY dupy dać nie możemy i choćby dostawali 0-10 mamy tam ku*** stać i ich dopingować
Ostatnio zmieniony przez Amico Nie Lip 31, 2011 16:31, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]

tom71

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Lip 31, 2011 16:12   

poczekaj jak przegramy następny męcz (oby nie) ilu nas zostanie?? dlatego spokojnie w tych sprawach

http://www.youtube.com/watch?v=SAryYC33kAw
[Profil] [PM] [E-mail]

KKS_FAN

Wysłany: Nie Lip 31, 2011 16:20   

Amico napisał/a:
tom71 napisał/a:

To, ze drużyna dała dupy to my jesteśmy od tego, że NIGDY dupy dać nie możemy i choćby dostawali 10-0 mamy tam ku*** stać i ich dopingować

0-10 czy 10-0 ???
[Profil] [PM]

Fani Bianconeri
KKS SANDECJA

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Lip 31, 2011 17:14   

Dobra Temat do zamknięcia przed nami mecz z Arka!!

KubaNS

Wysłany: Nie Lip 31, 2011 17:23   

Na koniec wiec jeszcze relacja z drugiej strony.
http://www.nafciarze.net/

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » SANDECJA - Wisła Płock
[ ZAMKNIĘTY ]