Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Warta Poznań - Sandecja
Autor Wiadomość
flowbone

Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 11:46   

kedz10r napisał/a:
flowbone napisał/a:
Teoretycznie szanse na awans są, ale na chwilę obecną nie ma to sensu. Gdyby było zaplecze (podgrzewana murawa, zmodernizowany stadion itd.) to można by o tym myśleć. Na razie cieszmy się z dwóch zwycięstw.

Weż się ogarnij na początku rundy wiosennej staraliśmy się odskoczyć od strefy spadkowej wygraliśmy 2 mecze 1 u siebie z liderem i trudny na wyjeździe a ty wyskakujesz że walczymy o awans

Przeanalizowałem swój post i nie widzę tam słów "walczymy o awans". A teoretyczne szanse oczywiście są, ale to abstrakcja. Apeluję więc o czytanie ze zrozumieniem. Myślę, że Sandecja powinna walczyć nie o konkretne miejsce, ale o zwycięstwo w każdym meczu. Wtedy będzie dobrze.
[Profil] [PM] [E-mail]

Snoopi86

Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 11:48   

Nawet teoretycznie nie ma sensu pisać o awansie...
[Profil] [PM] [E-mail]

internacionale

Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 13:15   

Obszerna relacja wideo z meczu z Wartą Poznań:
http://www.sandecja.tv/17...skrot_meczu.htm
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 14:34   

Jak na moje oko to Sandecja była dużo lepszym zespołem niż Warta wczoraj.Wygrali zasłużenie i zdecydowanie mniej niż powinni bo skuteczność naszych piłkarzy trochę zawodziła wczoraj.Z meczu na mecz grają co raz lepiej i najważniejszą sprawą jest fakt że wszyscy odpowiednio "zapierdalają" na boisku ...inaczej z tym zaangażowaniem wyglądało to na jesieni ubiegłego roku.

kolafy

Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 14:46   

Jano też zapierdala tylko trochę wolniej...
[Profil] [PM]

rudeboyz

Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 14:58   

debiut nowej flagi?czy już była i mi umknęła?
To ciągle jeszcze wstaje
[Profil] [PM]

Kazek G f H

Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 15:06   

Nie to nie był jej debiut. Rzadko wieszana, więc wielu mogła umknąć

O ile się nie mylę to jej debiut miał miejsce podczas meczu Sandecja - Wisłoka Dębica na jesień 2007 roku lub Sandecja - Górnik Wieliczka, wtedy jakoś foty trzaskałem na tych dwóch meczach i na bank wtedy był debiut razem z słynną flagą KKS tak bardzo uwielbianą przez Kolafego :)

matys5392

Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 15:23   

Faktycznie,po tym skrócie można stwierdzić,że nasza gra wygląda obiecująco.Dużo widać Trochima,bocznych obrońców i fajnie pokazał się Wiśniewski,który poszedł do końca przy drugiej bramce.
Przed rundą trener Moskal narzekał,że klub nie pozyskał lewego pomocnika,ale myślę,że manewr z dwoma bocznymi obrońcami Woźniakiem i Niechciałem na lewej stronie może być strzałem w "10".
[Profil] [PM]

1980_NS

Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 15:25   

Akcja Trochima przy pierwszym golu wyborna. Siła, technika, waleczność.
[Profil] [PM]

Bianconeri

Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 16:12   

Rozmawiałem wczoraj chwilę "prywatnie" z Arasiem to mówił, że w Warcie się chyba co poniektórym po prostu w dupach poprzewracało od dobrobytu.
Najlepszym przykładem niech będzie, że na mecz z Cieczką w polu kukurydzy udają się ... samolotem :)

internacionale

Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 16:15   

Fakt, na stadionie w Poznaniu widać przepych i na brak kasy raczej Warciarze nie narzekają.

Cytat przedmeczowy:
Już przed meczem prezes Izabela Łukomska-Pyżalska groziła piłkarzom, że jeśli nie wygrają, to każe im myć dach na Stadionie Miejskim.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

rudeboyz

Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 16:37   

Bianconeri napisał/a:
...
Najlepszym przykładem niech będzie, że na mecz z Cieczką w polu kukurydzy udają się ... samolotem :)

ku.va nie wierze!!!! bruk-bet wyciął kukurydze i wybudował pas startowy ??? :) :) :)
To ciągle jeszcze wstaje
[Profil] [PM]

Bianconeri

Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 16:39   

No przecież nie pod sam stadion ...
Pewnie do Krakowa ewentualnie aeroklub tarnowski a zresztą co mnie to w sumie obchodzi:)

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 19:17   

Atmosfera w zespole Warty chyba też nie za ciekawa,co chwilę było słychać jak sobie koledzy na boisku po imieniu wołali np: skurwysy*u ja cię zaraz obudzę albo gdzie to kopiesz ty hu*u hehe Prym wiódł tam szczególnie środkowy obrońca...Ale to ich sprawa.Pani Prezes Warty prezentowała się całkiem sympatycznie tak jak niektóre dziewczyny w miniówach co baloniki dzieciom rozdawały hehe

DNL

Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 19:17   

internacionale napisał/a:
Fakt, na stadionie w Poznaniu widać przepych i na brak kasy raczej Warciarze nie narzekają.

Stadion do kasy Warty ma się raczej nijak skoro jest miejski, przygotowany na Euro i bardziej pod kątem Lecha.

Cytat:

Cytat przedmeczowy:
Już przed meczem prezes Izabela Łukomska-Pyżalska groziła piłkarzom, że jeśli nie wygrają, to każe im myć dach na Stadionie Miejskim.

A to akurat żart primaaprilisowy ;)
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Warta Poznań - Sandecja
[ ZAMKNIĘTY ]