Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Warta Poznań - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
flowbone
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 11:46
|
|
|
kedz10r napisał/a: | flowbone napisał/a: | Teoretycznie szanse na awans są, ale na chwilę obecną nie ma to sensu. Gdyby było zaplecze (podgrzewana murawa, zmodernizowany stadion itd.) to można by o tym myśleć. Na razie cieszmy się z dwóch zwycięstw. |
Weż się ogarnij na początku rundy wiosennej staraliśmy się odskoczyć od strefy spadkowej wygraliśmy 2 mecze 1 u siebie z liderem i trudny na wyjeździe a ty wyskakujesz że walczymy o awans |
Przeanalizowałem swój post i nie widzę tam słów "walczymy o awans". A teoretyczne szanse oczywiście są, ale to abstrakcja. Apeluję więc o czytanie ze zrozumieniem. Myślę, że Sandecja powinna walczyć nie o konkretne miejsce, ale o zwycięstwo w każdym meczu. Wtedy będzie dobrze. |
|
|
|
 |
Snoopi86
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 11:48
|
|
|
Nawet teoretycznie nie ma sensu pisać o awansie... |
|
|
|
 |
internacionale

|
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 14:34
|
|
|
Jak na moje oko to Sandecja była dużo lepszym zespołem niż Warta wczoraj.Wygrali zasłużenie i zdecydowanie mniej niż powinni bo skuteczność naszych piłkarzy trochę zawodziła wczoraj.Z meczu na mecz grają co raz lepiej i najważniejszą sprawą jest fakt że wszyscy odpowiednio "zapierdalają" na boisku ...inaczej z tym zaangażowaniem wyglądało to na jesieni ubiegłego roku. |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 14:46
|
|
|
Jano też zapierdala tylko trochę wolniej... |
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 14:58
|
|
|
debiut nowej flagi?czy już była i mi umknęła? |
_________________ Mam fatalne maniery
Koszmarne mam zwyczaje
Lecz kiedy grają tego kraju hymn
To ciągle jeszcze wstaje
 |
|
|
|
 |
Kazek G f H

|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 15:06
|
|
|
Nie to nie był jej debiut. Rzadko wieszana, więc wielu mogła umknąć
O ile się nie mylę to jej debiut miał miejsce podczas meczu Sandecja - Wisłoka Dębica na jesień 2007 roku lub Sandecja - Górnik Wieliczka, wtedy jakoś foty trzaskałem na tych dwóch meczach i na bank wtedy był debiut razem z słynną flagą KKS tak bardzo uwielbianą przez Kolafego :) |
_________________ Brutal Fans Hooligans - Glinik Gorlice ... :)
 |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 15:23
|
|
|
Faktycznie,po tym skrócie można stwierdzić,że nasza gra wygląda obiecująco.Dużo widać Trochima,bocznych obrońców i fajnie pokazał się Wiśniewski,który poszedł do końca przy drugiej bramce.
Przed rundą trener Moskal narzekał,że klub nie pozyskał lewego pomocnika,ale myślę,że manewr z dwoma bocznymi obrońcami Woźniakiem i Niechciałem na lewej stronie może być strzałem w "10". |
|
|
|
 |
1980_NS
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 15:25
|
|
|
Akcja Trochima przy pierwszym golu wyborna. Siła, technika, waleczność. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 16:12
|
|
|
Rozmawiałem wczoraj chwilę "prywatnie" z Arasiem to mówił, że w Warcie się chyba co poniektórym po prostu w dupach poprzewracało od dobrobytu.
Najlepszym przykładem niech będzie, że na mecz z Cieczką w polu kukurydzy udają się ... samolotem :) |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 16:15
|
|
|
Fakt, na stadionie w Poznaniu widać przepych i na brak kasy raczej Warciarze nie narzekają.
Cytat przedmeczowy:
Już przed meczem prezes Izabela Łukomska-Pyżalska groziła piłkarzom, że jeśli nie wygrają, to każe im myć dach na Stadionie Miejskim. |
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 16:37
|
|
|
Bianconeri napisał/a: | ...
Najlepszym przykładem niech będzie, że na mecz z Cieczką w polu kukurydzy udają się ... samolotem :) |
ku.va nie wierze!!!! bruk-bet wyciął kukurydze i wybudował pas startowy ??? :) :) :) |
_________________ Mam fatalne maniery
Koszmarne mam zwyczaje
Lecz kiedy grają tego kraju hymn
To ciągle jeszcze wstaje
 |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 16:39
|
|
|
No przecież nie pod sam stadion ...
Pewnie do Krakowa ewentualnie aeroklub tarnowski a zresztą co mnie to w sumie obchodzi:) |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 19:17
|
|
|
Atmosfera w zespole Warty chyba też nie za ciekawa,co chwilę było słychać jak sobie koledzy na boisku po imieniu wołali np: skurwysy*u ja cię zaraz obudzę albo gdzie to kopiesz ty hu*u hehe Prym wiódł tam szczególnie środkowy obrońca...Ale to ich sprawa.Pani Prezes Warty prezentowała się całkiem sympatycznie tak jak niektóre dziewczyny w miniówach co baloniki dzieciom rozdawały hehe |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2012 19:17
|
|
|
internacionale napisał/a: | Fakt, na stadionie w Poznaniu widać przepych i na brak kasy raczej Warciarze nie narzekają.
|
Stadion do kasy Warty ma się raczej nijak skoro jest miejski, przygotowany na Euro i bardziej pod kątem Lecha.
Cytat: |
Cytat przedmeczowy:
Już przed meczem prezes Izabela Łukomska-Pyżalska groziła piłkarzom, że jeśli nie wygrają, to każe im myć dach na Stadionie Miejskim. |
A to akurat żart primaaprilisowy ;) |
|
|
|
 |
|