Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:39 |
Olimpia Grudziądz - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
1980_NS
|
Wysłany: Sob Kwi 06, 2013 22:24
|
|
|
Dobra, faul był. Szkoda Maćka, drugi wyjazd pechowo nam "zawala". Ale i tak sądzę, że powinien grać od początku w następnym meczu. |
|
|
|
 |
vanacastin [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Kwi 07, 2013 14:22
|
|
|
Skróty w Orange pokazały, że sędzia pomylił się nie uznając nam bramki strzelonej z rzekomego spalonego, bo gol jak najbardziej prawidłowy. Szkoda, szkoda :/ |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Nie Kwi 07, 2013 15:01
|
|
|
No nic, runda długa przed nami. Najważniejsze, że zaczynamy jakoś wyglądać jako zespół. |
|
|
|
 |
internacionale

|
|
|
|
 |
Kmicic

|
Wysłany: Nie Kwi 07, 2013 20:20
|
|
|
vanacastin napisał/a: | Skróty w Orange pokazały, że sędzia pomylił się nie uznając nam bramki strzelonej z rzekomego spalonego, bo gol jak najbardziej prawidłowy. Szkoda, szkoda :/ |
Wychodzi na to że jednak miałem trochę racji. Wyszyli nas (znowu?) panowie z gwizdkami. Mogły to być zwykłe pomyłki, no ale trochę za często się zdarzają. Szkoda punktów. |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Nie Kwi 07, 2013 20:35
|
|
|
Kmicic napisał/a: |
Wychodzi na to że jednak miałem trochę racji. Wyszyli nas (znowu?) panowie z gwizdkami. Mogły to być zwykłe pomyłki, no ale trochę za często się zdarzają. Szkoda punktów. |
Komu miałoby na tym zależeć? Moim zdaniem są to zwykłe pomyłki. Przecież w Polsce brakuje dobrych sędziów... |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
Kmicic

|
Wysłany: Nie Kwi 07, 2013 20:48
|
|
|
Masahiko napisał/a: | Kmicic napisał/a: |
Komu miałoby na tym zależeć? Moim zdaniem są to zwykłe pomyłki. Przecież w Polsce brakuje dobrych sędziów... |
Tez nie wiem komu i po co ale te pomyłki trochę za często się zdarzają. A poza tym jak sobie to nazwę drukiem to lepiej brzmi niż że nie daliśmy rady:D |
|
|
|
 |
mirek678
mirek678
|
Wysłany: Nie Kwi 07, 2013 23:21
|
|
|
W tamtym sezonie przy końcu o ile pamietam to sędziowie tez za nami zbytnio nie byli ... Nic nie sugeruje ale może jednak coś jest na rzeczy |
|
|
|
 |
Felek
|
Wysłany: Wto Kwi 09, 2013 04:54
|
|
|
Masahiko napisał/a: | Kmicic napisał/a: |
Jak to komu? Np. Stomilowi.. Poza tym, zawsze łatwiej się mylić przeciwko słabszemu. Stąd też jedynie dobrą grą możemy pomóc sobie i szczęściu ;) |
|
|
|
 |
arek88
|
Wysłany: Wto Kwi 09, 2013 10:42
|
|
|
może sędziowie się na nas obrażają za to, że nie stać nas na łapówki i gramy fer? :D |
_________________ Oddaj lepiej pokłon dla zwycięskiej SANDECJI!
Dla ludzi, którzy honor stawiają ponad wszystko. |
|
|
|
 |
kks13
Saczersik
|
Wysłany: Wto Kwi 09, 2013 16:35
|
|
|
arek88 napisał/a: | może sędziowie się na nas obrażają za to, że nie stać nas na łapówki i gramy fer? :D |
To nie o to chodzi , to dlatego wandale na naszym stadionie ich wyzywaja ! Takze prosze Kochanych wanadli z sektoru C i F o zaprzestanie obrazania sędziów ;) hahah |
|
|
|
 |
|