| Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 18:37
 | Transfery,sparingi, okres przygotowawczy do sezonu 2009/2010 | 

| Autor | Wiadomość | 

| lukas33 

| 

|  Wysłany: Sob Lip 25, 2009 11:02 | 
 |  
               | 
 |  
               | Co do samej wymiany graczy nie mam jakiegos wyrobionego zdania ale bardziej mnie niepokoi coraz wyraźniejszy flirt pana Dudy z Resovia. Narazie przesuwa tam swoich graczy powiedzmy drugiego rzutu ale zeby nie skonczylo sie w zimie lub po sezonie, że przeniesie całą swoja "stajnię". |  | 

|   |  | 

|  | 

| biker_ns 

| 

|  Wysłany: Sob Lip 25, 2009 11:09 | 
 |  
               | 
 |  
               | Narazie z tego co widać do Resovii trafiają zawodnicy niezwiązani z Panem Dudą,tzn.Zawislan,Benkowski to zawodnicy nie pochądzący z zaciągu Kmity tylko zawodnicy Sandecji.Natomiast w drugą stronę czyli do Nas przychodzi kolejny zawodnik Pana Dudy. |  
				| _________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<<
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| jgns Saczers72

| 

|  Wysłany: Sob Lip 25, 2009 11:19 | 
 |  
               | 
 |  
               | nie robcie paniki z ta Resovia! jest tam trener Hajdo i sciaga zawodnikow z naszego regionu! przypomne,ze Hajdo trenował ostatnio Kolejarza Stróże! |  | 

|   |  | 

|  | 

| sns1910 

| 

|  Wysłany: Sob Lip 25, 2009 11:29 | 
 |  
               | 
 |  
               | Też uważam że Benkowski bardzo dobrze spisywał się w sparingach, ale ławkę i tak by grzał przy Jano i Jędrszczyku. A będą jeszcze przecież Niane i Lauko. |  | 

|   |  | 

|  | 

| polak_ns 

| 

|  Wysłany: Sob Lip 25, 2009 11:40 | 
 |  
               | 
 |  
               | Niane będzie prawdopodobnie wzmocnieniem do tego nowego ustawienia jako DP |  | 

|   |  | 

|  | 

| sns1910 

| 

|  Wysłany: Sob Lip 25, 2009 14:19 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | polak_ns napisał/a: |  	  | Niane będzie prawdopodobnie wzmocnieniem do tego nowego ustawienia jako DP | 

Pewnie tak będzie, w każdym razie od biedy jako środkowy obrońca też będzie mógł zagrać. Póki co jak dla mnie Stefanik był jednym z lepszych na boisku w meczu z Cracovią i pewnie raczej on będzie bliżej pierwszej jedenastki.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| hinduista [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Sob Lip 25, 2009 14:58 | 
 |  
               | 
 |  
               | Tidiane bedzie dobrym wzmocnieniem, jako defensywny pomocnik jest wrecz idealnym rozwiazaniem, Stefanik dobrze zagral z Craxa wiec bedzie dobra rywalizacja, jednak na dluzsza mete nie widze go jako defensywnego pomocnika. Resovia widze mierzy w awans do wyzszej ligi. Szkoda Zawislana. No ale taka polityka transferowa. Liga zweryfikuje wszystko. Po sparingach jestem optymista. |  | 

|   |  | 

|  | 

| polak_ns 

| 

|  Wysłany: Sob Lip 25, 2009 21:39 | 
 |  
               | 
 |  
               | Resovia 0-0 OKS 1945 Olsztyn  , Niby się wzmocnili ale nic ciekawego nie pokazali w tym meczu. |  | 

|   |  | 

|  | 

| matys5392 

| 

|  Wysłany: Sob Lip 25, 2009 22:01 | 
 |  
               | 
 |  
               | Co do Benkowskiego to już w meczu zauważyłem że może długo u nas nie pograc ;/ Trener do każdego piłkarza wołał po ksywce ,,Chlipek!!!" ,,Fabio!!!" itd. a do Michała poprostu BENKOWSKI! Po meczu jeszcze go zje*** za jakąś tam sytuację pod naszą bramką.Druga sprawa to że w materiale telewizji TV-NS dziennikarz poprosił Trenera Wójtowicza o przedstawienie w kilku słowach nowych nabytków.Omówił wszystkich oprócz Benkowskiego ;/
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| GoToSleep ..::KKS SANDECJA::..

| 

|  Wysłany: Sob Lip 25, 2009 22:25 | 
 |  
               | 
 |  
               | ciekawe czym podpadł... |  
				| _________________ 

|  | 

|   |  | 

|  | 

| hinduista [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Nie Lip 26, 2009 11:35 | 
 |  
               | 
 |  
               | może tym ze nie z Kmity:P |  | 

|   |  | 

|  | 

| Kilinskiego 47 

| 

|  Wysłany: Nie Lip 26, 2009 12:35 | 
 |  
               | 
 |  
               | Ja myślę, że "podpadł" tym, że jest po prostu za słaby na I ligę. Nie ma co go porównywać nawet do Lauko - o Jano i Jędrszczyku już nie wspominając. 
 Jak Jędrszczyka w sparingu z Cracovią zastąpił właśnie Benkowski to nasza obrona, zrobiła się bardzo niepewna. Benkowski nie grał chyba nawet pół godziny, a zanotował w tym czasie 2 straty, w tym jedną taką po której Cracovia mogła strzelić decydującą bramkę w końcówce. Bardzo dobrze, że go oddali do Rzeszowa - tam ma szanse pograć, a tu siedziałby tylko na ławie. Niane to jest lepszy zawodnik.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Gin [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Nie Lip 26, 2009 17:16 | 
 |  
               | 
 |  
               | W stajni Dudy jest jeszcze chyba paru graczy ale sa to gracze niższych lotów . Przymierzany do was był jeszcze litwin Paulius Paknys ale niedawno podpisał kontrakt z Koroną Kielce , jest to obronca , pupilek Dudy , generalnie gosc robi za gwiazde i sam jestem ciekaw co pokaze w Ekstraklasie
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| miki591 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Nie Lip 26, 2009 17:45 | 
 |  
               | 
 |  
               | Mam pytanie czy Mariusz Różalski podpisał kontrakt z Sandecją |  | 

|   |  | 

|  | 

| SilverCommander 

| 

|  Wysłany: Pon Lip 27, 2009 17:00 | 
 |  
               | 
 |  
               | W piątkowym "Dzienniku Polskim" trener Wójtowicz mówił odnośnie transferów, że czekają na odpowiedź od Michała Ciarkowskiego z Polonii Warszawa czy będzie chciał u Nas grać - dodam, że jest to napastnik. Czy ktoś się orientuje coś w tej sprawie czy to jest dalej aktualne czy już nie ? |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |