Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
Sandecja -Jeziorak, sobota 16 |
Autor |
Wiadomość |
herms [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 20:55
|
|
|
Tez nie lubię jak ci "znawcy" od pierwszych minut k...uja i narzekają. Zróbcie z tym porządek. A jak tym leśnym dziadkom nie pasuje to mogą iść do pubu na transmisje live. :)
Cytat: | Gratulacje na koniec dla trenera Moskala za stalowe nerwy na takie osoby....Ja bym nie wytrzymał... |
Moskal był dzisiaj trochę poddenerwowany :) |
|
|
|
 |
misiek1999_13
|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 21:02
|
|
|
powiem tyle gra nie zachwycalismy ale najwazniejsze ze sa 3 punkty i miejmy nadzieje ze w otwocku bedzie lepiej ja wroci skrzypek jano i zawadzki
1 LIGA 1 LIGA SANDECJA ;;P |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 21:29
|
|
|
Co mi się rzuciło w oczy...
- Miroslaw Lauko, w defensywie bezbłędny, miał coprawda dwie niezłe sytuacje na zdobycie bramki ale i tak swoją postawą udowodnił przydatność do drużyny.
- Duży plus dla Piotra Bani, zagrał całe spotkanie i napewno nie odstawał od reszty zespołu.
- Rafał Zawiślan, nieźle spisał się na prawej stronie. Fajne zwody, i widać było że "ciągnie" grę. Moim zdaniem nieco za wcześnie trener go ściągnął
- Madrin Piegzik na lewej pomocy sprawił pozytywne wrażenie. Coprawda piłka trochę mu się dzisiaj nie "kleiła", jednak nadrobił walecznością.
- Kozioł - dużo pracy nie miał, jednak dzisiaj swoją pewną postawą udowodnił, że chwilowe problemy ma już za sobą. |
|
|
|
 |
krochmal

|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 21:36
|
|
|
Wg mnie Piotr Bania to najlepszy zawodnik spotkania - jego waleczność powinna być wzorem dla pozostałych kolegów. Nie odpuścił żadnej piłki choć mógł się narazić na kartkę i odpoczynek w Otwocku. Brawo i gratulacje!
Duży plus dla sędziów - nie popełniali rażących błędów, nie szafowali kartkami. Brawo! |
|
|
|
 |
Asmodeus
|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 21:40
|
|
|
Kilinskiego 47 napisał/a: | Nie tylko na stadionie są takie typy, ale na forum też (przykład z wczoraj...). Najlepszy na to sposób to, za przeproszeniem, wyj.... takiemu jednemu z drugim w czape to się uspokoją stare pryki.
Co do meczu - pierwsza połowa bardzo przeciętna. Po tym jak Gawęcki przeszedł na środek boiska - druga już dużo lepsza. Kilka szybkich ataków na Jezioraka wystarczyło, który tylko jedno bramkową porażkę zawdzięcza dużej nieskuteczności po naszej stronie oraz bramkarzowi (który z wyjątkiem sytuacji kiedy strzeliliśmy bramkę:)) interweniował bardzo dobrze.
Najważniejsze 3 punkty i w sumie pewne zwycięstwo. |
Hmm chciałbym zobaczyc jak to robisz :D może adresik podasz czy jestes wielki przy kolegach czy przez neta , zreszta z kolegami też mozesz byc przynajmniej bedzie cie miał kto pozbierac :)
Co do samego meczu tak jak wczesniej pisałem słabiutko , optymizmem może napawac 15-20 min drugiej połowy (chyba że na tyle sił starcza ) A co do gry Kosciukiewicza to hmm .. bez komentarza tak słabego gracza dawno w Sandecji nie widziałem
Pozdrawiam i życze dalszego ogladania meczy przez różowe okulary |
_________________ O la la oli ..O la la ole..Sandecja wygra a my za to opijemy się |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 21:44
|
|
|
^^
No i proszę, uderz w stół, a nożyce się odezwą. Poziom twoich wypowiedzi jest powalający, koniec polemiki z tobą, możesz pisać dalej co chcesz. Im więcej tym lepiej - szybciej przynajmniej wylecisz...
Gwiazdor z sektora A. |
|
|
|
 |
aidos

|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 21:47
|
|
|
@krochmal,
sorry że się tak Ciebie utrzepiłem, ale cosik mi tu kłamiesz koleżko :)
Cytat: | ....Ja bym nie wytrzymał... |
a jednak wytrzymałeś....
pewnie gdzieś obok siebie siedzieliśmy, bo wszystko potwierdzam co piszesz ale zamiast tutaj to mogłeś coś na stadionie powiedzieć/krzyknąć itp.
Natomisast co do gry to pozostaje wiele do życzenia, chwała Moskalowi za punkty ale też chciałbym zobaczyć jakieś widowisko, z taką grą kibiców więcej nie przybędzie bo co mecz to kopanina. Wiem chłopaki się zgrywaja, ale oni w większości się zgrywają od czasu Kmity, a wyróżniającymi się zawodnikami w meczu i tak są Bania, Broż, Skrzypek, Lauko czy Zawiślan, reszta po prostu gra.
Rozumiem, że chcąc awansowac liczą się tylko punkty i jakże przyjemny widok przynajmniej do jutra w tabeli ;) ale kiedy i z jakim przeciwnikiem bedzie fajny mecz?
Z mocnymi trzeba się pilnowac i grać zachowawczo bo są mocni, ze słabeuszami trzeba uważać bo moga mieć farta, a ze średniakami też trzeba się liczyć bo im nie zależy i specjalnie się spinaja na nas. Z tego wnisek, że z nikim nie bedzie łatwo i z każdym trzeba grać bardzo zachowawczo.
Trener na kazdym kroku podkreśla że gra ofensywny futbol, i że Kmita to tylko dzięki pechowi remisowała. Jak się ciesze że Sandecja ma szczęście, bo dzięki ofensywnemu stylowi gry i Koziołowi wygrywamy po 1-0 modląc się po bramce by mecz już dobiegł końca.
PS. Nie jest moim zamiarem jechanie tutaj po trenerze, zawodnikach i nikim innym, tylko konstruktywna krytyka. Bardzo cieszą 3 pkt i miejsce w tabeli i tez wolę awansowac w takim stylu niż nie awansować, ale po każdym meczu pozostaje wielka radość z 3 pkt ale również coraz większy niedosyt i rozgoryczenie.
Pzdr |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 22:09
|
|
|
Asmodeus napisał/a: |
Widzisz siedze na F :P
Skoro piszesz że mi wyjebiesz to pokaż cwaniaku jak to zrobisz
Jestem do dyspozycji mimo 34 lat , to daje Ci raptem 2 sekundy |
Ale co to ma być. Nikt tutaj nie pisał że będzie kogokolwiek bił. Kolega "Kilińskiego47" mocniej zaakcentował jak powinno postępować się z kimś kto cały mecz marudzi, narzeka, krytykuje i w rzeczywistości jest przeciwko naszej drużynie. Miejce takich osób jest na sektorze gości (czyt. klatka) i ja także nie będę tolerował takiego zachowania na stadnionie (stąd też mój post w którym piszę że chętnie zajrzę na A podczas następnego meczu). |
|
|
|
 |
Tomko54
|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 22:58
|
|
|
Ja na meczu z KSZO byłem na sektorze A i tam na prawde nie da sie kibicować bo każdy narzeka... irytowały mnie takie dwa małolaty co jeden do drugiego mówił jak było prostopadłe podanie do Kozioła "zrób Boruca" i chyba każdy wie o co chodzi (mecz Polska - Irlandia) dlatego na dzisiejszym meczu z Jeziorakiem przeszedłem na sektor F i tam było spoko. Co do meczu to podobał mi sie i myślę że I liga się zbliża ;] |
|
|
|
 |
simo_n
|
|
|
|
 |
kamilyes
|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 23:12
|
|
|
ci "wielcy trenerzy" nie tylko krytykowali grę piłkarzy, siedzę sobie w pierwszych 10 minutach meczu na C, a tu nagle za mną stare dziadki gdy usłyszeli pierwszy śpiew sandecji ( czyt. Kooolejowy Klub Sportowy Sandecja), odpowiadają: "D**a a nie kolejowy, co oni są nienormalni niewiedzą że to jest Miejski Klub Sportowy i tak cały czas pierd***, za chwile znowu " na sektorze F to nawet siadnąć niemoża bo wywieszają te "reklamy" bejdoki jedne, jakby sobie niemogli wywieszać gdzie indziej", odpowiedziałem miło dziadkom i przeniosłem się odrazu na młyn, szkoda gadać, jak im się coś niepodoba to niech wogule nieprzychodzą na mecz! |
|
|
|
 |
Asmodeus
|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 23:15
|
|
|
Kilinskiego 47 napisał/a:
Nie tylko na stadionie są takie typy, ale na forum też (przykład z wczoraj...). Najlepszy na to sposób to, za przeproszeniem, wyj.... takiemu jednemu z drugim w czape to się uspokoją stare pryki.
A tio co zaproszenie do tanga ;) Siedzac 20 lat juz na Kilinskiego złego słowa na meczu nie powiedziałem , ale po to jest forum by wymieniac sie pogladami . ,Moje zdanie jest takie że chłopaki nie graj dobrze co nie znaczy że ja sie z tego ciesze jak insynuuje Kilinskiego47
Co do krytyki to nie tylko leci z A, bardzo wiele cierpkich słow poleciało też z F pod adresem Kosciukiewicza ;)
I jeszcze raz dla nie kumatych , jesli był bym przeciwko Sandecji to nie chodził bym na mecze :) co wiecej ja znam bardzo wielu piłkarzy , nie zmienia to faktu że uważam ich gre za słaba (stac ich na wiecej ) |
_________________ O la la oli ..O la la ole..Sandecja wygra a my za to opijemy się |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 23:29
|
|
|
simo_n napisał/a: | http://tv-ns.pl/wydarzenia/material/832/1.html |
Bardzo fajny reportaż. Widać że chłopaki w tv-ns nie próżnują. Tego typu materiały wideo mają dużo większą szansę powodzenia w internecie niż inne próby .... no właśnie próby... ;) |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 23:41
|
|
|
Asmodeus napisał/a: |
A tio co zaproszenie do tanga |
^^
metafora...
I co, przez to, że dziś Kościukiewicz się osłuchał jaki jest beznadziejny, to pewnie w następnych spotkaniach będzie grał lepiej? Według mnie też zagrał dziś słabo, bo niby miał zastąpić Zawadzkiego, a ewidentnie nie ma ku temu żadnych predyspozycji, bo jest typowym defensywnym pomocnikiem do rozbijania ataków rywali, a nie do konstruowania akcji ofensywnych swojego zespołu.
Ja myślę, że każdy mężczyzna przyjmie jak mu powiesz prosto w twarz - słuchaj stary, zagrałeś dziś bardzo słabo (ale choćby z samego faktu, że reprezentujesz nasz klub, będziemy cię wspierać, bo jest to w naszym wspólnym interesie). Taki wyświechtany slogan - You'll never walk alone - a tak bardzo by się czasami na Sandecji przydał.A nie jakieś wyklinanie, wygwizdywanie, wyśmiewanie z trybun, bo jestem "anonimowy". O to mi chodzi - i takich delikwentów mam na myśli, że trzeba by ich było ustawić na właściwe tory kibicowania Sandecji, a nie szydzenia z zawodników. Jak jeden z drugim jest taki mądry, to niech przyjdzie na trening, poczeka po meczu, i niech powie zawodnikowi co ma do niego itd... To jest skandaliczna sytuacja żeby trener Sandecji mówił po meczu, że kibice z "tego sektora" (A) dziś nie pomagali. I przez tych kilku/kilkunastu mędrców dyskutujemy pół wieczoru i kłócimy się miedzy sobą, a te stare pryki z A i tak przyjdą na kolejny mecz i będzie to samo. Wstyd dla nas wszystkich, dla każdego kto mieni się kibicem SANDECJI. I to mnie boli i zawstydza. Mam nadzieje, że teraz wyraziłem się jaśniej.
A co do słabego przygotowanie fizycznego o czym pisałeś wczoraj, to dziś tez nie było tego widać, no chyba że Jeziorak był tak słaby w tym względzie. |
|
|
|
 |
AdoDC
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 00:18
|
|
|
Mecz dzisiaj średni ale liczą sie 3 punkty które bardzo przybliżaja nas do awansu do 1 ligi!
Brawa dla sektora F za doping i wciaganie kibiców z C w doping.
OD siebie powiem ze na C siedzi troche osób co chciałoby dopingować cały mecz SANDECJE lecz może boją się odżycenia przez starszych z ''F" więc można by podesłać tuż przed meczem kilku chłopaków na C którzy by zachecali do pojscia na młyn.
Powiem Wam że na C też słyszałem jakiegoś chłopaczka co cały czas napieradalał na naszych graczy. Żał ;/
Typowy trener z niego;)
pozdrawiam i do nastepnego meczu! |
|
|
|
 |
|