Football Manager 2010 |
Autor |
Wiadomość |
biker_ns
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 12:11
|
[Cytuj]
|
|
Czy to jest wersja polska FM-a,czy potrzebne jest jeszcze spolszczenie? |
_________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<< |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 16:47
|
[Cytuj]
|
|
Z tego co wyczytałem w poście autora tego uploadu to jest to polska wersja. W razie czego pisz na PW to Ci wyślę spolszczenie :) |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 18:13
|
[Cytuj]
|
|
Cytat: | Z tego co wyczytałem w poście autora tego uploadu to jest to polska wersja. W razie czego pisz na PW to Ci wyślę spolszczenie :) |
Ok,dzięki. |
_________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<< |
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 20:50
|
[Cytuj]
|
|
Skończyłem właśnie 4 sezon - 1 w Ekstraklasie.
Po dobrym początku przyszły słabsze mecze, w późniejszym etapie forma się ustabilizowała i prawie do końca sezonu byłem na 6 miejscu z małą stratą do wyższych miejsc. Gdyby nie kilka głupich porażek miałbym szansę na mistrzostwo.
3 kolejki przed końcem wskoczyłem na 3 miejsce, miałem tyle samo punktów co Górnik Zabrze, w przedostatnim meczu grałem z ostatnim Piastem Gliwice na wyjeździe, przegrywałem 2:0, później 2:2, 3:2 a przy stanie 3:3 nie uznali mi 2 bramek :D
Na szczęście w 91 min strzeliłem na 4:3, Górnik zgubił punkty i w ostatniej kolejce miałem 2 punkty przewagi nad 4 drużyną. Remis 1:1 (bramka stracona w końcówce) z Lechią, przy porażkach drużyn mnie goniących dał utrzymanie 3 pozycji i europejskie puchary.
http://img405.imageshack.us/img405/3559/3rdo.jpg
W PP odpadłem w 2 rundzie z Lechem. Przed sezonem założyłem utrzymanie w lidze :D |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 21:09
|
[Cytuj]
|
|
Świetna robota. Mi pewnie pójdzie gorzej w premierowym sezonie w Ekstraklasie. Jestem prawie na półmetku i po serii słabych spotkań spadłem bodajże na 12 miejsce. Będę się pewnie mocno bronił przed spadkiem. Wyłowiłeś coś ciekawego na rynku transferowym?? Zwłaszcza chodzi o młodych graczy ;) |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 21:40
|
[Cytuj]
|
|
Tak, specjalizuję się w młodych perełkach :D
Toure - obrońca prawy/środek
Brou - ofensywny prawy pomocnik
G'Bizie - ofensywny pomocnik środek
T i B mają po 20 lat teraz, G ma 19. Reprezentanci U-21 Wybrzeża Kości Słoniowej
Nie wiem czy trzymasz dalej Jonczyka, u mnie w tamtym sezonie w 21 meczach 17 bramek.
Nikolic w 25 - 22 i Ochei w 25 - 12 i 18 asyst, siłę ofensywną mam mega :D
Teraz doszedł jeszcze Snadny.
W tym sezonie będę próbował walczyć o mistrzostwo, przydałby mi się jakiś bramkarz, bo Cabaj już 33 lata ma.
EDIT :
Ściągnąłem na bramkę kolejnego 19 letniego gracza z WKS, skauci mi mówią, że już lepszy od Cabaja, powoli go może będę wprowadzał do składu.
Brou już po 1. sezonie chce odejść do większego klubu, warty jest 750 tys. funtów to trochę zarobie, bo za mniej niż 1,5 mln pewnie go nie puszczę. |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 00:08
|
[Cytuj]
|
|
Coś w tych afrykańskich graczach jest. Ja sam póki co sprowadziłem jednego reprezentanta z czarnego lądu, ale mam na oku kilku innych, więc pewnie jakieś transfery będą :) Bardziej mi jednak chodziło o młodych polskich graczy :P |
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Nie Gru 06, 2009 12:23
|
[Cytuj]
|
|
Mam takie pytanie bo jestem laikiem w tym temacie.Mówicie dużo o patchach i innych dodatkach o ściąganiu FM-a z neta.Chodzi mi oczywiście o FM 2010.
Czy na oryginalnym FM-ie kupionym w sklepie tez jest UNIBET I LIGA z Sandecją? |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Nie Gru 06, 2009 12:35
|
[Cytuj]
|
|
Tak,
patche poprawiaja jedynie mniejsze lub wieksze bledy dotyczace gry |
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Nie Gru 06, 2009 12:41
|
[Cytuj]
|
|
ERNESTO napisał/a: | Tak,
patche poprawiaja jedynie mniejsze lub wieksze bledy dotyczace gry |
Dzięki.
POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
Fani Bianconeri
KKS SANDECJA
|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 21:42
|
[Cytuj]
|
|
Hej
Mam takie pytanie czy jest Sandecja w Football Manager 2009?
Z góry dzięki za odpowiedż |
_________________ Hej Hej Sandecja |
|
|
|
 |
klipol
=FS=Klipol | PL

|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 22:48
|
[Cytuj]
|
|
Nie ma, w FM 2010 już jest |
_________________ Ku Waszej pamięci Żołnierze Wyklęci |
|
|
|
 |
Gargggi43
|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 23:28
|
[Cytuj]
|
|
A 09 opłaca się kupić-czyli dużo błedów ?
Kupiłbym 10 ale pieniązki mnie nie puszczają |
|
|
|
 |
AdoDC
|
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 13:39
|
[Cytuj]
|
|
Zawsze można sobie ściągnąć :) |
|
|
|
 |
Gargggi43
|
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 21:53
|
[Cytuj]
|
|
A macie jakieś rady co do początków gry?
Jacyś ciekawi zawodnicy, jakieś strategie- ogólnie coś przydatnego
Chodzi oczywiście o FM2010 |
|
|
|
 |
|