Mistrzostwa świata RPA 2010 |
Autor |
Wiadomość |
AJKA

|
Wysłany: Sro Lip 07, 2010 23:32
|
[Cytuj]
|
|
Ja tam się bardzo cieszę, że Niemcom nie poszło :D jak dla mnie Urugwaj 3 miejsce, Hiszpania 2 i dla HOLANDII mistrzostwo :)))) |
_________________ NASZA PASJA NASZYM ŻYCIEM |
|
|
|
 |
AdoDC
|
Wysłany: Sro Lip 07, 2010 23:35
|
[Cytuj]
|
|
Niestety ja to widzę inaczej : 3 Niemcy 2 Holandia 1 Hiszpania |
|
|
|
 |
RaTo
|
Wysłany: Sro Lip 07, 2010 23:36
|
[Cytuj]
|
|
1 miejsce zarezerwowane dla Hiszpanow :D:D |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 08:40
|
[Cytuj]
|
|
Ja tam widzę 1-wsze miejsce dla "POLSKIEJ MYŚLI SZKOLENIOWEJ" za całokształt twórczości artystycznej w studio TVP przez całe MŚ :D PS.Oby na finał nie było w studio Engel&Gmoch Corporation bo moje uszy już ich bablania nie mogą znieść ! |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
Snoopi86
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 15:58
|
[Cytuj]
|
|
zawsze mozesz przelaczyc na reklamy na Polsacie;]..La Furia Roja na Majstra czy jakos tak;] |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 23:07
|
[Cytuj]
|
|
Ale skurwiały finał, tragedia ....
A Hałard Łeb to się nadaje ... do prostowania bananów a nie do sędziowania
FUCK MODERN FOOTBALL!!
PS. Na naszym turnieju był wyższy poziom niż na tym finale hehe |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Pon Lip 12, 2010 00:56
|
[Cytuj]
|
|
URUGWAJ (2-3) NIEMCY - w mojej ocenie bez dwoch zdan najlepszy mecz tych mistrzostw. Urugwaj zdecydowanie zasluszyl na 3 miejsce, pilkarze 3,5 mln(!) kraju caloksztaltem gry przypomnieli chyba wszystkim co to znaczy prawdziwy football.
Holandia-Hiszpania - choc szalu nie bylo to Iniesta w swoim stylu, w najwazniejszym momencie zdobywa decydujaca bramke a ja jestem 200 zl w plecy... |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Pon Lip 12, 2010 07:36
|
[Cytuj]
|
|
final mogl sie podobac, choc ciekawiej by bylo gdyby padlo wiecej bramek, szczegolnie z tych setek ktore miala holandia,
Webb przyszalal z kartkami,
Nie jestem pewien musze jeszcze raz obejrzec bramke, ale wydaje mi sie ze przy pierwszym podaniu iniesta byl na spalonym.
Hiszpania miala wiecej z gry i w sumie wygrala zasluzenie
Szkoda mi urugwaju, bo te skurwiale szwaby mialy farta... |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Lip 12, 2010 07:53
|
[Cytuj]
|
|
Ja nie wiem co się mogło w tym finale podobać ... 4 akcje bramkowe na cały mecz to trochę za mało jak na finał MŚ ...
Jedni i drudzy spięci jak baranie jaja, zamiast myśleć o strzeleniu bramki to myśleli jak nie stracić ... no ale cóż, super nowocze$ny futbol ... |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Pon Lip 12, 2010 08:28
|
[Cytuj]
|
|
TO BYŁA KUMIE TAKTYKA PRZEZ DUŻE T. TRZA BYŁO ZOSTAĆ TRENEJRO A NIE .... :-DDD |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Lip 12, 2010 08:50
|
[Cytuj]
|
|
Taktykę to zostaw generałom.
Od taktyki wolę ... piłkę nożna, tylko już coraz mniej piłki w piłce niestety. |
|
|
|
 |
Masahiko

|
Wysłany: Pon Lip 12, 2010 09:39
|
[Cytuj]
|
|
Kompletnie nie rozumiem tej nagonki, zwłaszcza w studiu, na sędziego. Anglik sędziował całkiem przyzwoicie. Nie wypatrzył wyniku spotkania, nie popełnił żadnych decydujących błędów. A że kartki rozdawał? Patrząc na brutalność Holendrów wcale mnie to nie dziwi (vide De Jong). |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Pon Lip 12, 2010 09:40
|
[Cytuj]
|
|
Kibicowałem Holandii, chodź Hiszpanię też lubię. Najważniejsze, że całe pudło należy do Starego Kontynentu. Poza tym inaczej teraz brzmi wynik naszych kopaczy- przegrali, ale z mistrzem świata. Gratulacje dla Hiszpanów- przede wszystkich tych grających w Barcelonie. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Pon Lip 12, 2010 09:44
|
[Cytuj]
|
|
www.megachem.pl napisał/a: | Kibicowałem Holandii, chodź Hiszpanię też lubię. Najważniejsze, że całe pudło należy do Starego Kontynentu. Poza tym inaczej teraz brzmi wynik naszych kopaczy- przegrali, ale z mistrzem świata. Gratulacje dla Hiszpanów- przede wszystkich tych grających w Barcelonie. |
z tym to zes dojebal po calosci....
Przegrali bo są łąjzami a nie z mistrzami świata |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Lip 12, 2010 10:13
|
[Cytuj]
|
|
Masahiko - nie "wypatrzył" rzutu rożnego dla Holendrów, poszła akcja i gol Iniesty ... który przy pierwszym podaniu stała na spalpnym ... i to wogóle nie "wypaczyło" wyniku ?
Faulowany Robben chyba w polu karnym, kartki rozdawał "selektywnie", za takie same przewinienia Holender dostawał, Hiszpan już nie bo przecież musiał przeprosić Hiszpanów za mecz ze Szwajcarią ...
Jak dla mnie mylił się w obie strony, ale częściej na korzyść Hiszpanów, chociaż po "wjeździe na klatę w stylu MMA" jak by dał czerwoną to tragedii też by nie było, kwestia interpretacji czy zagranie celowe czy przypadkowe.
No ale ja tam się ani nie znam ani nie lubię piłki nożnej więc fuck modern football, jebać pzpn oraz sędziego :D |
|
|
|
 |
|