Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Sandecja - Kolejarz Stróże |
Autor |
Wiadomość |
Fallen
;)
|
Wysłany: Sob Kwi 02, 2011 23:50
|
|
|
Nie wiem czy chodzi o stopnie zapalenia jupiterów... ale dziś nie było telewizji i nie było potrzeby korzystania z full światła. |
_________________ Piknik, dosłownie piknik... |
|
|
|
 |
maniekKKS
Sądecki KKS
|
Wysłany: Sob Kwi 02, 2011 23:52
|
|
|
Dobrze Ci się wydawało :P Nie zawsze będą używać maksymalnej mocy 1600 lux.Chyba że będzie transmisja telewizyjna.Przynajmniej tak mi sie wydaje.:d |
|
|
|
 |
kosiarz
|
Wysłany: Nie Kwi 03, 2011 08:25
|
|
|
kibicKKS napisał/a: | kosiarz napisał/a: | Zarząd i Kuras musi odejść! tylko 6 bramek...puciexy i inne naszoklasowe użytkowniki.
:)
super |
No i zaczęło się jedno zwycięstwo z Kolejarzem, który gra na poziomie dołu tabeli II ligi i już noszenie Kurasa na rękach. Niech wykaże się w kilku meczach wtedy będziesz obrażał innych. Za dzisiaj brawa, zobaczymy za tydzień i dwa czy to już będzie standard czy chwilowy przebłysk. |
ogarnij się chłopie, jak i wszyscy maciciele.
Oprawa była ZAJEBISTA! Brawo PANOWIE! :) |
_________________ "NIE WYBACZAJCIE IM, ALBOWIEM DOSKONALE WIEDZĄ, CO CZYNIĄ!" |
|
|
|
 |
kosiarz
|
Wysłany: Nie Kwi 03, 2011 08:28
|
|
|
puciex napisał/a: | Więc kosiarzu o ni ten mecz poprostu musieli wygrać. Zobaczymy co bedzie na następnych meczach z mocniejszymi rywalami i zobaczymy czy wtedy też bedziesz tak zajebiście podchodził do pracy trenera, który i tak twierdze, że powinien odejść z zarządem |
ble, ble...mniej pisz, więcej rób.
edit/
Mirek to ja przepraszam ;) żle mi się zacytowało. |
_________________ "NIE WYBACZAJCIE IM, ALBOWIEM DOSKONALE WIEDZĄ, CO CZYNIĄ!" |
Ostatnio zmieniony przez kosiarz Nie Kwi 03, 2011 10:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mirek678
mirek678
|
Wysłany: Nie Kwi 03, 2011 08:38
|
|
|
kosiarz napisał/a: | mirek678 napisał/a: | Emil chyba dzisiaj zadziwił wszystkich na + takiego zachowania po strzelonych bramkach od spikera się oczekuje i tego brakowało w NS
Jak nie przepadam za Kogutowem to życzę im utrzymania bo nasze takie małe derby miło się ogląda... |
ble, ble...mniej pisz, więcej rób. |
Dobrze przepraszam ;) |
|
|
|
 |
Fredo
|
Wysłany: Nie Kwi 03, 2011 10:15
|
|
|
Piękny mecz,piękny dzień,piękna oprawa.Dla takich chwil warto żyć,Stróże leża na kolanach a my im udowodniliśmy kto naprawdę rządzi w naszym regionie.Oprawa fantastycznie zrobiona,do tego gesty zawodników z kogucikiem.Myślę że wreszcie nastąpiło przełamanie i zaczniemy grać tak jak w tamtym sezonie i uda nam się skończyć ten sezon blisko czołówki bo na awans niema już raczej szans. |
|
|
|
 |
Frodo
Paciarka
|
Wysłany: Nie Kwi 03, 2011 10:40
|
|
|
Gdzie mozna obejrzec bramki? Lub jakas relacje.
Aha zeby nie było ze nie byłem na meczu.
Byłem ale chce zobaczec to jeszcze raz. |
|
|
|
 |
internacionale

|
|
|
|
 |
mirek678
mirek678
|
Wysłany: Nie Kwi 03, 2011 10:46
|
|
|
Frodo napisał/a: | Gdzie mozna obejrzec bramki? Lub jakas relacje.
Aha zeby nie było ze nie byłem na meczu.
Byłem ale chce zobaczec to jeszcze raz. |
Wczoraj na TVP Kraków nie było skrótu może dzisiaj będzie o 22 albo jutro w podsumowaniu I ligi na TVP Sport |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Nie Kwi 03, 2011 12:19
|
|
|
Cytat: | Strzeleckiej dyspozycji Warcie pozazdrościli piłkarze Sandecji. W Nowym Sączu nie pozostawili oni żadnych złudzeń drużynie Kolejarza Struże, gromiąc rywali aż 6:2. |
News ze strony sport.tvp.pl
Widać jacy "geniusze" językowi rządzą w publicznej telewizji... |
|
|
|
 |
SKARHEAD
|
Wysłany: Nie Kwi 03, 2011 13:38
|
|
|
...niech każdy zazdrosci...ale dziekuje za tak huczne, skuteczne, efektyne.,,obejscie moich okrągłych urodzin, heheheheh..zarówno pod względem sportowym jak i kibicowskim:...hahahha dzieki:) |
|
|
|
 |
qqq
|
Wysłany: Nie Kwi 03, 2011 16:18
|
|
|
Tylko niech nie bedzie hurraoptymizmu, bo 1 wygrana ( nawet 6:2 ) nie robi "wiosny". Zobaczymy co bedzie w Ząbkach za tydzien i w kolejnych meczach. Oczywiscie wynik robi wrazenie, gra również na reszcie na poziomie. |
|
|
|
 |
Woojtek

|
Wysłany: Nie Kwi 03, 2011 22:31
|
|
|
będą gdzieś bramki do obejrzenia? |
|