Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:31 |
Sandecja - GKS Katowice |
Autor |
Wiadomość |
zombi117
|
Wysłany: Sob Maj 21, 2011 10:26
|
|
|
A ja mam taką uwagę odnośnie młynowego. Z całym szacunkiem dla Kolafego, ale zakładanie koszulki Cracovii wydaje mi się nie na miejscu. Ok, ja rozumiem, że jest to nasza zgoda, sam darze ją sympatią, ale osoba, która jest najbardziej widoczna na młynie powinna reprezentować nas, a nie inny klub. Kolega, który nie jest z Sącza i przyjechał na mecz, pyta mnie czy u nas jest tak słabo, że doping prowadzi gość z Cracovii. Moim zdaniem to młynowy ma być naszą wizytówką, osobą która jest widoczna w tv i z każdego miejsca na stadionie i nie tylko. Powinien zakładać NASZE barwy!
To tylko moje zdanie i wiem, że nie każdy będzie się z tym zgadzać, ale uwaga kolegi trochę mnie zbulwersowała i dała do myślenia.... |
|
|
|
 |
mlodykks
|
Wysłany: Sob Maj 21, 2011 11:09
|
|
|
Doping bardzo bardzo dobry . Widać było że wszyscy napaleni byli na 2 połowę :)
Zaczęliśmy bardzo dobrze szkoda końcówki bo słabo było przy Hej pasy gol . Aa i jeszcze jedno JAK PISZE NA FORUM NA BIAŁO TO NA BIAŁO A NIE NA CZARNO... jednym słowem doping: zajebisty |
|
|
|
 |
gogo1910
Od małego na całego!
|
Wysłany: Sob Maj 21, 2011 12:42
|
|
|
No Właśnie! JAK PISZE NA BIAŁO TO SIĘ PRZYCHODZI NA BIAŁO A NIE NA KOLOROWO! |
_________________ Niech każdy o tym pamięta, Wyjazd rzecz święta!
 |
|
|
|
 |
Kazek G f H

|
Wysłany: Sob Maj 21, 2011 13:21
|
|
|
zombi117 napisał/a: | A ja mam taką uwagę odnośnie młynowego. Z całym szacunkiem dla Kolafego, ale zakładanie koszulki Cracovii wydaje mi się nie na miejscu. Ok, ja rozumiem, że jest to nasza zgoda, sam darze ją sympatią, ale osoba, która jest najbardziej widoczna na młynie powinna reprezentować nas, a nie inny klub. Kolega, który nie jest z Sącza i przyjechał na mecz, pyta mnie czy u nas jest tak słabo, że doping prowadzi gość z Cracovii. Moim zdaniem to młynowy ma być naszą wizytówką, osobą która jest widoczna w tv i z każdego miejsca na stadionie i nie tylko. Powinien zakładać NASZE barwy!
To tylko moje zdanie i wiem, że nie każdy będzie się z tym zgadzać, ale uwaga kolegi trochę mnie zbulwersowała i dała do myślenia.... |
Nie popadajmy w skrajności panowie. Młynowi w całej Polsce zakładają koszuli swojej drużyny jak i zgód. Nie ma reguły. Wczoraj ukłon Kolafego w stronę Cracovii i chyba wszystko już jasne w temacie. |
_________________ Brutal Fans Hooligans - Glinik Gorlice ... :)
 |
|
|
|
 |
K@KS

|
Wysłany: Sob Maj 21, 2011 13:40
|
|
|
zombi117 napisał/a: | A ja mam taką uwagę odnośnie młynowego. Z całym szacunkiem dla Kolafego, ale zakładanie koszulki Cracovii wydaje mi się nie na miejscu. Ok, ja rozumiem, że jest to nasza zgoda, sam darze ją sympatią, ale osoba, która jest najbardziej widoczna na młynie powinna reprezentować nas, a nie inny klub. Kolega, który nie jest z Sącza i przyjechał na mecz, pyta mnie czy u nas jest tak słabo, że doping prowadzi gość z Cracovii. Moim zdaniem to młynowy ma być naszą wizytówką, osobą która jest widoczna w tv i z każdego miejsca na stadionie i nie tylko. Powinien zakładać NASZE barwy!
dokładnie tak samo sobie wczoraj pomyślałem, niby mało ważne, a jednak :) |
|
|
|
 |
Razielus

|
Wysłany: Sob Maj 21, 2011 13:43
|
|
|
Witam wszystkich.
Co do dopingu to było super. Aż fajnie było zobaczyć oprawę na cały sektor F (w sumie to na mecz z ŁKS`em można to powtórzyć ;) ). |
|
|
|
 |
deska180 [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Maj 21, 2011 15:35
|
|
|
Zgodze sie co do dopingu , martwi mnie frekwencja ale cóż , taki mamy marketing ..... |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Sob Maj 21, 2011 22:47
|
|
|
Cracovia to coś więcej niż tyko zgoda, a ta koszulka to więcej niż tylko koszulka ;)
ps. na poprzednim meczu miałem Sandecji, a nie będę przecież co mecz w tej samej :D
BSNT ;) |
|
|
|
 |
eSKa
KolejarskieWiatraki
|
Wysłany: Nie Maj 22, 2011 09:38
|
|
|
Nie pierdolc* o koszulce Cracovii. CRACOVIA dla wielu z nas poza stadionem w Cracovie, to kilka osiedli, wiele chłopaków, wódka, ogóreczki i znany wielu BAR. Mi znany bar koło mostu na Wisłą :D :)
NIGDY NIE SPADNIE - CRACOVIA NIGDY NIE SPADNIE. |
_________________ KIBICE SANDECJI W NOWYM SĄCZU musza położyć kres wojnie, bo inaczej wojna położy kres KIBICOM. |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Nie Maj 22, 2011 10:27
|
|
|
przychodzi mi do glowy jedna uwaga na temat oprawy. Wszystko ladnie fajnie chlopaki staracie sie i za to szacun, ale mnie osobiscie znudzily sie juz prawie te same oprawy tzn, sektorowka i trans, wiadomo ze pewnych rzeczy sie nei przeskoczy, czasami fundusze nie pozwalaja, ale moze warto te oprawy jednak urozmaicic,
Pozdro i powodzenia |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
kosiarz
|
Wysłany: Nie Maj 22, 2011 10:43
|
|
|
Pierwsza połowa bez dopingu...jeszcze tylu wyzwisk, bluzgów, przekleństw na meczu nie słyszałem, mecz się oglądało jak nie obrażając w "TV-Małopolska" 4 ligę.
Nie wiem czy ktoś na to zwrócił uwagę, że....jednolity doping jest o wiele bardziej przyzwoity!
Ludzie z dziećmi obok mnie, wychodzili bo taka była kanonada wyzwisk i przekleństw...w tym wypadku na sędziego. To nie byli ci "tuskowi źli kibole".
Czy tak mają wyglądać polskie stadiony? |
_________________ "NIE WYBACZAJCIE IM, ALBOWIEM DOSKONALE WIEDZĄ, CO CZYNIĄ!" |
|
|
|
 |
gogo1910
Od małego na całego!
|
Wysłany: Nie Maj 22, 2011 10:46
|
|
|
Sektorówka była zajebista! Brawo dla chłopaków którzy to przygotowywali. A co do wyzwisk, to sędzia myślę,że sobie na to zasłużył;) |
_________________ Niech każdy o tym pamięta, Wyjazd rzecz święta!
 |
|
|
|
 |
anton1910
|
Wysłany: Nie Maj 22, 2011 11:03
|
|
|
zasłuzyl to mało powiedziane!! nie raz chcialem wstac i wybiec i mu lutnąc z dyńki ale szkoda mi było straconych meczy xD |
|
|
|
 |
kosiarz
|
Wysłany: Nie Maj 22, 2011 11:06
|
|
|
Zgadzam się, że sędzia był kiepski...chodziło mi bardziej o to, czy rząd na pewno wie co robi...bez dopingu, bez pewnej organizacji, bez atmosfery tworzonej przez kibiców, zostanie samo dno... |
_________________ "NIE WYBACZAJCIE IM, ALBOWIEM DOSKONALE WIEDZĄ, CO CZYNIĄ!" |
|
|
|
 |
piknik76
|
Wysłany: Nie Maj 22, 2011 16:41
|
|
|
To że rząd nie wie co robi to oczywiste, ale te przekleństwa podczas pierwszej połowy to faktycznie mogły przeszkadzać nie tylko dzieciom. No ale jeśli nie ma lepszych sposobów na osłabienie Sandecji przed meczem z Podbeskidziem to czego się można spodziewać po kibicach? I tak dobrze że ktoś mu nie dał w zęby. |
|
 |
|