Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:39 |
Kolajarz - Sandecja, środa 17;00 |
Autor |
Wiadomość |
flowbone
|
|
|
|
 |
gogo1910
Od małego na całego!
|
Wysłany: Czw Maj 17, 2012 09:23
|
|
|
Tak tak... Od razu zwolnić Moskala itp itd. Nie wręcz przeciwnie, to dobry trenejro. Chcę przypomnieć jak wszyscy narzekali na Kurasa(hehe sam narzekałem, bo uważałem i nadal uważam,że ten trener to parodia) mówiliście, że zatrudnienie Moskala to dobra decyzja. A nagle chłop przegrał parę meczy i już afera... Ja chcę zauważyć, że drużyna za obecnego trenejro ma charakter, i nie gra najgorzej. Pozdro i liczę,że trenejro zostanie :) |
_________________ Niech każdy o tym pamięta, Wyjazd rzecz święta!
 |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Czw Maj 17, 2012 09:39
|
|
|
O czym Wy gadacie jaka zmiana trenera?! To zajebisty trener - ma charakter i wie co robi - brakuje Nam po prostu szczęścia, czasem piłkarze w ch*** lecą i wybitnie sędziowie (do Wrocławia od razu) kartkują Naszych kopaczy ile tylko się da!!! Tak to jest mamy słaby sezon, ale jak utrzymamy się następny sezon znowu będzie NASZ i wierzę w walkę o czub tabeli! |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Czw Maj 17, 2012 11:19
|
|
|
http://www.sandecja.tv/18...sowe.htm?id=193
Po raz kolejny szacunek dla trenera Moskala.To jest facet z charakterem i on musi u nas zostać,więc proponuję co niektórym ochłonąć po wczorajszym meczu i przestać wypisywać farmazony że "Moskal jest słaby i musi odejść".
Obawiam się tylko,że za takie wypowiedzi prędzej trenera Moskala zobaczymy na trybunach niż na ławce trenerskiej Sandecji :) |
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Czw Maj 17, 2012 11:28
|
|
|
od 1:20 pięknie Panie Moskal :) :) :) |
_________________ Mam fatalne maniery
Koszmarne mam zwyczaje
Lecz kiedy grają tego kraju hymn
To ciągle jeszcze wstaje
 |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Czw Maj 17, 2012 12:03
|
|
|
To jeszcze mały bonus ode mnie.
Robert Moskal tuż przed rozpoczęciem konferencji:
Aż strach pomyśleć gdyby delegat rzeczywiście był obecny na konferencji ! :)
|
|
|
|
 |
collo
|
Wysłany: Czw Maj 17, 2012 17:05
|
|
|
Będzie materiał z bramkami? Niestety z przyczyny prężnie pracujących pań w kasie nie widziałem naszych bramek, a na stronie orange skrótu naszego meczu nie ma. |
|
|
|
 |
internacionale

|
|
|
|
 |
collo
|
Wysłany: Czw Maj 17, 2012 17:31
|
|
|
dzięki.
Obiektywnie patrząc tak:
-pierwsza bramka zupełny przypadek
-Bramka Wiśniewskiego bardzo ładna, to chyba nas obecnie najlepszy zawodnik.
-karny z kapelusza, oglądając mecz na żywo i w skrócie nie widać żadnego faulu Fechnera. Zawodnik Kolejarza nawet się nie wywrócił co świadczy o tym ze sam się nie spodziewał, że sędzia taki głupi
-wślizg Wiśniewskiego był idealnie na piłkę i tylko ślepy sędzia lub taki który chciał przegranej Sandecji dałby za niego zółta kartkę, biorąc pod uwagę jego ustawienie które było wręcz idealne. Zauważyliście, że bardzo często sędzia główny nie zgadzał się z liniowym? Bardzo często na niekorzyść Sandecji.
- 1 bramka dla Kolejarza pokazuje naszą "wspaniałą" grę w obronie. Nasi obrońcy padali jak muchy przy przeciwniku.
- druga bramka dla Kolejarza to wina tylko i wyłącznie Różalskiego (niestety po odejściu Kozioła nie mamy pewnych bramkarzy)
- 3 bramka nie padła ze spalonego przypadkiem? Jeśli nie to całkiem ładna akcja im wyszła.
-atmosfera w drużynie jest nie najlepsza i to widać na boisku i chyba przez to dostajemy niezłe bęcki od klubów które są słabe albo przeciętne. |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Czw Maj 17, 2012 20:10
|
|
|
Co najbardziej razi w grze Sandecji w ostatnich meczach:
-Jano przyczynia się do utraty kolejnej bramki (3 gol dla Stróż)
-po odejściu Berlińskiego nie ma w kadrze klasowego defensywnego pomocnika.Petran to niestety transferowy niewypał a Szczepański ma straszne wahania formy.
-Kozioł popełniał błędy ale nie były one tak widoczne jak w przypadku Różalskiego i Bieszczada.Niestety ale Staszka Bodzionego czeka dużo pracy ze swoimi podopiecznymi.
-po odejściu ponoć słabego Eissmanna brakuje lewego pomocnika z prawdziwego zdarzenia.Podkreślam tu po raz "enty" że współpraca Woźniaka z Niechciałem wygląda bardzo fajnie ale w meczach w ktorych przegrywamy pasowałoby zagrać bardziej ofensywnie,z dwoma skrzydłowymi.
-nie gramy zle,ale kolejny mecz przegrywamy z braku skutecznosci |
|
|
|
 |
flowbone
|
Wysłany: Pią Maj 18, 2012 00:16
|
|
|
matys5392 napisał/a: | Co najbardziej razi w grze Sandecji w ostatnich meczach:
-Jano przyczynia się do utraty kolejnej bramki (3 gol dla Stróż)
-po odejściu Berlińskiego nie ma w kadrze klasowego defensywnego pomocnika.Petran to niestety transferowy niewypał a Szczepański ma straszne wahania formy.
-Kozioł popełniał błędy ale nie były one tak widoczne jak w przypadku Różalskiego i Bieszczada.Niestety ale Staszka Bodzionego czeka dużo pracy ze swoimi podopiecznymi.
-po odejściu ponoć słabego Eissmanna brakuje lewego pomocnika z prawdziwego zdarzenia.Podkreślam tu po raz "enty" że współpraca Woźniaka z Niechciałem wygląda bardzo fajnie ale w meczach w ktorych przegrywamy pasowałoby zagrać bardziej ofensywnie,z dwoma skrzydłowymi.
-nie gramy zle,ale kolejny mecz przegrywamy z braku skutecznosci |
Ile razy widziałeś Petrana na boisku, albo inaczej - ile minut spędził na boisku w tej rundzie, żeby stwierdzić, że to niewypał?
I dlaczego się uparłeś, że jak gra Woźniak z Niechciałem, jest to mniej ofensywne ustawienie? Przecież Mateusz gra lepsze mecze grając właśnie na lewej pomocy, niż w obronie. |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Pią Maj 18, 2012 00:21
|
|
|
Gdyby Petran był dobry to raczej nie siedziałby na łąwce czy na trybunach,prawda? :) W tych meczach w ktorych dostawał szansę od trenera,niestety nie grał dobrze...
Chodzi o to,że i Mateusz i Woźny są nominalnymi obrońcami i cięzko czasem wymagać od nich zachowań typowych dla ofensywnych skrzydłowych.Porównaj sobie obu panów do np.Bębenka,Kukola,Floriana czy nawet Dawida Skrzypka.To byli typowi skrzydlowi i przydałby się nam chociaż jeden taki.Niechciał i Woźniak są "wyuczonymi" obrońcami i cięzko teraz bedzie ich przekwalifikować na pomocników. |
|
|
|
 |
Snoopi86
|
Wysłany: Pią Maj 18, 2012 22:40
|
|
|
matys5392 napisał/a: | Gdyby Petran był dobry to raczej nie siedziałby na łąwce czy na trybunach,prawda? :) W tych meczach w ktorych dostawał szansę od trenera,niestety nie grał dobrze...
Chodzi o to,że i Mateusz i Woźny są nominalnymi obrońcami i cięzko czasem wymagać od nich zachowań typowych dla ofensywnych skrzydłowych.Porównaj sobie obu panów do np.Bębenka,Kukola,Floriana czy nawet Dawida Skrzypka.To byli typowi skrzydlowi i przydałby się nam chociaż jeden taki.Niechciał i Woźniak są "wyuczonymi" obrońcami i cięzko teraz bedzie ich przekwalifikować na pomocników. |
Trochim jakos tez nie dotawal szans i co? Chyba nie jest niewypalem...Czasami po prostu pilkarz "nie pasuje" trenerwoi i juz. |
|
|
|
 |
lukas33
|
Wysłany: Sob Maj 19, 2012 07:32
|
|
|
Tyle, że w meczach w których Trochim wychodził do gry pokazywał wielka ambicję, wolę walki, zaangażowanie itp. a Petran choć widziałem go w kilku meczach nie pokazuje kompletnie nic. Od tak doświadczonego gracza należałoby oczekiwać duzo wiecej .Dla mnie kompletny niewypał. |
|
|
|
 |
flowbone
|
Wysłany: Sob Maj 19, 2012 08:48
|
|
|
Petran wystąpił w 7 meczach, w których zagrał tylko 270 minut, czyli czasowo trzy pełne mecze, a to mało. 90 minut zagrał w meczu z Radzionkowem, 45 z Polonią Bytom i z Piastem 66 minut. Pozostałe mecze to tylko epizody, od 8 do 25 minut. Nie jestem przekonany, że na takiej podstawie można ocenić czy to niewypał... |
|
|
|
 |
|