Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:30 |
SANDECJA-ŁKS Łódź |
Autor |
Wiadomość |
juring
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 19:13
|
|
|
No właśnie, lokomotywy tym razem do dupy .Trzeba jak dawniej dłużej nawoływać ludzi do wstania. |
|
|
|
 |
TERRORYSTA
BO TAK!
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 19:37
|
|
|
A POMÓGŁ KTÓRYŚ Z WAS ŻEBY BYŁ LEPSZA??
WIADOMO ŻE KRYTYKOWAC ŁATWO, TYLE ŻE PRZEWAŻNIE
FAKT CIUFCIA TYM RAZEM NIE WYSZŁA NAJLEPIEJ, ALE TRAGEDII TEŻ NIE BYŁO, ZAMIAST KRYTYKOWAĆ, SZCZEGÓLNIE NA FORUM, TO NA NASTĘPNYM MECZU WSTAĆ, PRZEJŚĆ WZDŁUŻ SEKTORA, USTAWIĆ LUDZI ODPOWIEDNIO, WCZUĆ SIĘ W RYTM I "WSKOCZYĆ" Z OKRZYKIEM I KLASKIEM W OPDPOWIEDNIM MIEJSCU.
I WTEDY ZAMIAST NARZEKAĆ NA FORUM BĘDZIECIE ZBIERAĆ POCHWAŁY RAZ SAMI DLA SIEBIE, DWA DLA WSZYSTKICH KIBICÓW I CAŁEGO STADIONU.
TO JAK, WCHODZICIE PANOWIE W TEN INTERES ?? |
_________________ SILENCE! - I'LL KILL YOUR SPAM! |
|
|
|
 |
kosiarz
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 19:46
|
|
|
Terrorysto widocznie Twoje działania przed meczem nie poszły na marne :)...
Mam nadzieję, że ktoś uwiecznił na "taśmie filmowej" doping i oprawy kibiców Sandecji w tym meczu.
Film z wspaniałym dopingiem kibiców ŁKS-u jest już na YouTubie. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=yMgPxDdRO9k |
_________________ "NIE WYBACZAJCIE IM, ALBOWIEM DOSKONALE WIEDZĄ, CO CZYNIĄ!" |
|
|
|
 |
TERRORYSTA
BO TAK!
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 19:56
|
|
|
HEH DZIĘKI ALE PRZYZNAM SIĘ BEZ BICIA ŻE NA MECZU MNIE NIESTETY NIE BYŁO BO DZIECIAK MIAŁ WYPADEK I MUSIAŁEM SPĘDZIĆ PARĘ GODZIN W SZPITALU, WIĘC DZIAŁANIA O KTÓRYCH PISZESZ TO ZAPEWNE NIE MOJE.
CO PRAWDA BLISKO I BYŁO WAS DOBRZE SŁYCHAĆ ALE TO NIESTETY NIE TO...
NADROBIĘ NA NASTĘPNYM A NA RAZIE CIESZMY SIĘ Z TEGO CO MAMY, ŻE FORUM NIECO ODŻYŁO I PRZEDE WSZYSTKIM Z ATMOSFERY NA STADIONIE.
POZDRAWIAM |
_________________ SILENCE! - I'LL KILL YOUR SPAM! |
|
|
|
 |
ktoS
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 20:57
|
|
|
fajnie bylo ale sezonowcow na mlynie nie braklo^^:) ale co tam wazne ze bylo dobrze:) teraz Widzew i pozniej musi byc miazga na KSZO:))))
Nazwy klubów piszemy wielką literą. Za kolejne podobne posty będą lecieć ostrzeżenia i nikogo nie będzie interesowało czy ktoś je używa "na codzień" czy nie. Dotyczy to wszystkich użytkowników- Administracja :) |
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 21:24
|
|
|
Wystarczy że ze 20-30 osób z forum rozsiądzie się po sektorze F i wstając do lokomotywy będzie motywować reszte/głownie mam na mysli część sektora F od strony kas,bo tam nie zawsze ludzie się włączają w ciufci/.Wiem jak to działa bo sam siedząc 15-20 metrów od młyna wstając krzycze:panowie wstajemy,trzeba pomóc drużynie itp.Zapewniam to działa.
W każdym razie jest już nieźle,nawet część sektora A, głownie górna część próbuje się z Nami bawić może kiedyś cały wstanie/choć ten "beton"ciężko będzie poderwać/.
POZDRAWIAM |
Ostatnio zmieniony przez biker_ns Pon Wrz 21, 2009 21:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Snoopi86
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 21:24
|
|
|
bron Boze z mojej strony to nie byla krytyka kogokolwiek...chcialem tylko zeby ktos zwrocil uwage na to.pzdr |
|
|
|
 |
Dziekan
MDMA
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 21:57
|
|
|
Przydałby się jakiś bliski wyjazd np na unie tarnów ;)
ktoS napisał/a: |
Nazwy klubów piszemy wielką literą. Za kolejne podobne posty będą lecieć ostrzeżenia i nikogo nie będzie interesowało czy ktoś je używa "na codzień" czy nie. Dotyczy to wszystkich użytkowników- Administracja :) |
Wyjatek potwierdzajacy regule :)- Administracja |
|
|
|
 |
kosiarz
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 22:09
|
|
|
Prowokacja, prowokacja....;) |
_________________ "NIE WYBACZAJCIE IM, ALBOWIEM DOSKONALE WIEDZĄ, CO CZYNIĄ!" |
|
|
|
 |
aidos

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 22:37
|
|
|
Cytat: | W każdym razie jest już nieźle,nawet część sektora A, głownie górna część próbuje się z Nami bawić może kiedyś cały wstanie/choć ten "beton"ciężko będzie poderwać/. |
Tym razem to A chyba nawet lepiej wypadło niż "druga połówka" F.
A "beton" się podrywa tylko potrzeba mu impulsu i wszystko w odpowiednim momencie się da zrobić. |
|
|
|
 |
DNL
|
|
|
|
 |
RydzSmigly

|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 23:28
|
|
|
ktoS napisał/a: | fajnie bylo ale sezonowcow na mlynie nie braklo^^:) |
Ludzie nie przychodzą na młyn: beee, ludzie przyjdą na młyn "sezonowcy".Skończ tą gadkę, bo nie o to chodzi żeby ciągle narzekać, chyba dobrze ze ludzie którzy chcą pośpiewać w niedziele się zjawili i byli tego częścią.Pozdrawiam |
_________________ 1910
 |
|
|
|
 |
sns1910
|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 07:25
|
|
|
DNL napisał/a: | http://www.youtube.com/watch?v=GWNvbjTxxQY
EKSPERCI z sektora A, polecam sie wsluchac. |
Ciekawe czy panowie z A zrobią teraz podobną karierę co "daj kamienia"? :) Wszystko przed nimi xD "Niech nawet se torbą strzeli" - nie mam pytań! :D |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 08:00
|
|
|
" W ryja mu "xD padłem jak obejrzałem. |
|
|
|
 |
ktoS
|
Wysłany: Wto Wrz 22, 2009 14:07
|
|
|
no to ja juz nie wiem.:) raz pisza ze z malej piszemy a teraz z duzej...szczerze mowiac zastanawialem sie jak to napisac no ale jak tak kaze administracja to trzeba tak...sry:) |
|
|
|
 |
|