Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Sandecja - Pogoń Szczecin |
Autor |
Wiadomość |
SztajnerKSC
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2012 21:49
|
|
|
flowbone napisał/a: | http://www.rdnns.pl/index.php/nowy-sacz-3/536-spalili-szaliki-zostana-ukarani
Sprawcy "incydentu" z szalikami złapani |
To jest chore... . Pierdolone państwo policyjne. |
_________________ KSC |
|
|
|
 |
Rudy
Young-Group '04

|
Wysłany: Pon Mar 26, 2012 22:03
|
|
|
Cytat: | Najmłodszy kapitan
Kiedy został zmieniony Jano Frohlich (kapitan Sandecji), widać było, że mało kto chciał założyć kapitańską opaskę. W końcu decyzję podjął Bartosz Szczepański – dodajmy, że najmłodszy futbolista „biało-czarnych” na murawie. |
Mamy takiego w składzie?? |
|
 |
DNL
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2012 22:56
|
|
|
6 miesięcy prac społecznych, a nie jak pisali dziennikarzole 6 miesięcy odsiadki. |
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2012 23:23
|
|
|
6 miesiecy OGRANICZENIA wolnosci- tak pisali.
Prace spoleczne sa forma ograniczenia wolnosci. |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
nitroactive
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 02:41
|
|
|
SztajnerKSC napisał/a: | flowbone napisał/a: | http://www.rdnns.pl/index.php/nowy-sacz-3/536-spalili-szaliki-zostana-ukarani
Sprawcy "incydentu" z szalikami złapani |
To jest chore... . Pierdolone państwo policyjne. |
Chyba państwa policyjnego nie widziałeś ;) |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 16:39
|
|
|
Na dziennikarzoli karkowskiej i erudycję niedorzecznika policji zawsze można liczyć:
http://nowysacz.naszemias...bff529419,1,3,3
"Sprawcy stadionowej zadymy", "Awantura stłumiona w zarodku" ... a żadnego z piszących te słowa nie było nawet na stadionie ...
No ale tania afera się lepiej sprzeda a i sukcesami dzielna policja się może pochwalić. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
nitroactive
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 17:19
|
|
|
Cytat: | Szaliki, co prawda, spłonęły, ale towarzysząca temu awantura została stłumiona w zarodku. | ??
O jakim zarodku mówi ten pan? :D I gdzie ta awantura była? Na trybunach było wesoło, ale ja żadnego zarodka nie widziałem :D |
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 17:51
|
|
|
nie ma co komentować tych debilizmów... |
_________________ Mam fatalne maniery
Koszmarne mam zwyczaje
Lecz kiedy grają tego kraju hymn
To ciągle jeszcze wstaje
 |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 18:06
|
|
|
Jutro pewnie wydrukują to w wydaniu papierowym i afera gotowa.
W świat pójdzie informacja że na Sandecji mieliśmy największą zadymę od lat ale dzielni policjanci ją stłumili a dzień później ujęli i przykładnie ukarali sprawców.
A ten cały mł. insp. Leśniak co się wypowiada chyba pomylił mecze. Zabiera głos na tematy o których nie ma pojęcia i robi z siebie debila.
Barany zamiast zająć się prawdziwą przestępczością i patologią jakiej nie brakuje w Nowym Sączu, to dwie doby sztab ludzi wykrywał sprawców podpalenia szalika.
I jeszcze ja ich muszę utrzymywać płacąc niemałe podatki. Chory biedny zacofany kraj.... |
|
|
|
 |
kedz10r
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 18:16
|
|
|
internacionale napisał/a: | Jutro pewnie wydrukują to w wydaniu papierowym i afera gotowa.
W świat pójdzie informacja że na Sandecji mieliśmy największą zadymę od lat ale dzielni policjanci ją stłumili a dzień później ujęli i przykładnie ukarali sprawców.
A ten cały mł. insp. Leśniak co się wypowiada chyba pomylił mecze. Zabiera głos na tematy o których nie ma pojęcia i robi z siebie debila.
Barany zamiast zająć się prawdziwą przestępczością i patologią jakiej nie brakuje w Nowym Sączu, to dwie doby sztab ludzi wykrywał sprawców podpalenia szalika.
I jeszcze ja ich muszę utrzymywać płacąc niemałe podatki. Chory biedny zacofany kraj.... |
Cała racja |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 19:19
|
|
|
To jest niestety smutna prawda...Zle sie dzieje w tym naszym kraju, zle !! Naprawde zle ... i to juz od dluzszego czasu..Przykro na to wszystko patrzec ;/ |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
Grzechotnik

|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 19:23
|
|
|
Juz sam tytuł tego 'pożal sie boże' artykułu rozwala. Ktoś kto nie był na tym meczu a przeczytał sam tytuł to w pierwszej chwili pomyślał pewnie że niezłe trzęsienie ziemi musiało być podczas meczu w sobote.
ku*** przeciez nic groznego nie stało sie na meczu. Nie został nikt pobity , nikogo nie zabito, zadnej kobity nie zgwałcono, sędzia nie przerwał meczu , nic nie zostało zdemolowane.
Spalono za to jakies szaliki i afera ze hoho .
Poziom dziennikarstwa sądeckiego niczym nie odbiega od tych z GW i inych wynalazków... Jednym słowem żenada.
Przez takie wypociny redaktorka Śmierciaka niestety cierpi wizerunek klubu... |
|
|
|
 |
nitroactive
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 21:02
|
|
|
niestety zawód dziennikarza nie polega (jak to naiwnie do pewnego czasu sądziłem) na informowaniu ludzi o wydarzeniach, tylko pieprzeniu tego co jest efektowne, i co chcą usłyszeć wyborcy, czytelnicy, widzowie... (wszystkich opcji). I tak naprawdę każdy ma w dupie jak ten kraj będzie wyglądał za 20 lat...
Przykro mi tylko, że ile razy próbuję kogokolwiek wyciągnąć na jakikolwiek mecz (z takich ludzi którzy na mecz ras na ruski rok się wybiorą bo akurat jakaś znana firma przyjeżdża), to muszę najpierw się produkować dlaczego nie będzie zadymy, i nikomu nic się nie stanie :/ A i tak później idę sam, albo z ludźmi którzy i tak chodzą :D |
|
|
|
 |
kedz10r
|
|
|
|
 |
piknik76
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2012 22:48
|
|
|
Może ten zarodek to ta sytuacja która miała miejsce za sektorem C (poza stadionem) kiedy kilku czy kilkunastu dzielnych funkcjonariuszy wyżywało się na jednym chłopaku. |
|
 |
|